ayliin1571
عضو جدید
اره 100%جواب بدین لطفا
اره 100%جواب بدین لطفا
بچه ها با میانگین 21.48 درصد چیزی قبول میشم؟؟؟؟؟؟
پارسال تقریبا همین بود منتها درک و منظر 40 به بالا زدم اما مجاز نشدم..چطور امسال مجاز میشم؟اره 100%
میانگینت تقریبا 24 میشه با توجه به درصدای پارسال حدودا 3000 میشی ولی امسال اگه میانگینا بیاد پایین 100 % بهتر میشی برو به اسکیس برسجواب بدین لطفا
مرسیییییییییمیانگینت تقریبا 24 میشه با توجه به درصدای پارسال حدودا 3000 میشی ولی امسال اگه میانگینا بیاد پایین 100 % بهتر میشی برو به اسکیس برس
بچه ها جواباي درك خيلي غير عقلانيه
بيايد تروخدا بشينيم بررسي كنيم اعتراض بزنيم...
آره اون سوال بیمارستان منو از زندگی ناامید کرد...باهات موافقم. پیشنهاد من اینه که از سوال اول تا آخر درک رو بررسی کنیم همگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
من پنجاه و دو زدم خوبه؟
خیلی.
جوابش تو کلید اولیه غلطه. گزینه درست 3 هست که تو کلید نهایی اصلاح میشه 100% . چون این سوال تحلیل خاصی نداره. دو دوتا چهارتاست. نگران نباشیدممکنه یه نفر علت جواب سوال 98 که 4 میشه رو بگه؟
hata shookhisham khoob nis ! parsal nakhoonde darko 70 zade boodam bad emsal 10 !) mage mishe
![]()
همه ی حرفاتونو کلمه به کلمه قبول دارم و کاملا درستن (مخصوصا اون قسمتاییش که مربوط به آینده می شه مث اسکیس و ...) فقط اون مورد 1 رو من شک دارم درست باشه.سلام دوستان. چن تا چیز بگم من:
1-میانگین درصد به طور تقریبی وضعیت رو مشخص میکنه اما ابداً دقیق نیست.خیلی بستگی داره به اینکه تو درسایی که همه خراب کردن یا همه خوب زدن شما چی کار کردید.مثلا ممکنه میانگین درصدا مشابه باشه اما یکی درکشو که همه مثلاً بد زدن,خیلی خوب زده باشه و این تاثیرش رو خیلی بیشتر میکنه. ضمن اینکه معدل هم تاثیر گذاره.
2- بعضی سوالا که واضحه غلطه جواب داده سنجش تو کلید نهایی اصلاح میشه.اصلاً نگران نباشید.
3- اسکیس به شددددددددت مهمه. به شدددت. یکی از دلایلشم اینه که خیلی رقابت راحت تر میشه تو اسکیس چون خیلی ها با رتبه های نسبتاً خوب به خاطر نا امیدی بیخیال اسکیس میشن. و پارسال بسیاااار یودن کسایی که با رتبه های 500-300-700 و حتی 1000 دانشگاه های خوب تهران رو قبول شدن.(اینایی که گفتم دوستام بودن؛وگرنه این مسئله مختص پارسال نیست و هر سال همینه)
4- اسکیسو واسه خودتون غول نکنید. اسکیس فقط پیاده کردن کارایی که تمرین کردید و تقریباً حفظشونید تو امتحانه؛ نهایتاً به تناسب موضوع یه تغییرات ریزی لازمه بدید. و پر کاری تو اسکیس بسیااار مهمه.
در آخر هم بی خیال شید این تخمین رتبه و اینا رو . نهایتاً برید سنجش رو سوالایی که بدیهی هست که اشتباه کرده اعتراض کنید و بعد از یه استراحت خوب بچسبید به اسکیس که این مرحله با همه حواشیش تموم شده و کاری نمیشه کرد. موفق باشید![]()
همه ی حرفاتونو کلمه به کلمه قبول دارم و کاملا درستن (مخصوصا اون قسمتاییش که مربوط به آینده می شه مث اسکیس و ...) فقط اون مورد 1 رو من شک دارم درست باشه.
من تصورم اینه که تراز کل دقیقا بر اساس میانگین کل محاسبه می شه و میانگین مهمه نه تک تک درصدها. اینو پارسال شخصا محاسبه کردم و اگه فرصت کردم با مثال می نویسم براتون تا بقیه هم نظرشونو بگن. البته کلا مسئله ی مهمی نیست چون چه میانگین ملاک باشه چه درصد همه ش مربوط به گذشته ست و زیاد فکر کردن در موردش بی فایده... مهم آینده ست و می تونین فک کنین مهلت آزمون تون تا 4 ماه دیگه تمدید شده![]()
اینکه منظرو خوب زدی میتونی معماری منظر قبول شی شاید......سلام بچه ها
با دیدن کلید درک از درون متلاشی شدم آااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخه چرا؟؟؟؟
زبان سفید
فن 20
تاریخ 41
درک منفی 1
منظر 50
دیگه بی خیال اسکیس شم مگه نه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |