باغ ملک تهران
اسون تر از این سوال هم مگه بود? فین کاشانه دیگه
باغ ملک تهران
اتفاقا این سوال خیلی خیلی نامردانه طرح شده بود اون زنگوله (!!!) که بالای ساختمون بود اونایی رو که نخونده بودن - از جمله من- کاملا سوق می داد به سمت باغ ملک تهراناسون تر از این سوال هم مگه بود? فین کاشانه دیگه
نگران نباش تا الان که درصدات رو دیدم خوبه ...........چی میگی مجاز نمیشم زیر 300 میشی اگه نشدی روم سیاه
منم سر همینا مشکل دارم. درست زده باشم درصدم میشه 51 . غلط زده باشم 40 شایدم 35
اتفاقا این سوال خیلی خیلی نامردانه طرح شده بود اون زنگوله (!!!) که بالای ساختمون بود اونایی رو که نخونده بودن - از جمله من- کاملا سوق می داد به سمت باغ ملک تهران
اتفاقا این سوال خیلی خیلی نامردانه طرح شده بود اون زنگوله (!!!) که بالای ساختمون بود اونایی رو که نخونده بودن - از جمله من- کاملا سوق می داد به سمت باغ ملک تهران
من رفتم دیگه تو فاز بیخیالی الانم نشستم دارم پازل درست میکنم
فقط بدبختی اینجاس پازل کلوسئومه منو یاده سوال کُلیز میندازه
من رفتم دیگه تو فاز بیخیالی الانم نشستم دارم پازل درست میکنم
فقط بدبختی اینجاس پازل کلوسئومه منو یاده سوال کُلیز میندازه
ووواییی من موندم اونو از کجاشون در اورده بودن////؟؟؟منبعشو عزیزم میگی؟؟؟
کلیزه حالا چی بود . من دیدم نه سه گزینه دیگه رو کلمه رومیشو خونمد و فقط سیرک رو نخوندم برای همین گفتم کلیزه میشه سیرک
سلام به همه.........این کاخ بعلبک کجاست؟؟؟؟روم بود؟؟؟؟
کلیزه نام دیگر کلسئوم یا کولوزئوم
کلیزه نام دیگر کلسئوم یا کولوزئوم
به به سانتیاگوی خودمون...اره بلعک تو لبنانه و مربوط به روم میشه من اینو زدم خوشبختانه
میدونستم منظورش کلسئوم بود و همون 4 درسته دیگه؟؟؟؟
به به سانتیاگوی خودمون...اره بلعک تو لبنانه و مربوط به روم میشه من اینو زدم خوشبختانه
شما هم مث من تو تله ی 22 افتادین؟!! بی دقتی از ما بوده که متنو رو سرعت خوندیم ولی هنوز ته دلم امیدوارم سنجشم مث ما بی دقتی کنه
چطوری پسر این دو روزه نبودم دلم برا همه بچه های باشگاه تنگ شده بود........
منم سر جلسه گفتم 2 ... الان که دقت کردم دیدم 4 درسته، ولی ته دلم امیدوارم 2 باشهبالاخره جواب کدومه؟ من هنوز هم میگم 2 صحیحه نه 4!
4 زده سیرک .البته منم همونو زدم ولی کلسئوم آمفی تئاتر بود .
من که فقط کنکور 91 و 92 رو خوندم اونم بدون عکساش البته می دونستم منظر خیلی تکراری میاد ... منظورم نامردی در حق کسی بود که کلا نمی دونه هیچ کدوم از 4 تا باغ نوشته شده تو گزینه ها رو تشخیص نمی ده ولی توقع داره درست بزنهعزیز نامردانه چیه? این سوال تکراری بود . کنکور سالهای قبل رو نگاه کن همین عکس رو داده
چرا من تو شانسی زدنم شانس نیاوردم؟!!خدارو شکر من گفتم ملک تهران کجاست بخیال عشق میکنم همین فین رو بزنم فقط به خاطر روح مرحوم اااااا...اسمشو یادم رفت...اسم مرحوم چی بود؟؟؟!!!http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/confused.gif
گزینه 3 گفته آمفی تئاتر یونانی......مگه آمفی تئاتر اختراع یونانی ها بوده؟؟؟؟
من زدم کاخ ورسای ولی فک کنم باغ آتلانتیک درست باشهبچه ها سوال 118 چی می شد؟اون که گفته بود کدوم آب موضوع طراحیش نیس؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | ||
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |