بررسی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خوش به حال ساکنین که میتونن یه لابی دو بر داشته باشن.من که تا حالا ندیدم.

منم حاضز نیستم جایی که آسانسوز و ورودی ماشین که بازم آلودگی صوتی داره رو بیام سمت تجاری اونم کتابفروشی که بازم نیاز به یه فضای کم سرو صدا داره بدم....تجاری دارم تا تجاری....
اگه پوشاک بود با نظرشما موافق بودم و من عرض کردم هر کسی کارشو گذاشته و یه ایرادهایی مسلما داره...شما هم طرحتونو بزارید که از دانشتون استفاده کنیم...
موافقید؟؟؟؟؟

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روش امتحان غلطه این کاملا درسته . من با این شیوه قبول شدم . ولی اصلا قبول ندارمش . سوالم اینجاس که حالا هم که یکی اعتراض میکنه ما باید بشینیم و نگاه کنیم؟ درسته که شاید کاری از پیش نبریم ولی همینکه ذهنیت دیگران رو تغییر میدیم خودش مهمترین کاره . حالا دوستتون اعتراض کرده شما باید طرفش رو بگیرین و هر کاری از دستتون بر میاد براش انجام بدین . چون حرف اون حرف شما هم هست و با این تفاوت که اون جرات اعتراض داره . راستش بخاطر همین سکوت هاست که الان اینجا هستیم . جامعه معماری هیچوقت نتونسته درست و حسابی کنار هم جمع بشه . مثلا ما قرار بود نظام معماری تشکیل بدیم که در کنار نظام مهندسی از حقوق معمارها دفاع کنه خودش آزمون برگزار کنه و خود کفا باشه ولی الان چند ساله که فقط در حد حرف باقی مونده . به خاطر اینکه ما معمارها فقط خوب حرف میزنیم . موقع عمل میگیم کاری از دستمون بر نمیاد و نمیشه بر خلاف جریان آب شنا کرد . باید قبول کنیم که بیشترمون ضعیف هستیم متاسفانه . باید از این بترسیم که مثلا از امتحان محروم بشیم . خوب امتحان هم قبول شدیم و طراحی هم بهمون دادن . با اوضاع به هم ریخته تعرفه ها و باند بازی ها و بی ارزش بودن سهمیه طراحی چه میکنید؟ فکر میکنید این امتحان یه سد واسه شما اما سد های دیگه پشت این سد هستند . دوستان سرتون و درد نمیارم .اوضاع مهندسی جامعه مخصوصا اوضاع ما معمارها بد اوضایی هست و جز اراده ی خودمون هیچ چیزی اصلاحش نمیکنه . به امید بهروزی

سلام
جناب ورتکس عزیز شما اصلا به مسئله واقف نیستین
شاید لازمه برای همه توضیح بدم که :
من و عده زیادی از دوستان شهریور 91 امتحان دادیم همون سالی که سوال ایراد اساسی داشت
بعد هم کلی اعتراض کردیم و مثلا یکی شدیم و .... اما فقط من رفتم تهران ( از اصفهان ) ، با وجودیکه همه با هم هماهنگ کرده بودیم و قرار گذاشته بودیم ، فقط چند نفر انگشت شمار دنبال کار بودیم
و وقتی به این آقای محترم و دوستان دیگه گفتیم که شما هم تشریف بیارین نیومدن که نیومدن
تجمع و اعتراض به آزمون طراحی معماری اسفند 91

این همون تاپیک سال 91 هست که بنده خودم رو کشتم اونجا امام هیشکی نیومد پشتم .....
پارسال هم من رفتم تهران کلاس ، و با وجودیکه به عهده من نبود به کسی بگم به خیلی از دوستان از جمله ایشون گفتم که بیان کلاس ، اما بازم انگار نه انگار ....
بازم جزوه ام رو براشون ایمیل کردم برای آزمون خرداد ، ( البته قبلش بهون گفتم میفروشم ، چون هم خودم بابتش زحمت کشیدم هم ارزش کار برای ما ایرانیا وقتی مشخص میشه که براش پول میدیم هم اینکه من با ایشون نسبتی نداشتم که رایگان بهشون جزوه بدم ) اما متاسفانه ایشون حتی یه تشکر سطحی از من نکردن !!!
من این جزوه رو برای همه دوستانم تقریبا ، رایگان ارسال کردم ، حتی قسمت عمده ایش همون جزوه ای بود که راه شهرسازی اصفهان گذاشت توی سایتش #77
صحبت اولیه ایشون و جوابشون به بنده تقریبا گویای همه چیزه،

