هر کس ( کس که چه عرض کنم، نمیدونم بعضیا لیاقت اینو دارن که بهشون بگی کس یا باید بگی شی یا ...) تربیت خوانوادگییش رو نشون داد نباید که باهاش دهن به دهن بشی
شعور بعضیا اندازه یه ملخ هم نیست
عزیزم ناراحتی نداره !
تو هم واسه اینا جک بزن
طرف شمالیه
البته فکر نکنم هیچ کدوم ما چنین روحیه ای داشته باشیم !!
پس نتیجه میگیریم :
ایت هورر کروان کئچر !!
احترام خودتونو نگه دارین لطفا
دوستان اینجا یک محیط دانشجوییه
همه مثلا تحصیلکرده و بافرهنگند
جک و بی ادبی به همدیگه چه معنی داره؟
من و تو با سواد از خط مشی یه بیسواد در سالهای پیش چرا باید پیروی کنیم؟
باید باهم بخندیم نه به هم بخندیم
من ترجیح که توی هیچ پستی جواب آدمایی مث شماهارو ندارم چون واقعا انسان های قابل ترحم و گند اخلاقی هستین که یه ذره مزاج برای شوخی ندارید.
خوب واسه خودت من نبودم اینجا رژه رفتیو هر چی به دهنت رسید گفتی معلومه که واقعا کی شعو و ادب داره برات در حد المپیک متاسفم به جای اینکه دو تا جک بنویسی بچه ها بخندن هر مزخرفی که به دهنت رسیدو در حد شعورت بود به من چسبوندی ولی این آخرین بارت باشه که چه توی این تاپیک چه توی تاپیکایی دیگه بیشتر از دهنت حرف زدی....من صد تا مث تو رو میبرم تا لب چشمه و تشنه برمیگردونم اگه بخوام حالتو بگیرم واسم کاری نداره بنده ی خدا
رو رو برم !!!
من چک نکردم که حضور جنابعای تشریف فرما هستند یا خیر تا عرض ادب و تشکر کنم ازتون !!!
بپا نترکی جوجه!!!
به قول سید بزرگوار " ادب مرد به ز دولت اوست".
از بعضیا که مرد بودن انتظار نمیره ولی دیگه پرروبازیم حدی داره!!
یه چیزی هم بدهکارن که چرا به توهینای ایشون نخندیدیم
شاید طرفای اونا اینجوری باشه که اگه توهین شنیدی باید بزنی زیر خنده و به طرف حال بدی
آخه بچه تو چند سالته؟
سنت دورقمی شده اینجا از من ایراد میگیری ؟
آخه من نمیفهمم این جوجه کاکلیا چین توی سایت هی این طرف اون طرف میدون ادعا میکنن و هی میخوان حضورشونو اعلام کن
من دیروز گفتم که بهتره که در مورد اقوام مختلف جوک نگید یه دختر خانوم به ادعای خودش متشخص اومد هر چی از دهنش در اومد بهم گفت. اینا مقصر نیستن چون شرایط طوری براشون پیش اومده که شادی واقعی ندارن و با توهین و خندیدن به همدیگه می خوان شاد بشن. بذار دلخوش باشن.
آره یکی تو راست میگی یکی هم رفیقت ولی خب چیزی از اظهار تاسف من برای افرادی با طرز تفکر شما کم نمیشه اتفاقا من اسباب خوشی زیاد دارم .حرفم همونی بود که گفتم بهتره توی رفتارتون تجدید نظر کنیدمن دیروز گفتم که بهتره که در مورد اقوام مختلف جوک نگید یه دختر خانوم به ادعای خودش متشخص اومد هر چی از دهنش در اومد بهم گفت. اینا مقصر نیستن چون شرایط طوری براشون پیش اومده که شادی واقعی ندارن و با توهین و خندیدن به همدیگه می خوان شاد بشن. بذار دلخوش باشن.
آره خب خواسته ی مرد بودن از من که دخترم یه خورده بی معنیهاز بعضیا که مرد بودن انتظار نمیره ولی دیگه پرروبازیم حدی داره!!
یه چیزی هم بدهکارن که چرا به توهینای ایشون نخندیدیم
شاید طرفای اونا اینجوری باشه که اگه توهین شنیدی باید بزنی زیر خنده و به طرف حال بدی
آره یکی تو راست میگی یکی هم رفیقت ولی خب چیزی از اظهار تاسف من برای افرادی با طرز تفکر شما کم نمیشه اتفاقا من اسباب خوشی زیاد دارم .حرفم همونی بود که گفتم بهتره توی رفتارتون تجدید نظر کنید
جوجه خودتي بچه نننهرو رو برم !!!
من چک نکردم که حضور جنابعای تشریف فرما هستند یا خیر تا عرض ادب و تشکر کنم ازتون !!!
بپا نترکی جوجه!!!
وقت و زمان خیلی با ارزش تر از این حرف هاست که حتی من ثانیه ای از اون رو وقت تو و امثال تو بکنم.