archi&tini
عضو جدید
ساعت 8 شد و هنوز هم اعلام نکردن.....
هه هه هه مسئولین سایت سنجش الان تو رستورانی.... مهمونی یا مسافرتی دارن به ریش امسال من و شما میخندن... رفت تا شاید یکشنبه نتایج رو بزنند... حتا به خودشون زحمت دو خط نوشته هم نمیدن....ساعت 8 شد و هنوز هم اعلام نکردن.....
هه هه هه مسئولین سایت سنجش الان تو رستورانی.... مهمونی یا مسافرتی دارن به ریش امسال من و شما میخندن... رفت تا شاید یکشنبه نتایج رو بزنند... حتا به خودشون زحمت دو خط نوشته هم نمیدن....
در کل باید زار گریست وقتی ریز میشی میبینی همه چیز مملکت و کارامون همینطوریه... طرف تو ژاپن برا همچنین بدقولی خودکشی میکنه. تو آلمان کلا استعفا میده. تو آمریکا اخراج میشه.... به نظر شما تو ایران چی میشه؟ هه..
رسما سرکارمون گذاشتن.....آخ که چقدر لجم می گیره...اگه بچه های دبیرستانی بودنا ...تا الات هزار بار بیانیه و ... داده بودن...
خیلی زود بزنند شنبه بعدازظهر.... البته شاید. یکشنبه احتمالا میذارند رو سایت.امروز جمعه...و همچنان ول معطل سازمان سنجش!!!!!
از صبح هرچقدر تماس می گیرم با سنجش خطش میافته روی خط شرکت پالاز موکت.....
کسی می دونه چطور میشه به 20:30 پیغام داد تا ببینه که این تلفن این سنجش چطور همه رو مسخره ی خودش کرده ؟
اعصابم خوردههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
چ سرکارمون گذاشتن ها!!
فکنم یادشون رفته
یادشون نرفته...چیزی که مهم نیست وقت امثال مابرای اونا ..... تازه یه کم هم سوزه ی خندشون بشیم که بد نیست...
بله....
کارنامه نهایی تا وقتی تکمیل ظرفیتا نیاد به درد من یکی که نمیخوره. کارنامه ام که بیاد باز باید بشینم منتظره تکمیل ظرفیت اعلام شه.
درصدام:
معارف 63
ادبیات 40
زبان 39
ریاضی سفید
فن 40
مبانی 60
من انتخاب اولم روزانه آمل...شما کجا قبول شده بودی ؟
من انتخاب اولم روزانه آمل...
ولی خب الان کارنامه رو دیدیم همه روزانه ها رو آوردم به جز شریعتی
من 20 نفر با شریعتی شبانه فاصله داشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی سوره مگه ظرفیتش تکمیل نیست چطور اسم شما رو واسه چند برابر ظرفیت زده؟
رتبه کل چقدر شدیم . . . این کارنامه چرا این شکلیه . . . من چیزی متوجه نمیشم یکی واسه من توضیح بده لطفا . . .