Rebika
عضو جدید
یه سری مدارک آماده می کنی (باید از نظام شهرتون بپرسی چه چیزایی هست )بعد برای درخواست پروانه اقدام میکنیحالا من سوالم اینه. قبول ک بشیم، قدم بعدی چیه؟
یه سری مدارک آماده می کنی (باید از نظام شهرتون بپرسی چه چیزایی هست )بعد برای درخواست پروانه اقدام میکنیحالا من سوالم اینه. قبول ک بشیم، قدم بعدی چیه؟
یه سوال که دارم اینهیه سری مدارک آماده می کنی (باید از نظام شهرتون بپرسی چه چیزایی هست )بعد برای درخواست پروانه اقدام میکنی
یعنی حالم از جمله متعاقبا اعلام میگردد به هم میخوره... خوب مثل ادم بگید 10 روز دیگه 20 روز دیگه 1 ماه دیگه جوابا میاد ..... یعنی چی!
نه بنظر میاد خیلی زوده
متعاقبا یعنی پشتش دیگه.یعنی پشت سر این نتایج اونم میاد.
انشالله امشب اعلام بشه.
انشالله قبول شده باشیم.
نه بنظر میاد خیلی زوده
انشالله امشب اعلام بشه.
انشالله قبول شده باشیم.
منظورم اینه که اگر روزی که قراره نتایج اعلام بشه رو بگن مجبور نیستیم چندین بار در روز سایت مقررات ملی رو چک کنیم
نه بنظر میاد خیلی زوده
انشالله امشب اعلام بشه.
انشالله قبول شده باشیم.
به نظر من خیلی بعیده که بخاطر دو سه روز فاصله نتیجه رو توی دو مرحله اعلام کنن احتمالا بیشتر طول میکشه
البته ایشالا حدسم اشتباه باشه و همه منتظران زودتر جوابای قبولی شون رو ببینن
یعنی حالم از جمله متعاقبا اعلام میگردد به هم میخوره... خوب مثل ادم بگید 10 روز دیگه 20 روز دیگه 1 ماه دیگه جوابا میاد ..... یعنی چی!
اگر در شروع کرا هستین از ایتدا دستتون رو به ترسیم عادت بدید. خودتو بکشین اگر مشکلی هم بود دوستان در حد توان در خدمت اند.سلام دوستان کسی باکس پله اماده و انواع رمپ برای کد داره بذاره؟
باکس استاندارد همراه با اسانسور
آخر تیر؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!من زنگ زدم مقررات گفتن آخر تیرماه نتایج میاد.... یعنی فک کن اینقدر نتایج قبولی کمه که میترسن اعلام کنن
واسهء چی دوباره ؟شایدم دارن دوباره تصحیح میکنن
دوستم ز زده گفتن اخر خرداد. شما مطمئنین اخر تیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من زنگ زدم مقررات گفتن آخر تیرماه نتایج میاد.... یعنی فک کن اینقدر نتایج قبولی کمه که میترسن اعلام کنن
منم شنیدم که گفتن چون قبولی ها انگشت شمار بوده دارن مجدد بررسی میکنن ک تعداد بیشتری رو قبول کننآخر تیر؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا اونجاییکه من شنیدم نهایتا تا یکماه بعداز اعلام نتایج تستی میاد یعنی آخر همین ماه.
واسهء چی دوباره ؟
دوستم ز زده گفتن اخر خرداد. شما مطمئنین اخر تیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم شنیدم که گفتن چون قبولی ها انگشت شمار بوده دارن مجدد بررسی میکنن ک تعداد بیشتری رو قبول کنن
یکی نیست بگه مثل ادم سوال بدید تا اینقد دردسر نکشیم. ینی چشمه سوال رو در میارنااا
نظر منم همینه. احتمالا چون آمار قبولی کم بوده مجبور شدن از ی سری ایرادا و کمبودا چشم پوشی کنن.
انشالله اینطور باشه.دوستم ز زده گفتن اخر خرداد. شما مطمئنین اخر تیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم شنیدم که گفتن چون قبولی ها انگشت شمار بوده دارن مجدد بررسی میکنن ک تعداد بیشتری رو قبول کنن
یکی نیست بگه مثل ادم سوال بدید تا اینقد دردسر نکشیم. ینی چشمه سوال رو در میارنااا
من که هنوزم میگم سوال سخت نبود، غیر قابل حل بود. مخصوصا که بعدها فهمیدیم جای امداد مسیر مستقل میخواد.بخاطر سخت بودن سوال، طبیعیه که یکم مهربانتر تصحیح کنن.
سوال خیلی خیلی سخت بود.
انشالله اینطور باشه.
من که هنوزم میگم سوال سخت نبود، غیر قابل حل بود. مخصوصا که بعدها فهمیدیم جای امداد مسیر مستقل میخواد.
فعلا که جز صبر نباید و نشاید.همین دیگه هنوز مشخص نیست توی ذهن طراح سوال چیا بوده واقعا.متاسفانه یک یا چندتا جواب هم نمیدن که مشخص بشه منظورشون چی بوده و طبق کدام قوانین اونجوری بوده...
اصن اگه جوری هم نبود که نیاز به جایگاه امدادو اینا باشه بازم سوال واقعا سخت بود
تا الان 12 پارکینگ سابقه نداشته اونم اینجوری تو دو سطح و ...
همینکه خیلیا نتونستن جای پارکهارو بی عیبو نقص دربیارن خودش نشون میده این موضوعو.
دستت درد نکنه رفیقبه یاری خدا همه تون قبول میشید ومزد زحماتتونو میگیرین ...درکتون میکنم دقیقا شرایط سختیه...نگران نباشید و به خدا بسپارید نتیجه کارتونو...صبور باشید وهمیشه موفق.
فعلا که جز صبر نباید و نشاید.
توکل ب خدا
به یاری خدا همه تون قبول میشید ومزد زحماتتونو میگیرین ...درکتون میکنم دقیقا شرایط سختیه...نگران نباشید و به خدا بسپارید نتیجه کارتونو...صبور باشید وهمیشه موفق.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | ||
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | ||
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | ||
بررسی آزمون طراحی - 2 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 946 |