بچه درسخون های مکانیک !(تاپیک انرژی دهی برای مطالعه !)

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
کسی خبری نداشت بچه ها ؟

هر کجا که فکر کنی رفتم ، هر کسی یک چیزی میگه ، گفتم شاید شما ها بهتر بدونید :(

بچه کجایی شما؟؟؟ تهران ؟؟
ببین وقتتو اینطوری تلف نکن . توی هیچ سایتی چیزی گیرت نمیاد . پس نت گردی رو بذار کنار . خودت حضوری برو مرکز استان یا برو حضوری به معاونت اموزشی دانشگاه شهرتون
سایت سنجش من ی سوال ی بار کردم جوابمو گرفتم . ولی دانشگاه شما ازاده بعید میدونم جواب درستی بهتون بده . ولی ی زنگی بزن .
تلفنی نه نوشتنی .

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستای همیشه خووووب من! :heart:

حال احوالتون چطوره ؟سرگزم کارای عید شدینا ! کم پیدایین!

امروز اومدم اینجا تا ازتون بپرسم مکانیزم 4 میله تو دست و بالتون هست ؟ :D

منظورم اینه که یه چیزی که بشه با مکانیزم 4 میله شبیه سازیش کرد؟خیییلییییییییییی فوری نیازش دارم

پلیز هلپ می :D

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ماشالله به این همه جواب! :دی
حد اقل یکی یکی جواب بدین بفهمم چی میگین :biggrin:

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ماشالله به این همه جواب! :دی
حد اقل یکی یکی جواب بدین بفهمم چی میگین :biggrin:

سلام سعیده خانم.خوبین؟

عیدتون مبارک.ایشالله سال خوبی داشته باشین.راستشو بخواین من خیلی فرش شستم و شیشه ها رو تمیز کردم.مادرم پیر هست کمک دستش هستم.

جواب سوالتون که بلد نیستم.ولی یادمه یه کتاب دینامیک ماشین بود که توش میتونستیم این مکانیزم ها رو پیدا کنی....اسمش یادم رفت.خدا رو شکر میکنم که طراحی کاربردی نرفتم،خداییش درسای تبدیل رو بیشتر دوست دارم.حالم از این مکانیزم بهم میخوره!!!

شما هم کم میاین دیگه....

من بیشتر اوقات تو باشگاه مهندسان برای کارهای علمی در چرخش و گردشم!

خیلی دوست دارم بیشتر تو تاپیک های علمی فعال باشم ولی حیف وقت ندارم.

بچه های این تاپیک هم از هم پاشیدن!

مهدی -احمد-عزاله خانم-شما و من و.....!!

یاعلی

ارش کمان گیر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من طی چند مدت پیش دنبال بررسی یک سری چیز ها داخل رشته مکانیک بودم به یک سری چیز ها برخوردم که میخوام ببینم شما چی میگید راسته ؟ یا دروغه ؟ هم دانشگاه ازاد و هم دولتی مورد بحث هست هم پیوسته و هم ناپیوسته درمود رشته مکانیک ورودی ها 92 به بعد هست
همون طور که خودتون میدونید چارت کلی رشته مکانیک سال 90 تغییر کرد ، من قرار بود کارشناسی ناپیوسته مکانیک سیالات رو بخونم اما الان میگن که این رشته حذف شده ، یکی میگه از سال 90 حذف شده یکی هم میگه نه من ورودی مهر نود هستم و الان هم تموم شدم دلیل مشخصی هم نداره حذفش شدنش جز این که گفتن این رشته مصوبه وزارت علوم را داره ولی چارت مشخصی نداره به همین دلیل بوده ، و بعد یک جای دیگه هم ذکر شده فقط واسه ورودی ها 92 هست !! یعنی 93 میگیره ؟!!
طی تماس ها که با دانشگاه ازاد واحد شیراز داشتم گفتن این رشته دو سالی میشه که حذف شده ول دوست من همون سال 90 وارد دانشگاه نی ریز شده بود و داشت مکانیک سیالات میخوند اونم ناپیوسته الان تموم شده
یک تماس دیگه داشتم با واحد ثبت نام دانشگاه ازاد نی ریز گفت که رشته مکانیک سیالات با جامدات الان شده یکی به اسم مهندسی مکانیک که پیوسته هست و معلوم نیست که نا پیوسته بیاد یا نه به نظر شما درسته ؟
بعدش دفترچه کنکور پارسال رو گرفتم سراسری مکانیک داشت ولی جلو هیچ کدوم نزه بود گرایش حرارت و سیالات فقط زده بود ساخت و تولید !! به نظر شما الان دولتی ها هم مکانیک سیالات ندارن ؟

چی شده کلن ؟

فک کنم ...کارشناسی سیالات ناپیوسته هنوز هست..
سراسری هم....شده....مهندسی مکانیک....
...
با سازمان سنجش تماس بگیر.