حرف من اینه ، اگر می خوان اعتراض بکنن ، اگر نمیخوان هم ذهن دیگران رو مشوش نکنن. الان 2 ساله این قضیه داره از طرف ایشون تکرار می شه
این حرف از 2 سال پیش تا حالا ادامه داره و ایشون و من و عده ای از بچه های اون موقع می فهمیم منظور ایشون چیه !
ایشون زیاد از حد از دیگران انتظار دارن

متاسفانه گوشیهامونو گرفتن و عکس ندارم ولی با توضیحاتی که دادم طرح کامل در میومد با یه کنسول تو شمال غربی ط 2

Fفرشته

عضو جدید
من فقط تاکید به مقررات ملی کردم،بعضی ها چنان جواب میدن اینگار......چی بگم.اومدیم اینجا باهم تبادل اطلاعات کنیم،نه اینکه اطلاعاتمون و یا هر چیزی به رخ دیگران بکشیم.خواهشا در جوابهاتون دقت کنید ،اینقدر تند و بد پاسخ ندهید.این در حد جامعه مهندسی نیست

arefeh

کاربر ممتاز
سلام
جناب ورتکس عزیز شما اصلا به مسئله واقف نیستین
شاید لازمه برای همه توضیح بدم که :
من و عده زیادی از دوستان شهریور 91 امتحان دادیم همون سالی که سوال ایراد اساسی داشت
بعد هم کلی اعتراض کردیم و مثلا یکی شدیم و .... اما فقط من رفتم تهران ( از اصفهان ) ، با وجودیکه همه با هم هماهنگ کرده بودیم و قرار گذاشته بودیم ، فقط چند نفر انگشت شمار دنبال کار بودیم
و وقتی به این آقای محترم و دوستان دیگه گفتیم که شما هم تشریف بیارین نیومدن که نیومدن
تجمع و اعتراض به آزمون طراحی معماری اسفند 91

این همون تاپیک سال 91 هست که بنده خودم رو کشتم اونجا امام هیشکی نیومد پشتم .....
پارسال هم من رفتم تهران کلاس ، و با وجودیکه به عهده من نبود به کسی بگم به خیلی از دوستان از جمله ایشون گفتم که بیان کلاس ، اما بازم انگار نه انگار ....
بازم جزوه ام رو براشون ایمیل کردم برای آزمون خرداد ، ( البته قبلش بهون گفتم میفروشم ، چون هم خودم بابتش زحمت کشیدم هم ارزش کار برای ما ایرانیا وقتی مشخص میشه که براش پول میدیم هم اینکه من با ایشون نسبتی نداشتم که رایگان بهشون جزوه بدم ) اما متاسفانه ایشون حتی یه تشکر سطحی از من نکردن !!!
من این جزوه رو برای همه دوستانم تقریبا ، رایگان ارسال کردم ، حتی قسمت عمده ایش همون جزوه ای بود که راه شهرسازی اصفهان گذاشت توی سایتش #77
صحبت اولیه ایشون و جوابشون به بنده تقریبا گویای همه چیزه،

حرف من اینه ، اگر می خوان اعتراض بکنن ، اگر نمیخوان هم ذهن دیگران رو مشوش نکنن. الان 2 ساله این قضیه داره از طرف ایشون تکرار می شه
این حرف از 2 سال پیش تا حالا ادامه داره و ایشون و من و عده ای از بچه های اون موقع می فهمیم منظور ایشون چیه !
ایشون زیاد از حد از دیگران انتظار دارن

عزیزم میشه کارتو که قبول شدی آدرسشو بزاری هر چی گشتم پیدا نکردم...میخوام ببینم میتونم امید به قبولی داشته باشم یا نه....:(

arefeh

کاربر ممتاز
متاسفانه گوشیهامونو گرفتن و عکس ندارم ولی با توضیحاتی که دادم طرح کامل در میومد با یه کنسول تو شمال غربی ط 2

