گزینه های مطرحی ماثل
همایون شجریان ؛ سالار عقیلی، استاد افتخاری ، سینا سرلک و همچنین
استاد رشیدی توی گزینه ها نیست
ای کاش به موسیقی سنتی اهمیت بیشتری میدادیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا از لیستی که انتخاب شده برا نظرسنجی اصلا خوشم نیومد ..افتخاری ،شادروزان ناصر عبدالهی ، رضا صادقی ، استاد علی ربانی ....و ...و ... یعنی اینها از رضا یزدانی بدتر بودن با احترامی که براشون قائلم
دوست عزیز ای کاش خواننده های سنتی را از پاپ و راک و چیزای دیگه جدا میکردن.
واقعا خوب نیست که اساتیدی مثل استاد شجریان و ناظری و نوری را با خواننده هایی مثل یزدانی و یگانه و چاووشی مقایسه کرد.
این خواننده های جوان خیلی خوب هستن ولی در حدی نیستن که بخواییم اونا را با اساتید موسیقی سنتی مقایسه کنیم.
سپاس از دوستان عزیزی که شرکت کردن ........و البته انتقادات کاملا به جایی که مطرح داشتن
صمیمانه سپاسگذارم ( ناگفته نماند اگر نظرسنجی بسته نبود این مسائل رو که میخوام بگم در داخل تاپیک مطرح نمیکردم و خصوصی بیان میکردم و البته لازم است بگم تا مادامی که نظرسنجی بسته نبود بنده سر میزدم ......معتقد به نظر سنجی در بازره زبانی هرچند طولانی هستم نه مادام العمری)
واقعا جوابی که نمیشه داد چون حق با شماست .......ولی متاسفانه من بایستی مسائلی رو در نظر میگرفتم .....یکیش محدودیت گزینه های نظر سنجی است که بیش از 10 امکان پذیر نیست والا من تنها راه حلی که به فکرم رسید این بود
بدانید که این نظر سنجی حاصل 3 الی 4 نظرسنجی دیگر است ( اگر اشتباه نکنم) و خب گزینه هایی که دوستان گفتن تعدادیشون مطرح شده بودن البته تو این باشگاه رای کافی رو نیوردن .......روش من اینگونه بود که از هر کدوم از سبکهای اصلی نظر سنجی افرادی رو مطرح کرده بودم و همچنین گزینه هیچکدام رو هم قرار داده بودم که دوستان اشخاص دیگری رو هم معرفی کنن و به طبع اگر اونها رای بالاتری می آوردن اسمشون در این نظر سنجی بود
این نظرسنجی نشات گرفته از تمامی سبکهای موسیقی است و بیشتر از اینکه هدف نظرسنجی بوده شناسوندن نوع سبک و اشعار خوانندگان عزیز ایران بوده و بس
به نظرم بد نبود که امروزه که سبک پاپ بیشتر شنیده میشه از سبکهای دیگه هم لااقل نامی برده بشه
اهداف دیگری هم بود .....از جمله شناسوندن خوانندگان ایرانی که ممکنه هنوز آن چنان که باید و شاید شناخته شده نباشند ......هرچند که قوانین انجمن هم کمی دست و بال ما رو بست و معتقدم شنیدن صدا بسیار موثر تر است تا تنها نوشتن شعری از آلبوم
به هر حال ما موظف به رعایت قوانین و احترام به اون هستیم ..........هر چند به طبع انتقادات خودمون رو در عین احترام به قوانین مطرح میکنیم
بازم تشکر میکنم از تمامی دوستانی که موسیقی رو میفهمند و باور دارن
یا حق ........