M.ARIABOY

عضو جدید
ممنون امیر جون,خیلی لطف داری عید تو هم مبارک
میخونی یانه? 11 ماه دیگه کنکور دکتری ذاریا,حواست هست?

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون امیر جون,خیلی لطف داری عید تو هم مبارک
میخونی یانه? 11 ماه دیگه کنکور دکتری ذاریا,حواست هست?

سلام

خوندن که همین درسای خودم و انجام پروژه های درسی.راستشو بخوای پروژه زیاد بهمون میدن.

و دیگه این که اصلا به دکترا فعلا فک نمیکنیم.

شاید آزمایشی امتحان دادم......دلم میگه اول برم بعد ارشد کارای سربازیمو درست کنم و برم سربازی.....و یواش یواش برم دنبال کار....

ولی دکترا حتما میخونم زمانی که شرایطم بهتر بشه.از خودم و زندگیم زیاد راضی نیستم.مادر و پدرم پیرن و سخته واسشون خرج منو بدن.دوست دارم مستقل شم.

تو این فاصله سربازی و کار مطالعه میکنم .......بالاخره یه روزی امتحان میدم و قبول میشم.اگه بتونم امریه بگیرم خیلی خوب میشه.....کلا برنامه زیاده.ولی زمان باید بگذره تا ببینیم چی پیش میاد.

آره داداش مهدی.....اینطوریاس.

M.ARIABOY

عضو جدید
اره نظرتو قبول دارم امیر جان
،میگم تو ک قصد اپلی نداشتی،درسته؟؟
میتونی پروژه پایانیتو برای سپاه انجام بدی از چیزایی ک خودشون میخوان،بستگی ب پروژت از کسری گرفته تا معافیت کامل ممکنه بهت بدن

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره نظرتو قبول دارم امیر جان
،میگم تو ک قصد اپلی نداشتی،درسته؟؟
میتونی پروژه پایانیتو برای سپاه انجام بدی از چیزایی ک خودشون میخوان،بستگی ب پروژت از کسری گرفته تا معافیت کامل ممکنه بهت بدن

ممنون.

نه قصدشو ندارم.

پروژه رو یه فکرایی دارم.اگه این ترم به خوشی بگذره میرم تو نخش.البته باید استادم هم راضی بشه که به سلیقه آنا کار کنیم.

ولی آنقدرهام زیاد فک نکنم باشه.هر چی خدا خواست.

M.ARIABOY

عضو جدید
دیدم ک میگم
معافی کامل دیدم،تازه ی پولیم گرفت،دوسال پیش 6 میلیونم پول گرفت،پروژش درموردفک کنم پهباد بود

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام امیر آقا

ممنونم از پاسختون،بله من یه مدت سرم گرم کار خودم بود،کمتر فرصت کردم سر بزنم...دوستانم گویا به دل گرفتن

در هر صورت متشکرم از پاسخ و توجهتون
سلام سعیده خانم.خوبین؟

عیدتون مبارک.ایشالله سال خوبی داشته باشین.راستشو بخواین من خیلی فرش شستم و شیشه ها رو تمیز کردم.مادرم پیر هست کمک دستش هستم.

جواب سوالتون که بلد نیستم.ولی یادمه یه کتاب دینامیک ماشین بود که توش میتونستیم این مکانیزم ها رو پیدا کنی....اسمش یادم رفت.خدا رو شکر میکنم که طراحی کاربردی نرفتم،خداییش درسای تبدیل رو بیشتر دوست دارم.حالم از این مکانیزم بهم میخوره!!!

شما هم کم میاین دیگه....

من بیشتر اوقات تو باشگاه مهندسان برای کارهای علمی در چرخش و گردشم!

خیلی دوست دارم بیشتر تو تاپیک های علمی فعال باشم ولی حیف وقت ندارم.

بچه های این تاپیک هم از هم پاشیدن!

مهدی -احمد-عزاله خانم-شما و من و.....!!