عزیزم کنسول قبول نیست...شما سرخود اینگار سئوال رو عوض کردید...وقتی محدوده طراحی مشخص کرده نمیتونید کنسول بدید...درسته خیابون 18 متری...من اینو سرآزمون پرسیدم نه تنها از یه نفر از چندین نفر پرسیدم منظورم داوطلبین نی....منظورم بازرسهای مقررات و نظام که همشون مدرک مهندسی داشتن و همشون هم برگزاری آزمون رو به عهده داشتن و سئوال رو برامون شفاف سازی کرده بودن......حالا امیدوارم قبول بشید...چون رتبه بندی و رقابتی که نی....ولی این کنسول یکم مشکوک توی کارتون

روش امتحان غلطه این کاملا درسته . من با این شیوه قبول شدم . ولی اصلا قبول ندارمش . سوالم اینجاس که حالا هم که یکی اعتراض میکنه ما باید بشینیم و نگاه کنیم؟ درسته که شاید کاری از پیش نبریم ولی همینکه ذهنیت دیگران رو تغییر میدیم خودش مهمترین کاره . حالا دوستتون اعتراض کرده شما باید طرفش رو بگیرین و هر کاری از دستتون بر میاد براش انجام بدین . چون حرف اون حرف شما هم هست و با این تفاوت که اون جرات اعتراض داره . راستش بخاطر همین سکوت هاست که الان اینجا هستیم . جامعه معماری هیچوقت نتونسته درست و حسابی کنار هم جمع بشه . مثلا ما قرار بود نظام معماری تشکیل بدیم که در کنار نظام مهندسی از حقوق معمارها دفاع کنه خودش آزمون برگزار کنه و خود کفا باشه ولی الان چند ساله که فقط در حد حرف باقی مونده . به خاطر اینکه ما معمارها فقط خوب حرف میزنیم . موقع عمل میگیم کاری از دستمون بر نمیاد و نمیشه بر خلاف جریان آب شنا کرد . باید قبول کنیم که بیشترمون ضعیف هستیم متاسفانه . طراحی یه دو طبقه چی داره واقعا پس چرا کلمه ی مهندس و به دوش می کشین .
طر

arefeh

کاربر ممتاز
خانم مهندس کی میشه کنسول کرد.

عزیزم خودشون اگه محدوده توی هر ص نمیکشیدن میشد....واسه اینکه منم اول کنسول داده بودم....اما وقتی خواستم کاررو انتقال بدم دیدم خیر نمیشه ...خیلی هم پیگیری کردم 15 مین از وقت منو گرفت سر آزمون ولی بهم گفتن اصلا همچین ریسکی نکنم....چون خودشون گفتن....
وگرنه کاملا درسته که میشد کنسول 80 سانتی توی خیابون 18 متری داد....تازه نه تنها طبقه 2 که طیقه اول هم میشد...چون کف تا کف تجاری رو 3.5 گفته بود....
ولی در کل نباید کنسول میدادیم....کنسول بود که دیگه پلانها عالی تر از اینی که هست میشد

arefe-rad

عضو جدید
خانم مهندس کی میشه کنسول کرد.

دوست عزیز اگه صورت سوال اشاره کنه یا ازتون بخان فقط میتونین کنسول بدین...در غیر این صورت خیر...اون ضوابط شهرداریه که میشه کنسول بدیم که مساحت بالا بره

خانم مهندس تجاری دو بر میشه با یه دسترسی.شما اگه یه زمین نبش داشته باشین نبششو لابی تجاری میکنین من بودم نبش ومیکردم گرون میفروختم.

خوش به حال ساکنین که میتونن یه لابی دو بر داشته باشن.من که تا حالا ندیدم.

اینجا شما نمیخای زمینو به کسی بفروشی.فقط باید نشون بدی که مقررات رو بلدی.توی مقررات هم حرفی از خرید و فروش و این که کجا بذارین که خوب فروش بره نشده.

