حاجی شما هم جا گیر آوردی؟من بغض گلوم را گرفته درباره نیمه هادی بحث می کنی؟؟؟ممنون از این همه همدلی.
شرمنده!
خب عزیز برام سوال پیش اومده دیگه!!!
حاجی شما هم جا گیر آوردی؟من بغض گلوم را گرفته درباره نیمه هادی بحث می کنی؟؟؟ممنون از این همه همدلی.
من بگم؟
خودت میدونی
تو تو دنیا تکی..فقط یه آدم هست..فقط تو
پس خودت بشین . با خودت روراست باش
خوووووووودت
باش
و هوا رو نفس بکش
اونجور که خودت میخوای
تمام دنیا برای تو آفریده شده...فقط برای تو
اینم از مهندس مملکتبابا بیخیال!
داری ادای دکتر آزمندیان رو در میاری؟ این دیوونه هست ها!!! دکترای صنایع داره، اونوقت داره جلسات روانشناسی میذاره!
اینم از مهندس مملکت
راجب مردم درست صحبت کنید.اخویییییی
من اصلا ایشونو نمیشناسم
حرفای خودم بود
اصلنم اهل ادا در آوردن نیستم
یا علینمی دونم تو این 2 ساعت قیافم این قدر تابلو شده که مامانم اومده پیشم میگه چی شده؟چته؟می گم هیچی؟می گه خودتی...
مثل یک حالت شوک می مونه نه می تونم فکر کنم نه می تونم گریه کنم
رفتم از اتاقم بیرون.داره بارون میات.می خوام برم زیر بارون تا هیچ کسی اشکام نبینه.شاید اگه گریه کنم یک کم آروم بشم.
نمی دونم تو این 2 ساعت قیافم این قدر تابلو شده که مامانم اومده پیشم میگه چی شده؟چته؟می گم هیچی؟می گه خودتی...
مثل یک حالت شوک می مونه نه می تونم فکر کنم نه می تونم گریه کنم
رفتم از اتاقم بیرون.داره بارون میات.می خوام برم زیر بارون تا هیچ کسی اشکام نبینه.شاید اگه گریه کنم یک کم آروم بشم.
موندم چی بگم.خودم هم زنگ زدم.دوستش را شناختم.راست می گه اما بیشتر از این سوختم که می گه تازه قبل از محرم عقد کرده.
بسیار عالی گفتیدوست عزیز نمیدونم چی بگم اما شما داری از یکسری باورهای درست نتیجه گیریه غلط میکنی.من نمیدونم چرا به قول خودت این چرندیات را گوش کردی اما این را خوب میدونم که اگر به خاطر گناه نکردن و... گوش کردی و انجامش دادی خدا کمکت میکنه.الانم این را بدون که شاید خداوند راه بهتری جلوی پات بگذاره و به قولی ازدواج با این دختر به صلاحت نبوده............
بزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.ای کاش هیچوقت زنده نبودم تا بشنوم عشقم ازدواج کرده
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/240209-نیازمند-همفکری-شما-برای-امر-خیر(خانم-ها-اگر-شما-بوديد-چگونه-برخورد-مي-كرديد؟)
از بس تو گوشمون خوندن خودتون دنبال ازدواج نباشین.وقتی شرایط ازدواج را داشتین برای آشنایی اقدام کنین.
از بس از بچگی بمون گفتن نگاه نکن به دختر مردم.گناهه.حرف نزن..................
از بچگی باورهای غلط سنتی در ذهن من القاء کرده اند که برقراری هرگونه رابطه با جنس مخالف قبل از ازدواج صحیح نیست و یک سد ذهنی روانی در برابر اینکه کسی را خودم برای ازدواج بیابم قرار دادند.اعتماد به نفسم را در برابر خانم ها از من گرفتن.منم بچه مثبت حرف گوش کن
نتیجه این چرندیات این شد.عشقم شوهر کرده.خدا چرا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟من از هیچکدومشون نمی گذرم.
نمی دونم چی کار کنم؟دوست دارم گریه کنم(اما من مردم نمیشه که گریه کنم)
خیلی اعصابم خرده.
کاری نمیشه کرد جز تحمل...گذر زمان همه چی رو حل خواهد کرد..ضمنا باورهاتون خیلی بجا و درست بودهبزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.ای کاش هیچوقت زنده نبودم تا بشنوم عشقم ازدواج کرده
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...(خانم-ها-اگر-شما-بوديد-چگونه-برخورد-مي-كرديد؟)
از بس تو گوشمون خوندن خودتون دنبال ازدواج نباشین.وقتی شرایط ازدواج را داشتین برای آشنایی اقدام کنین.
از بچگی باورهای غلط سنتی در ذهن من القاء کرده اند که برقراری هرگونه رابطه با جنس مخالف قبل از ازدواج صحیح نیست و یک سد ذهنی روانی در برابر اینکه کسی را خودم برای ازدواج بیابم قرار دادند.اعتماد به نفسم را در برابر خانم ها از من گرفتن.منم بچه مثبت حرف گوش کن
نتیجه این چرندیات این شد.عشقم شوهر کرده.خدا چرا من؟؟؟؟؟؟؟؟؟من از هیچکدومشون نمی گذرم.
خیلی اعصابم خرده.
بزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.ای کاش هیچوقت زنده نبودم تا بشنوم عشقم ازدواج کرده
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...(خانم-ها-اگر-شما-بوديد-چگونه-برخورد-مي-كرديد؟)
خیلی اعصابم خرده.
راههایی همیشه هستن و بودن که میتونستی بهش نشون بدی بهش علاقه داری و هیچ گناهی هم نکنی، دخترا چون احسساساتین زود اینجور مطلبا رو میگیرن. کوتاهی از خودت بوده ولی حالا که شده، کاریشم نمیشه کرد. پس زودتر بخودت بیا و خودتو جمع و جور کن. کمک خواستی و احتیاج داشتی با کسی حرف بزنی همه بچه ها هستن که کمکت کنن زودتر باخودت کنار بیای.بزرگترین اشتباه زندگیم را انجام دادم.ای کاش هیچوقت زنده نبودم تا بشنوم عشقم ازدواج کرده
خیلی اعصابم خرده.
ببين حالا اين يكي كه پريد.هيچ.بعدي بيشتر حواستو جمع كن كه يكي ديگه قبل تو دست به كار نشه
اصلآ از من ميشنويا اين دخترارو بايد بي خيل شد.
دخترا مثل سايه هستن هرچي بيشتر ازشون فرار كني بيشتر سيريشت ميشن
حیف اون یه دونه تشکرببين حالا اين يكي كه پريد.هيچ.بعدي بيشتر حواستو جمع كن كه يكي ديگه قبل تو دست به كار نشه
اصلآ از من ميشنويا اين دخترارو بايد بي خيل شد.
دخترا مثل سايه هستن هرچي بيشتر ازشون فرار كني بيشتر سيريشت ميشن