بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اسون تر از این سوال هم مگه بود? فین کاشانه دیگه
اتفاقا این سوال خیلی خیلی نامردانه طرح شده بود :exclaim: اون زنگوله (!!!) که بالای ساختمون بود اونایی رو که نخونده بودن - از جمله من- کاملا سوق می داد به سمت باغ ملک تهران :w25:

arefeh

کاربر ممتاز
نگران نباش تا الان که درصدات رو دیدم خوبه ...........چی میگی مجاز نمیشم زیر 300 میشی اگه نشدی روم سیاه

منم سر همینا مشکل دارم. درست زده باشم درصدم میشه 51 . غلط زده باشم 40 شایدم 35 :cry:

منم همین چند تا رو زدم یه چند تا هم غلط 100% دارم..ک اگه اینهارو درست یزنم میشه 30...اما به 30 راضی ام به خدااا...

architect@

عضو جدید
من رفتم دیگه تو فاز بیخیالی الانم نشستم دارم پازل درست میکنم :biggrin:
فقط بدبختی اینجاس پازل کلوسئومه منو یاده سوال کُلیز میندازه:cry:

memare iran

عضو جدید
سلام شما چطوری درصدگرفتین؟این سایته که گفتین میتونیم جوابهامون بزنیم خودش درصد میده کدومه

arefeh

کاربر ممتاز
اتفاقا این سوال خیلی خیلی نامردانه طرح شده بود :exclaim: اون زنگوله (!!!) که بالای ساختمون بود اونایی رو که نخونده بودن - از جمله من- کاملا سوق می داد به سمت باغ ملک تهران :w25:

خدارو شکر من گفتم ملک تهران کجاست بخیال عشق میکنم همین فین رو بزنم فقط به خاطر روح مرحوم اااااا...اسمشو یادم رفت...اسم مرحوم چی بود؟؟؟!!!:confused:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عزیز نامردانه چیه? این سوال تکراری بود . کنکور سالهای قبل رو نگاه کن همین عکس رو داده

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عزیز نامردانه چیه? این سوال تکراری بود . کنکور سالهای قبل رو نگاه کن همین عکس رو داده

arefeh

کاربر ممتاز
من رفتم دیگه تو فاز بیخیالی الانم نشستم دارم پازل درست میکنم :biggrin:
فقط بدبختی اینجاس پازل کلوسئومه منو یاده سوال کُلیز میندازه:cry:

ووواییی من موندم اونو از کجاشون در اورده بودن////؟؟؟منبعشو عزیزم میگی؟؟؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلیزه حالا چی بود . من دیدم نه سه گزینه دیگه رو کلمه رومیشو خونمد و فقط سیرک رو نخوندم برای همین گفتم کلیزه میشه سیرک

arefeh

کاربر ممتاز
کلیزه حالا چی بود . من دیدم نه سه گزینه دیگه رو کلمه رومیشو خونمد و فقط سیرک رو نخوندم برای همین گفتم کلیزه میشه سیرک

منم همچین تصوری کردم...اما ترسیدم..من 40 % سئوالها رو از ترسم ج ندادم...و 20% از سئوالهای غلطمم از بی دقتی خوندن صورت سئوال بوده...من خررررررررررررررررررررم...ااااه

architect2r

عضو جدید
شما هم مث من تو تله ی 22 افتادین؟!! :biggrin: بی دقتی از ما بوده که متنو رو سرعت خوندیم ولی هنوز ته دلم امیدوارم سنجشم مث ما بی دقتی کنه

بالاخره جواب کدومه؟ من هنوز هم میگم 2 صحیحه نه 4!

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
من که فقط کنکور 91 و 92 رو خوندم اونم بدون عکساش البته می دونستم منظر خیلی تکراری میاد :D ... منظورم نامردی در حق کسی بود که کلا نمی دونه هیچ کدوم از 4 تا باغ نوشته شده تو گزینه ها رو تشخیص نمی ده ولی توقع داره درست بزنه :biggrin:

خدارو شکر من گفتم ملک تهران کجاست بخیال عشق میکنم همین فین رو بزنم فقط به خاطر روح مرحوم اااااا...اسمشو یادم رفت...اسم مرحوم چی بود؟؟؟!!!http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/confused.gif
چرا من تو شانسی زدنم شانس نیاوردم؟!! :(

ترنج

عضو جدید
بچه ها سوال 118 چی می شد؟اون که گفته بود کدوم آب موضوع طراحیش نیس؟

architect@

عضو جدید
گزینه 3 گفته آمفی تئاتر یونانی......مگه آمفی تئاتر اختراع یونانی ها بوده؟؟؟؟

نمیدونم منم فقط الان تو کتاب زارعی که نگاه کردم یجا نوشته: سه شیوه یا نوع ستون یونانی برحسب سنگینی بر روی یکدیگر سوار شده اند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.