در هر صورت امیدوارم موفق باشین.:smile:

holooooooo

کاربر ممتاز
در مورد کنسول یکی از تذکرات تاکیید شده ی صورت سوال این بود که:
در هر طبقه رعایت محدوده ترسیم و حداکثر سطح اشغال الزامی است.
پس فکر نمیکنم کسی که کنسول نداده باشه رد بشه!
در مورد نظر
Fفرشته جان در مورد حیاط خلوت، خب هر کسی یه نظری داره، آره باهات موافقم عزیزم نباید نظرات خودمون رو به دیگران با لحن بد تحمیل کنیم..

من فقط تاکید به مقررات ملی کردم،بعضی ها چنان جواب میدن اینگار......چی بگم.اومدیم اینجا باهم تبادل اطلاعات کنیم،نه اینکه اطلاعاتمون و یا هر چیزی به رخ دیگران بکشیم.خواهشا در جوابهاتون دقت کنید ،اینقدر تند و بد پاسخ ندهید.این در حد جامعه مهندسی نیست
خانم مهندس شما تجاریتونو نبش دادین یا همسایه.

arefeh

کاربر ممتاز
در مورد کنسول یکی از تذکرات تاکیید شده ی صورت سوال این بود که:
در هر طبقه رعایت محدوده ترسیم و حداکثر سطح اشغال الزامی است.
پس فکر نمیکنم کسی که کنسول نداده باشه رد بشه!
در مورد نظر
Fفرشته جان در مورد حیاط خلوت، خب هر کسی یه نظری داره، آره باهات موافقم عزیزم نباید نظرات خودمون رو به دیگران با لحن بد تحمیل کنیم..

عزیزم سالهای پیش هم یادنه سر این موضوع بحث زیاد بوده...اگر ذکر کنن میتونیم کنسول بدیم...ما که خیلی دربارش با مسئولین صحبت کردیم...تا حتی اول اون آقا گفت بله میشه کنسول داد بعد که بهش گفتم که محدود همون محدوده همکف و زیرزمینه ...گفت ریسک نکن...چیزی که خواستن رو انجام بده....توی همون محدوده طرح رو بکش...وقتی اینو گفت بهم استرس هم وارد شد که الان طرحم بهم میریزه اما خدارو شکر جمعش کردم یه جوری

دوست عزیز اگه صورت سوال اشاره کنه یا ازتون بخان فقط میتونین کنسول بدین...در غیر این صورت خیر...اون ضوابط شهرداریه که میشه کنسول بدیم که مساحت بالا بره

اینجا شما نمیخای زمینو به کسی بفروشی.فقط باید نشون بدی که مقررات رو بلدی.توی مقررات هم حرفی از خرید و فروش و این که کجا بذارین که خوب فروش بره نشده.

در هر صورت امیدوارم موفق باشین.:smile:

میخوای طرحم برات بکشن پس اگه کنسول خواستن میگن جالبه.:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
پس اینطوری میگن قصد فروش نداریم و کنسول لغو شده و دیگه از مد افتاده.

عزیزم ما نگفتیم ردی....تجاری که با خودته هر جایی دوست داری بزاری مشکلی نی....ولی نکته آزمون اون اصلا نبود...چون اون آقایی که یه جورایی میخواست جبران رفتار زشته روز قبل از آزمون رو بکنه خیلی خوب و منطقی منو راهنمایی کرد....و پلان زیر زمینه منو که دید گفت نکاتشو رعایت کردی...حالا راست و دروغش دیگه با خودش....منم تا نتایج نیاد باید بگم مردودم چون این نظام هیچ چیش معلوم نی...
خیلی از دوستان پارسال تکمیل بوده کارشون و رد شدن....حالا علتش معلوم نی....:razz:
پس شما هم الکی الان برا خودتون تصمیم نگیرید و با این افکار منفی فکرتونو درگیر نکنید...ایشالله که قبول هستید

arefeh

کاربر ممتاز
350 یه تلنگر بود

دقیقا منم اونو دیدم گفتم باید کنسول داد....هر سال دارن سختتتر میکنند...تا اونهایی قبول شن که مثل نرم افزار اتوکد سرعت عمل داشته باشن و دقیق باشن....خاک برسرشون:mad:

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم لابی رو سر نبش گذاشتم چون به نظرم از لحاظ دسترسی خیلی بهتر در می آمد ولی در کل توی این سبک طراحی کتاب فروشی کمی تاریک می شد.حالا که فکر می کنم شاید اگه رمپ رو از همون -1 بگیریم و فقط جای کتاب فروشی و لابی روعوض کنیم هم بشه به جواب خوبی رسید البته باید امتحان کرد، اگه فرصت کردم سعی میکنم یه تست کنم بینم چه جوری در میاد .

