من میرم هم فاله هم تماشادوستان کسی واسه همایش اسکیس فردا جا رزرو کرده؟ کسی میاد؟
دوستان کسی واسه همایش اسکیس فردا جا رزرو کرده؟ کسی میاد؟
منم 2-3روز پیش زنگ زدم خانوم صالح پور اسممو نوشتم... شما هم از بچه های ایوان خانه اید؟
آره من از بچه های ایوانخانه ام البته فقط امتحاناش هیچی کلاس نرفتممنم 2-3روز پیش زنگ زدم خانوم صالح پور اسممو نوشتم... شما هم از بچه های ایوان خانه اید؟
رتبتون تو ازمونا چند میشد؟آره من از بچه های ایوانخانه ام البته فقط امتحاناش هیچی کلاس نرفتم
اولش خوب شروع کردم اما آخریو صد و خورده ای شدم شما چی؟رتبتون تو ازمونا چند میشد؟
نه نه پارتیه...کوه خواجه و کاخ آشور مال پارته... از اون زمان کاملا ترکیب این ۲ تا و فضاهای دیگه رایج بود..اون سوال ایوان و متعلقات مطمئنم ساسانی میشه
ایوان بله اشکانیه
اما با متعلقاتش ساسانیه
طراح از نوشتن اون جمله بعد ایوان کاملا منظور داشته، میخواسته همه فکرشون بره به اشکانی اما ساسانی گزینه درست بوده
من رزرو کردمدوستان کسی واسه همایش اسکیس فردا جا رزرو کرده؟ کسی میاد؟
من خودم زدم بسطام با توجه به شکلی که دیدم... اون برج کاشانهٔ معروف که تو خود ارسن و اون کناریشم مسجد یه سرچ بزنی میبینی...من خودم نطنز رفتم
يه مجموعس كه مسجد جامع هم داخلشه
ممنون به هر حال فعلا میشه به این درصدا بیشتر اعتماد کردمن خودمم بعید نیس غلط بزنم....اونوقت مسئله پیش میاد...
صبر کنید پاسخنامه بیاد
امتحانم تموم شد رفت
الان فقط اسکیس بزنید...از همین الان
آره منم اینو تکیه دولت زده بودم من از پارسه خوندم امیدوارم که درست باشه!!!!خدارو شكر من اينو زدم تكيه دولت تو راهيان ارشد خونده بودم اينو
با 92-95-96 موافقم ولی 2تای دیگه رو نزدم.92 مخروط ديد
93 تنوع پذيري- نفوذ پذيري
94 360 يا 342؟ عقب نشيني روي مجوز حساب ميشه؟
95 گرم و مرطوب
96 باز و قابل كنترل
مهندس ، مگه شما مسجد مسجد وکیل نرفتین؟!من اونو زدم دو تا ایوان! هویجوری! نمیدونم درسته یا نه!
ما چند تاییمون قبلا همدیگرو تو ازمونا دیدیم، اما راست میگی قبلش خبر بدید...بچه ها فردا اگر خواستید قراری بگذارید همو ببینیم خواهشا بهم خبر بدید
پیغام خصوصی بدید بدونم
خوشحال میشم ببینمتون
آره منم اینو تکیه دولت زده بودم من از پارسه خوندم امیدوارم که درست باشه!!!!
فکر خوبیه!بچه ها فردا اگر خواستید قراری بگذارید همو ببینیم خواهشا بهم خبر بدید
پیغام خصوصی بدید بدونم
خوشحال میشم ببینمتون
الان شما تو 100تا پست اخر دستشوئی به چشمتون خورده؟؟!!!برادر من ، خواهر من
ول کنید دیگه
این همه سوال همه زوووم کردن رو دستشویی، سوال مزخرفی بود !
اگه عاشق معماری باشی، حتی یکم امید داشته باشی با تمام وجود برا اسکیس کار میککنی،چون اسکیس که ضرر نداره ، معمار باید دستش قوی باشه، حالا ککنکور اصلا مجاز نشدیم
بابا رسول جان اینقد سخت نگیر... کل تاریخ رو ۶۰ام بزنی عالی زدی... چی فکر کردی فک کردی رتبههای ۱ رقمی ۱۰۰ زدن نه عزیزم... از یه حدیی بالاتر جزو خوبها محسوب میشی....امیدم به تاریخ بود ، فکر میکردم اسلامی همه رو درست زدم اما 2تا شو غلط زدم
اره 60به بالا خوبه اما موقعی که بقیه رو هم حداقلشو زده باشی، من 20تا فن زده بودم دیدم ساعت شده 9، چشام شد 4 تا ، 10تای اخر فنو 3دقیقه طول کشید زدنشون، سریع رد شدم، تاریخو زدم رسیدم به درک ، سوالارو که دیدم احساس کردم دلم مامانمو میخواد که بقلش کنمو گریه کنم، منظر رو هم که دیگه نگو... خواستم زبان بزنم دیدم 6دقیقه بیشتر نمونده... اره اگه بقیه رو خوب میزدم تاریخ 60 از سرم هم زیاد بود، اما نه اینطوریبابا رسول جان اینقد سخت نگیر... کل تاریخ رو ۶۰ام بزنی عالی زدی... چی فکر کردی فک کردی رتبههای ۱ رقمی ۱۰۰ زدن نه عزیزم... از یه حدیی بالاتر جزو خوبها محسوب میشی....
من تضمین میکنم مجاز میشی...20 تا فن زدی بابا برو تو آسمونا...ضریب سه... ترکوندیاره 60به بالا خوبه اما موقعی که بقیه رو هم حداقلشو زده باشی، من 20تا فن زده بودم دیدم ساعت شده 9، چشام شد 4 تا ، 10تای اخر فنو 3دقیقه طول کشید زدنشون، سریع رد شدم، تاریخو زدم رسیدم به درک ، سوالارو که دیدم احساس کردم دلم مامانمو میخواد که بقلش کنمو گریه کنم، منظر رو هم که دیگه نگو... خواستم زبان بزنم دیدم 6دقیقه بیشتر نمونده... اره اگه بقیه رو خوب میزدم تاریخ 60 از سرم هم زیاد بود، اما نه اینطوری
دم شما گرم... نه تورو خدا بیا مجازم نشم... اگه به مجاز شدن بود که پارسال شدم 1100، پارسالم مجاز شده بودم...من تضمین میکنم مجاز میشی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |