eng.morteza
عضو جدید
من تا اونجایی که میدونم دانشگاه ازاد قزوین از همشون بهتره
هم امکانات بالایی داره و هم استاد های سخت گیر که 25صدم هم نمره نمی دهند
هم امکانات بالایی داره و هم استاد های سخت گیر که 25صدم هم نمره نمی دهند
چه بحث جالبی هرکی از دانشگاه خودش تعریف میکنه یکم واقع بینانه اعلام نظر کنین..........
اگه این دانشگاههای شهرستان خوبن پس چرا همه سر و دست میشکنن بیان تهران درس بخونن؟(سوء تفاهم نشه فقط یک سواله نه کرکری خوندن باور کنین...)
این نظر سنجی از همه لحاظ دچار مشکله
حتی به جدول همترازی دانشگاه آزاد هم توجهی نشده
لازم بذکر که دانشگاه آزاد واحد کرج اولین دانشگاه آزاد و بیستمین دانشگاه ایران شناخته شده و تنها واحد دانشگاه آزاد که در بین 6000 دانشگاه معتبر جهان قرار داره
این در حالی که در نظر سنجی شما اسمی از دانشگاه کرج برده نشده و حتی نام دانشگاه قزوین که هنوز رتبه جامع بودن رو نداره قرار دادین
در ضمن از لحاظ هیئت علمی نیز دانشگاه کرج رتبه نخست رو داره
چرا دانشگاه آزاد واحد کرج بین گزینه ها نیست!؟
من حسابی موقع انتخاب واحد و رشته پیگیر این قضایا بودم. بین توصیه ها خبری از واحد شهر ری نبود! دانشگاه واحد نجف آباد چرا فراموش شده!؟ فکر کنم طراح این نظرسنجی دانشجوی واحد شهر ری بوده که خواسته واحدشو یه طوری مطرح کنه!
راستی امسال طبق رده بندی واحد کرج فکر کنم بین تمام دانشگاه های دولتی و آزاد رتبه ی بیستم شده بود. رتبه ای که از خیلی از دانشگاه های اسم و رسم دار مثل الزهرا بالاتر بود. بین تمام واحدهای آزاد هم اول بود.
بتن هم امسال قزوین اول شد نه؟
منم قبول دارم این نظرسنجی همه واحدها رو نزده باید واحد های بیشتری رو بزنه
برید رنکینگ رو ببینید میفهمید دانشگاه کرج کجاست
فنی کرج
من خودم ساکن تهرانم ولی تو دانشگاه آزاد قزوین امتحان دادم و قبول شدم. رفتم سازمان مرکزی که تو خیابون پاسداران هستش و بدلیل سخت بودن درسها تو قزوین خواستم انتقالی (3دانشجویی) بگیرم بیام تهران، تو سازمان مرکزی گفتند انتقالی بهت میدیم ولی مدرک دانشگاه آزاد قزوین خیلی از تهران معتبرتره و قبول شدن تو اون دانشگاه کار هر کسی نیست!
شما که در مورد بقیه ی دانشگاه ها اطلاع ندارین لطفا در مورد قزوین اظهار نظر نکنیدشما که راجع به دانشگاه قزوین اطلاع ندارین لطفا در مورد بقیه دانشگاههای آزاد اظهار نظر نفرمایید.
با تشکر دانش آموخته دانشگاه آزاد شهرضا.
خوب اين كه معلومه فقط 2 دانشگاه آزاد مدرك بين المللي دارند:
1: علوم تحقيقات تهران
2: نجف آباد اصفهان
وديگر هيچ!
ای خدا چه آدمهایی پیدا میشنود.چه کسی یک همچین حرفی زده؟خواهش میکنم منبع را هم ذکر کنید.نه من با نظر شما مخالفم.بنده فکر میکنم دانشگاه علوم و تحقیقات رتبه ی سوم رو بعد از هاروارد و آکسفورد تو دنیا داره.من از يه منبع موثق شنيدم علوم تحقيقات جز 20 دانشگاه برتر خاور ميانه است
تاحالا ديدي علوم تحقيقات و ؟
يه كشوري يه واسه خودش
اگه برترين نبود كه خودِ جاسبي رييسش نمي شد!
بنده با حرف شما هم مخالفم.چرا بینظیر ترین در خاور میانه بفرمایید بی نظرین ترین در جهان.مدرک دانشگاه آزاد قزوین هم بین المللی هست
و بینظیر ترین دانشگاه از لحاظ امکانات در خاور میانه
بنده با حرف شما هم مخالفم.چرا بینظیر ترین در خاور میانه بفرمایید بی نظرین ترین در جهان.
تورا به خدا بس کنید.کم اعصاب مردم رو با این جور چیز ها خورد کنید.هیچ کدوم از دانشگاه های آزاد ارزشی ندارند که بخواید 4 سال عمرتون رو تلف کنید،بعد 4 سال تلف کردن عمر بشید یه آدم لیسانس نمای بیسواد.من خودم دانشگاه آزاد درس خوندم.یک چیز هایی توی دانشگاه آزاد دیدم که اگر بگم آبروی کل دانشگاه ازاد میره زیر سوال.یا ایهاالناس اگر میتونید 20 سال کنکور بدهید اما اگر دانشگاه آزاد ثبت نام نکنید.با تشکر خدانگهدار.