فکر میکنی این روش درستی برای نشان دادن شادیه؟ چرا برای میلاد پیامبر از این کار ها نمیکنید؟ اون چند روز مونده؟
این نامه اعمال هم که میگی میبرن برا امضا من چیزی از حرفاتون نفهمیدم.
اول مسلمون بودنتونو ثابت کنید بعد جشن بگیرید. به اعمال و رفتارتون از ته دل یه نیگا بندازین ببینید چه جور مسلمونی هستید. نمازاتونو میخونین؟ غیبت نمیکنین؟ دروع از دهنتون بیرون نمیاد؟ تهمت نمیزنین؟ همه درآمدهاتون حلاله؟ بابا هاتون نون حلال بهتون میده ؟ شک به دلتون راه میدین؟
یک درصد اینایی که گفتم اگه مرتکب بشید اونوقت شما نمیتونید ادعای مسلمونی بکنید. بیخودی اینجا شادی نکنید و برید به نامه اعمالتون برسید. اون کارتون میشه جشن و زضایت امام.
به جان همون امام رضا اگه برنامه های دینیتون اشکال داره برید درست کنید و اینجا بیخودی رل شیعه رو بازی نکنید. ریا نکنید میشه شادی و جشن.
برادر یا خواهر عزیز
اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم می خواین بگین اگه حتی مرتکب یک گناه شده باشیم از مسلمونی ساقط می شیم حالا ادعای ما که اهمیتی نداره ولی اگه این طور باشه یعنی در پیشگاه خداوند متعال مسلمون به حساب نمیایم !
من یک سؤال از شما دارم :
آیا اصحاب پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم ) معصوم بودند؟ آیا میتونی قسم بخوری که هیچ کدوم از دوستان ، اطرافیان و پیروان پیامبر پس از اسلام آوردن حتی مرتکب یک گناه نشدند ؟ پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم ) با این که از گناهان اونا خبر داشتن و بعضا خودشون شاهد ارتکاب گناه مسلمین بودند هرگز مسلمونی اونا رو نفی نکردن . اگر مسلمان به هیچ وجه فریب شیطان رو نخوره باید معصوم باشه و اگر با یک بار فریب خوردن ، دیگه نشه اسمشو مسلمون گذاشت پس بعد از ظهور اسلام ، به جز معصومین علیهم السلام و عده ی بسیار قلیلی از اولیای خدا ، دیگه هیچ مسلمونی روی زمین باقی نمونده !!
در مورد اثبات شیعه بودنمون یا حتی مسلمونیمون ، هیچ ادعایی نداریم ما تنها آرزو و تلاش می کنیم مسلمون و شیعه باشیم تشخیص اینکه آیا واقعا هستیم یا نه با خداست ؛ ولی با جرأت ادعا می کنیم از امت پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم ) هستیم و تلاش می کنیم که به عنوان عضوی از این امت ، به اندازه ظرفیت و وُسعمون آبروی صاحب امت رو حفظ کنیم ، با دوستانش دوست و با دشمنانش دشمن باشیم ، از شادی ایشان شاد بشیم و از غم ایشان غمگین
روز ولادت فرزند معصوم ، مظلوم . غریب ایشون که جانشین بر حق پدرانش بود ؛ روز شادی پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم ) هست و ما هم در این روز شاد خواهیم بود و شادیمان رو باید ابراز کنیم و به همه دنیا نشون بدیم
آیا در روزهای میلاد و مبعث پیامبر عزیزمان حضرت محمد مصظفی (صلی الله علیه و آله و سلم ) جشن نمیگیریم ؟
من زمان زیادی نیست که اینجا عضوم نمیدونم برای میلاد سایر معصومین ( علیهم السلام ) تو این باشگاه چه کارهایی انجام شده ولی از این حرکت زیبا استقبال می کنم و انشاالله اگه خدا توفیق بده و عمری باشه برای تمام معصومین (علیهم السلام) به همین ترتیب و انشاالله با کیفیتی روز افزون به اتفاق دوستان خوبم جشن خواهیم گرفت !
دوست گرامی
من با همه نظرات شما موافقم ولی بنظرم دیگه بحث رو ادامه ندین. چون آدما رو نمیشه به زور وادار به کاری کرد...
متاسفانه در کشور ما وقتی یه نفر حرف مخالف میزنه همه میان و سرکوبش می کنند . متاسفانه این توی فرهنگ ما رفته. دیگه چه برسه به اعضای این تالار..
امیدوارم موفق باشید
دوست عزیز
فکر نمیکنم اینجا کسی دیگری رو سرکوب کرده باشه و یا حتی دعوا داشته باشه
بهترین راه تعالی در هر مسیر ، به چالش کشیدن عقائد هست
ما انتقاد این دوستمون رو به فال نیک میگیریم و جواب سؤالی که براش پیشومده رو با صبر و منطق پاسخ میدیم این به نفع همه ماست اگه غلط بودن عقیده ما به اثبات برسه خوب این دوستمون باعث خیر شده و ما رو به راه راست هدایت کرده اگر هم صحت عقیده ما اثبات بشه بازم این دوستمون باعث تحکیم عقائد و قوت قلب ما خواهد شد
اگر اینجا کسی به ایشون یا شما توهین کرد و سعی کرد شما رو از تاپیک منزوی کنه میشه اسمشو سرکوب گذاشت !
ببخشید که پرحرفی کردم
در هر صورت خدا خیرتون بده که انتقاد می کنین و باعث میشین ما یه خورده عقائدمون رو گرد گیری کنیم