سلام
جناب ورتکس عزیز شما اصلا به مسئله واقف نیستین
شاید لازمه برای همه توضیح بدم که :
من و عده زیادی از دوستان شهریور 91 امتحان دادیم همون سالی که سوال ایراد اساسی داشت
بعد هم کلی اعتراض کردیم و مثلا یکی شدیم و .... اما فقط من رفتم تهران ( از اصفهان ) ، با وجودیکه همه با هم هماهنگ کرده بودیم و قرار گذاشته بودیم ، فقط چند نفر انگشت شمار دنبال کار بودیم
و وقتی به این آقای محترم و دوستان دیگه گفتیم که شما هم تشریف بیارین نیومدن که نیومدن
تجمع و اعتراض به آزمون طراحی معماری اسفند 91
این همون تاپیک سال 91 هست که بنده خودم رو کشتم اونجا امام هیشکی نیومد پشتم .....
پارسال هم من رفتم تهران کلاس ، و با وجودیکه به عهده من نبود به کسی بگم به خیلی از دوستان از جمله ایشون گفتم که بیان کلاس ، اما بازم انگار نه انگار ....
بازم جزوه ام رو براشون ایمیل کردم برای آزمون خرداد ، ( البته قبلش بهون گفتم میفروشم ، چون هم خودم بابتش زحمت کشیدم هم ارزش کار برای ما ایرانیا وقتی مشخص میشه که براش پول میدیم هم اینکه من با ایشون نسبتی نداشتم که رایگان بهشون جزوه بدم ) اما متاسفانه ایشون حتی یه تشکر سطحی از من نکردن !!!
من این جزوه رو برای همه دوستانم تقریبا ، رایگان ارسال کردم ، حتی قسمت عمده ایش همون جزوه ای بود که راه شهرسازی اصفهان گذاشت توی سایتش
صحبت اولیه ایشون و جوابشون به بنده تقریبا گویای همه چیزه،
حرف من اینه ، اگر می خوان اعتراض بکنن ، اگر نمیخوان هم ذهن دیگران رو مشوش نکنن. الان 2 ساله این قضیه داره از طرف ایشون تکرار می شه
این حرف از 2 سال پیش تا حالا ادامه داره و ایشون و من و عده ای از بچه های اون موقع می فهمیم منظور ایشون چیه !
ایشون زیاد از حد از دیگران انتظار دارن