چرا باید تبریک بگم؟پس چرا به من تبریک نگفتی ؟
آخه چنا باید به تو تبریک بگه؟؟؟؟؟؟
بگم شوبلش بیاد پوستتو بکنه باااااااااااااااابک؟
بله دیگه هر کی اینجاس مشهور شدمشهور شدم(چه ربطی داشت!!!)
قربون ادمینم برم من
اِه پس بگو ............ نه مهندس جان میخوای دل همه رو بشکونی و ناراحتی و غصه برامون درس کنی راس میگی اولش کن .ما اینیم دیگه
باز بگید ITDeveloper ....
حالا می خواهیدن یه روزه باشگاه رو به رتبه دهم نزول بدم
کافیه به ادمین بگم اکانتمو حذف کنه
اِه پس بگو ............ نه مهندس جان میخوای دل همه رو بشکونی و ناراحتی و غصه برامون درس کنی راس میگی اولش کن .
آهان که اینطور یه روالی داره پس .نه دیگه
اومدی و نسازی
یه دفعه که نمی شه
گاماس گاماس
اول شما برادریتو ثابت کن بعد ما ....
ما هم مفتخریم که فاخرانی چون شما در باشگاه مهندسان داریمافتخار مي كنيَم كه مفتخريَم در خدمت فاخراني همچون شما هستيَم.
كيه؟؟؟؟؟؟؟؟كيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا فرق فوکوله...به چي افتخار كنيم مگه اينجا چيكار ميكنيم هي ميايم درباره يه موضوعي نظر ميديم ديگه كاري نميكنيم كه
گفتگوی آزادانه تا حدودی میکینیم البته خط قرمزها رو بایستی رعایت کنیم و فضای این باشگاه یک فضای دوستانه و نقدپذیره البته گاهی هم شوخی وار جدالهایی میشه !به چي افتخار كنيم مگه اينجا چيكار ميكنيم هي ميايم درباره يه موضوعي نظر ميديم ديگه كاري نميكنيم كه
خب دیگه زمونه اینه .والا این همه از مدیر و ادمین و پیرجو دفاع کردیم و آخرش هم طوری زدند تو ذوقمون که دیگه درست بشو نیست
تایپیک و بحث به اون منطقی رو زدند ناک اوتش کردند نامردا !
چه عالی
منم تبریک میگم این دستاورد رو
آره دیگهخب دیگه زمونه اینه .
کدوم تایپیک نکنه تایپیک جدایی طلبها و ......... میگی ؟
آره دیگه
نکنه کار خودت بوده ؟
نه من و ایکارا . ! خداییش حیفش بود تا موقعی که من بودم بحث خوبی بود و مشکلی نبود مگر اینکه بعدش اتفاقی افتاده باشه امروز که رفتم تو کنترل پنل متوجه شدم .آره دیگه
نکنه کار خودت بوده ؟
بابک ببین چقد معروفی ای مهندسمون چهار روزه شناختت !سلام بابک من مطمئنم که کار خودته