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها برام دعا کنید توروخدا...دارم ساعت 11 به سمت تهران حرکت میکنم...چهارشنبه اسکیس ارشد امتحان دارم...حداقل بتونم از پسش امسال بربیام و حتی شده شهر خودم قبول شم...
پرتوقع نیستم قبول بشم که آبرو داری کنم....خجالت خونواده نشم:cry:
شاید نتونم تا شنبه دیگه بیام...دسترسی ممکنه نداشته باشم...اما بودم حتما ازتون جویای خبر میشم...دوستتون دارم...
مرسی برای این مدت که با هم بودیم و عذرمیخوام اگه دلخوری چیزی پیش اومد ...مارو حلال کنید که اومد و رفتیم تو جاده ماشینمون رفت تووو دره...نفرین پشتم نباشه....توی دلم هیچی نبوده هااا;)

منم لابی رو سر نبش گذاشتم چون به نظرم از لحاظ دسترسی خیلی بهتر در می آمد ولی در کل توی این سبک طراحی کتاب فروشی کمی تاریک می شد.حالا که فکر می کنم شاید اگه رمپ رو از همون -1 بگیریم و فقط جای کتاب فروشی و لابی روعوض کنیم هم بشه به جواب خوبی رسید البته باید امتحان کرد، اگه فرصت کردم سعی میکنم یه تست کنم بینم چه جوری در میاد .

من خویم کشیدمش شکی به درستیش ندارم.

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها برام دعا کنید توروخدا...دارم ساعت 11 به سمت تهران حرکت میکنم...چهارشنبه اسکیس ارشد امتحان دارم...حداقل بتونم از پسش امسال بربیام و حتی شده شهر خودم قبول شم...
پرتوقع نیستم قبول بشم که آبرو داری کنم....خجالت خونواده نشم:cry:
شاید نتونم تا شنبه دیگه بیام...دسترسی ممکنه نداشته باشم...اما بودم حتما ازتون جویای خبر میشم...دوستتون دارم...
مرسی برای این مدت که با هم بودیم و عذرمیخوام اگه دلخوری چیزی پیش اومد ...مارو حلال کنید که اومد و رفتیم تو جاده ماشینمون رفت تووو دره...نفرین پشتم نباشه....توی دلم هیچی نبوده هااا;)
ای چی میگی دیووونه ایشالا سالم میرسی، مراقب خودتم باش، امیدورام امتحانتو خوب بدی عزیزم، 4 شنبه اسکیسه!
استرس نداشته باش حتما قبوووولی :redface:

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه اشتباهی که من کردم این بود که فکر می کردم برای قبول شدن حتما باید همه چیز کامل باشه
یعنی وقتی 30 دقیقه آخر دیدم به امدازه گذاری و اکس بندی نمی رسم و خوب پلان بام و برش هم مونده بود براورد کردم نهایت اون 2 تا رو بکشم دیگه نسبتا بیخیال شدم در صورتی که با توجه به اینکه تو اون نیم ساعت هم برش و هم بام رو هرچند ناقص ولی کشیدم اگه بیخیال نمیشدم و یه کم سرعت می دادم به کارم به جای الکی کار کردن می تونستم به جای 2 تا پلان همه رو آکس بذارم یا مثلا اندازه گذاری بذارم
من نمی دونستم بارم بندیه و اگه چیزی نباشه نمره خودش کم میشه
نمی دونم چرا فکر می کردم اگه چیزهایی که میخوان همه کامل نباشه حتما رد میشی! کلا فکر می کنم یه کم کسانی که قبلا امتحان داده بودن به ماها که بار اولمون بود استرس زیادی دادن. به هر حال برای بار اول تجربه شد خیلی چیزها برام

وضعیت
موضوع بسته شده است.