حق داشت بزنندت اونجا هم جا بود تو داشتی رانندگی میکردی اصلا چرا بهش را ندادیببين عزيزم يه دفعه يه بنده خدايي زد به ماشين بنده مقصر هم بود مي خواست من رو بزنه ....برو خدا رو شكر كن طرفت فرشته بوده.

حق داشت بزنندت اونجا هم جا بود تو داشتی رانندگی میکردی اصلا چرا بهش را ندادیببين عزيزم يه دفعه يه بنده خدايي زد به ماشين بنده مقصر هم بود مي خواست من رو بزنه ....برو خدا رو شكر كن طرفت فرشته بوده.
یه مورد دیگه عقرب.وقتی صبح زود میری سرکار یادت میره صورتتو بشوری بعد تو ماشین سرتو میکشی بیرون با یه انگشت یه سوراخ دماغتو میگیری وبا اون یکی تمام محتویاتشو میدی بیرون انگار سند یه پورشه رو به نامت زدن.البته میدونم تو اینو درک میکنی با اون کوفته هات.
حالا چرا منو مخاطب قرار میدی؟؟؟؟؟
یعنی تو از این کارا میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگووووووووووووووووووووووووو
خب همش میریزه رو ماشین خودت که!! اه اه اه...
چون دخترمی.به تو نگم به غریبه بگم.
به طرف وزش باد خالی میکنی.دیگه میسپاریش به باد موافق.
من كاري نكردم ....خودش اومد زدحق داشت بزنندت اونجا هم جا بود تو داشتی رانندگی میکردی اصلا چرا بهش را ندادی![]()
ای وااااااااای...دیگه بدتر....
میره میچسبه به ماشین عقبی!!!
مبارکش باشه.
امتحان کن یه بار.لذت ذاید الوصفی داره.
من كاري نكردم ....خودش اومد زد
یه لنگه اش میشه پورشه.دوتاش که دیگه نمیشه وصفش کرد.یه تشکر بزنی کم نمیشه کوفته قلقلی ازت.
در حد همون پورشه هه لذت داره؟؟؟
ولي در كل ما ايرانيا فرهنگ رانندگي نداريم...ربطي به زن ومرد بودن ندارهشوخی کردم بعضی ها همش فکر میکنن حق با خودشونه حالا این چه ربطی به رانندگی خانوما داشت
یه لنگه اش میشه پورشه.دوتاش که دیگه نمیشه وصفش کرد.یه تشکر بزنی کم نمیشه کوفته قلقلی ازت.
اون که بله درست برای همین با بهترین ماشین ها تو بهترین جاده ها فقط اجازه دارن تا نهایتش 120 تا رانندگی کننولي در كل ما ايرانيا فرهنگ رانندگي نداريم...ربطي به زن ومرد بودن نداره
بچه هاي واحد شهرري همشون خوشحالن
حافظه ام خوبه...متولد آبان
شما از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟؟
حتي يادمه تويه تاپيك گفتي....عقرب شوماخرآبانش که تابلوئه خوووووو
حتي يادمه تويه تاپيك گفتي....عقرب شوماخر
البته يكي از دوستا نم شهرري درس مي خونه.....مديريتهآریییییییییییییییییییییییییی![]()
البته يكي از دوستا نم شهرري درس مي خونه.....مديريته
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دلیل انقراض دایناسورها مشخص شد!! | تالار عکس | 1 | |
![]() |
دلیل انقراض دایناسورها مشخص شد!! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
به کدامین دلیل قهوه موزیک اینترنت یا..... | تالار عکس | 19 | |
![]() |
انهدام لامبورگینی به دلیل نداشتن بیمه!! عکس | تالار عکس | 1 | |
![]() |