من فک کردم شاید منظورش به سفارت خونه ای هستش که میرمیران طراحی کردهاسفارتخانه های 80 تا 85 ؟؟؟ فرق کروانسرو مسجئ
سلام دوستان
خيلي خوشحالم كه شماها هم هستيد اينجا.. كلا تاپيك دكترا خلوت هست و نبايد اينجوري باشه
من امسال ازمايشي شركت كردم .. اصلا هم نخوندم و ٢ سال هست با ماژيك هم كار نكردم! تازه روز قبل دنبال ماژيكهام ميگشتم!!
سوالاي تستي خوب بود.. تقريبا مثل ازاد ارشد بود و فقط ١٠-١٥ سوال از كتابهاي ارشد اونده بود مثل روش تحقيق و همون مطالب جان لنگ..
اما اسكيس برام خوب نبود! من واقعا بعد از دوساعت تستي اماده تشريحي نبودم! و اينكه تمرين كم داشتم!
برگه ها ٣ تا كم بود! البته همون هم پر نشد براي من!
من امروز سر مقياسها خيلي وقت هدر دادم و فقط چاره اش يه اشل بود كه يادم رفته بود ببرم!! و موارد زيادي هم ميخواست...
براي دوستاني كه نبودن و سال اينده ميخوان شركت كنن: موضوع:
طراحي باغ- موزه پرندگان و حيوانات
١- سايت پلان
٣- پلان موزه
٣- نما
٤- مقطع
٥- پرسپكتيو داخلي ٢تا
٦- پرسكتيو خارجي
همه اينها رو دو ٣ برگ بايد ميكشيديم!!! كه من نرسيدم!!
دوستان براي سال آينده مياين باهم بخونيم؟ مثل ارشد؟
راستي سراسري هم هست! اون رو هم شركت كردين؟
soalate zaban ra daram khastin mail konam vasatun
سلام دوستان
خيلي خوشحالم كه شماها هم هستيد اينجا.. كلا تاپيك دكترا خلوت هست و نبايد اينجوري باشه
من امسال ازمايشي شركت كردم .. اصلا هم نخوندم و ٢ سال هست با ماژيك هم كار نكردم! تازه روز قبل دنبال ماژيكهام ميگشتم!!
سوالاي تستي خوب بود.. تقريبا مثل ازاد ارشد بود و فقط ١٠-١٥ سوال از كتابهاي ارشد اونده بود مثل روش تحقيق و همون مطالب جان لنگ..
اما اسكيس برام خوب نبود! من واقعا بعد از دوساعت تستي اماده تشريحي نبودم! و اينكه تمرين كم داشتم!
من امروز سر مقياسها خيلي وقت هدر دادم و فقط چاره اش يه اشل بود كه يادم رفته بود ببرم!! و موارد زيادي هم ميخواست...
١- سايت پلان
٣- پلان موزه
٣- نما
٤- مقطع
٥- پرسپكتيو داخلي ٢تا
٦- پرسكتيو خارجي
سلام دوستان
١- سايت پلان
٣- پلان موزه
٣- نما
٤- مقطع
٥- پرسپكتيو داخلي ٢تا
٦- پرسكتيو خارجي
خداروشکر من زبان رو خیلی خوب زدمmaanam hamin sharayete shomaro dashtam o asan hosele skiso nadashtammmmmmmmmmm. sarasari sherkat kardam vali hichi nakhundam
خداروشکر من زبان رو خیلی خوب زدم
504ورد.موفق باشی مهندس راستی زبان چی خوندید شما ؟
اون سوالی که گفته بود مساجد معاصر از چه دوره ای یا سبکی تاثیر گرفتند رو چی زدید؟
بانک سپه رو کی ساخت؟
آزمون امسال مثل پارسال آسون بود
فقط مبانی نظریشو سخت داده بودن
اسکیسش هم موضوع خوبی بود و ربط داشت به باغ ایرانی و من ایده چهار باغ و باغ هشت بهشت رو پیاده کردم
به نظرم که خوب دادم
دوستان کسی هست کلاس اسکیس رفته باشه و نتیجه مطلوب رو گرفته باشه ؟
فکر کنم اون گزینه ای بود که اصول معماری قدیم را با مصالح جدید و نو آورری میسازن جواب بود
دوستان کسی هست کلاس اسکیس رفته باشه و نتیجه مطلوب رو گرفته باشه ؟
والا من 2 سال پیش واسه ارشد رفتم کلاس اسکیس و اون زمان اسکیسم خیلی ضعیف بود یعنی نمیتونستم یه پرسپکتیو ساده بکشم ولی بعد 4 جلسه حدودا یک ماه اسکیس ارشد آزادم رو 75% زدم البته به نطرم بعد کلاس تمرین خیلی مهمه... من رفتم پیش آرتور امید آذری...
منم کلاس شقاقی رو رفتم
n,دوست خوب من خودم ارشد 85 درصد اسکیس زدم ولی واسه دکتری شاید درصدم بیشتر از 45 هم نشه چون خودم راضی نبودم /نتایج که الان معلوم نییست اما جوابا اومد بهت میگم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
O | بررسی سوالات آزمون دکتری سراسری 94 | دکتری | 226 | |
O | بررسی آزمون دکتری معماری آزاد 94 | دکتری | 7 | |
بررسی آزمون دکتری سراسری معماری 93 | دکتری | 42 | ||
بررسی آزمون دکترای معماری ۹۵ | دکتری | 58 | ||
J | برای آزمون دکتری معماری کدام موسسه بهتر است؟ | دکتری | 0 |