سلام دوستان
من میخوام واسه ارشد انتخاب رشته کنم ولی مطمئن نیستم کدوم یک ازاین رشته ها بهتره؟
ممکنه این دو رشته رو باهم مقایسه کنید به خصوص از نظر آینده کاری و درآمد....البته علاقه ام به سنجش بیشتره.
درباره ژئودزی هم اگر توضیحی بدید ممنون میشم.
بچه ها لطفا یکی جواب بده.........من وقت زیادی ندارم
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gifسلام دوستان
من میخوام واسه ارشد انتخاب رشته کنم ولی مطمئن نیستم کدوم یک ازاین رشته ها بهتره؟
ممکنه این دو رشته رو باهم مقایسه کنید به خصوص از نظر آینده کاری و درآمد....البته علاقه ام به سنجش بیشتره.
اولا علاقه حرف اول رو میزنه...
گرایش gis ساده تره و بازار کار نسبتا بهتری داره. البته توی ارگان های دولتی سنجش خیلی خوبه از نظر کاری. در کل شما هر رشته ای باشی میتونی پایان نامت رو توی هر موضوعی خواستی کار کنی. البته این رو هم بگم شما از gis در حد واحد های درسیت چیزی بهت اضافه نمیشه و برای کار باید خودت رو از نظر نرم افزاری و برنامه نویسی قوی کنی.
سلام دوستان
من لیست جزواتی که برای ارشد نقشه برداری خوبن،لازم دارن لطفا اگه کسی میتونه واسم بزاره.
اگه اساتید طراح سوالات نقشه برداری هم مشخص هست بزارید ممنون میشم.
اگر حال درس خوندن نداری و خیلی دنبال پولی GIS
اگر حال درس خوندن داری و کمی هم دنبال پول هم هستی RS
اگر از اصلا به فکر پول نیستی و می خوای اونقدر درساس سخت بخونی که جر بخوری بیا ژئودزی
بچه ها کسی با دانشگاه کرمان آشنا هست؟
انگار سال اولیه که ارشد نقشه میگیره؟
میدونید سطح علمیش چه جوریه؟
به تحمل راه دور و آب و هواش می ارزه؟
راستي ممنون ميشم پيشنياز هاي يادگيري ARCGIS هم بگيد .
من C# بلدم .ديتابيس SQL Server هم مسلطم به درد ميخوره ؟
بچه ها کسی با دانشگاه کرمان آشنا هست؟
انگار سال اولیه که ارشد نقشه میگیره؟
میدونید سطح علمیش چه جوریه؟
به تحمل راه دور و آب و هواش می ارزه؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/icon_question.gif
سلام دوستان.میخواستم برا ارشد شروع کنم که بخونم.
به نظرتون چه کتابایی برا تست زدن خوبه؟
سلام
اول متن خبر را از لینک زیر بخونید به همراه نقدش بعد نظرات خودتون را ارسال کنید .
امروز که دانشگاه ما شلوغ شد . واقعا مسخره بود لیست دروسی که به ما نشون دادند و گفتند باید اینا را پاس کنید از کارگاه محاسبه ترسیم 1 تا 6 + نقشه برداری مسیر و عملیاتش + فتو 1 و 2 + ژئودزی 1و2 + عملیاتش بود آخه یکی نیست به اینا بگه مگه دور از جون شما ها خر گیر اوردید؟ ما که این درسا را یه بار تو کاردانی پاس کردیم در صورتی که بچه های نظری اینا را پاس نکردند حالا با این بخش نامه نیاز نداره که نظری ها این درسا را پاس کنند در صورتی که اگه نیاز به جبرانی باشه اونا نیاز دارند نه ما یه باره بگید پول میخوایم خودتونو راحت کنید چرا با زندگی ما بازی میکنید ؟
شما ها اگه دلتون واسه ما یا مملکت سوخته بود و اگه هم میخواستید درس ارائه بدید یه سری دروس بدرد بخور ارائه میدادید نه اینکه از این 24 واحد 10 - 12 واحدش عملی باشه که پول بیشتری بگیرید در صورتی که موسسات آموزش عالی و غیر انتفاعی امکانات ارائه دروس عملی را در حد متوسط هم ندارند حالا در حد عالی پیشکش .
خوشحال میشم نظرات شما را بدونم .
سلام
اول متن خبر را از لینک زیر بخونید به همراه نقدش بعد نظرات خودتون را ارسال کنید .
امروز که دانشگاه ما شلوغ شد . واقعا مسخره بود لیست دروسی که به ما نشون دادند و گفتند باید اینا را پاس کنید از کارگاه محاسبه ترسیم 1 تا 6 + نقشه برداری مسیر و عملیاتش + فتو 1 و 2 + ژئودزی 1و2 + عملیاتش بود آخه یکی نیست به اینا بگه مگه دور از جون شما ها خر گیر اوردید؟ ما که این درسا را یه بار تو کاردانی پاس کردیم در صورتی که بچه های نظری اینا را پاس نکردند حالا با این بخش نامه نیاز نداره که نظری ها این درسا را پاس کنند در صورتی که اگه نیاز به جبرانی باشه اونا نیاز دارند نه ما یه باره بگید پول میخوایم خودتونو راحت کنید چرا با زندگی ما بازی میکنید ؟
شما ها اگه دلتون واسه ما یا مملکت سوخته بود و اگه هم میخواستید درس ارائه بدید یه سری دروس بدرد بخور ارائه میدادید نه اینکه از این 24 واحد 10 - 12 واحدش عملی باشه که پول بیشتری بگیرید در صورتی که موسسات آموزش عالی و غیر انتفاعی امکانات ارائه دروس عملی را در حد متوسط هم ندارند حالا در حد عالی پیشکش .
خوشحال میشم نظرات شما را بدونم .
سلام خدمت دوستان كسي هست توي تالار كه دانشكده راه و ترابري واقع در جاده قديم كرج چهارراه ايران خودرو هست مشغول به تحصيل باشه؟ يه سري سؤال دارم
هم در مورد مسير رفت و آمدش هم در مورد تعداد روزهاي درسي اونجا ممنون ميشم اي خدا يكي پيدا بشه
سلام ممنون كه جواب داديد شما سال اولي هستيد؟سلام مسیر رفت وامدش از میدان ازادی ست احتمالا سه روز در هفته کلاس داریم
سلام خدمت دوستان عزیز.
ضرایب و درسایی که برا ارشد باید بخونیم چیه؟
درس آمارم باید بخونیم؟
نشدنی نیست ولی اگه وقتش رو سر چیزه دیگه ای صرف کنه مطمئنا موفق تر خواهد بود به نظره من.....لیسانس معماری چه قدر شانس قبولی در ارشد عمران رو دارده؟
با 9 ماه درس خوندن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | مشاوره برای انتخاب رشته ارشد عمران 94 | تحصیلات تکمیلی | 7 | |
F | تغییر رشته به مهندسی برق | تحصیلات تکمیلی | 1 | |
P | [ تغییر رشته ] راهنمایی | تحصیلات تکمیلی | 1 | |
نظرتون در مورد رشته کارشناسی ناپیوسته مهندسی راهسازی چیه؟ | تحصیلات تکمیلی | 9 | ||
S | [ مشاوره در خصوص انتخاب رشته ارشد93 ] | تحصیلات تکمیلی | 11 |