یاعلی

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دیدم ک میگم
معافی کامل دیدم،تازه ی پولیم گرفت،دوسال پیش 6 میلیونم پول گرفت،پروژش درموردفک کنم پهباد بود

سلام
ممنونم از حضورتون!ولی من هنوزم جواب سوالمو میخواماااااااااااااااااااا:redface:

M.ARIABOY

عضو جدید
سلام
ممنونم از حضورتون!ولی من هنوزم جواب سوالمو میخواماااااااااااااااااااا:redface:

سلام
خواهش
کدوم سوالتون؟؟همون مکانیزم رو ک نمیگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek:

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
خواهش
کدوم سوالتون؟؟همون مکانیزم رو ک نمیگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek:

چرا !:redface: ینی تو عالم هم باشگاهی هیچکدومتون کاری برام نمی کنید؟؟؟:eek:

M.ARIABOY

عضو جدید
راستیتش اصلا نمیدونم مکانیزم ی میله چیه
شرمنده واقعا اگه بلد بودم میگفتم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

منظورم اینه که یه چیزی که بشه با مکانیزم 4 میله شبیه سازیش کرد؟خیییلییییییییییی فوری نیازش دارم

سلام
احیانا منظورت مکانیزم 4میله با یک درجه ازادی تو دینامیک ماشین نیست؟؟؟یا یه مکانیزم 4درجه آزادی؟!!!!آخه مکانیزم 4میله پراز ابهام و سواله
راستی سال نوت هم مبارک عزیزم

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز

منظورتونو نفهمیدم! یعنی یه مثال از کاربرد مکانیزم 4 میله می خواید؟ اگه منظورتون این باشه من اینا رو نام می برم:
مکانیزم 4 میله فرمان ماشین. باید از تابع Ackerman پیروی کنه

گاهی مکانیزم برف پاک کن ماشین

مکانیزم سیستم تعلیق

یه سری از وسایل ورزشی که تو پارک های شهر هستن، توش مکانیزم 4 میله ای پیدا می شه.

مکانیزم بعضی از gripper ها مثل شکل زیر:

مکانیزم جرثقیل های level luffing crane

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا! منظورم دقیقا همونه...چهار میله با یک درجه ازادی

ممنونم گلم ان شاالله این سال برای شما،سال بر آورده شدن آرزوهاتون باشه
سلام
احیانا منظورت مکانیزم 4میله با یک درجه ازادی تو دینامیک ماشین نیست؟؟؟یا یه مکانیزم 4درجه آزادی؟!!!!آخه مکانیزم 4میله پراز ابهام و سواله
راستی سال نوت هم مبارک عزیزم

وایییی این بهترین جوابی بود که میتونستین بدین ....ممنونم دوست من ممنونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:gol::gol::gol::gol:
منظورتونو نفهمیدم! یعنی یه مثال از کاربرد مکانیزم 4 میله می خواید؟ اگه منظورتون این باشه من اینا رو نام می برم:
مکانیزم 4 میله فرمان ماشین. باید از تابع Ackerman پیروی کنه

گاهی مکانیزم برف پاک کن ماشین

مکانیزم سیستم تعلیق

یه سری از وسایل ورزشی که تو پارک های شهر هستن، توش مکانیزم 4 میله ای پیدا می شه.

مکانیزم بعضی از gripper ها مثل شکل زیر:

مکانیزم جرثقیل های level luffing crane

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
چرا! منظورم دقیقا همونه...چهار میله با یک درجه ازادی

ممنونم گلم ان شاالله این سال برای شما،سال بر آورده شدن آرزوهاتون باشه

وایییی این بهترین جوابی بود که میتونستین بدین ....ممنونم دوست من ممنونممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:gol::gol::gol::gol:

جواب پیامتونو اینجا می دم! چون پیام صفحتون و بستید.

ببینید مکانیزمی نیاز به بالانس داره که دائم در حال چرخش با سرعت بالا باشه! هیچ کدوم از این مکانیزم ها به غیر از مکانیزم برف پاک کن ماشین با سرعت نسبتا بالا نمی چرخند. تحلیل نیرو هم برای مکانیزمی نیازه که بار زیادی روشه مثل همین جرثقیله و لوازم ورزشیه و سییستم تعلیق.

هر کدوم از این مکانیزم ها یه هدف خواستی دارن و روش طراحی ش فرق می کنه.
مثلا مکانیزم سیستم فرمان یه function generation ه که با هر تعداد نقاط دقت که می تونید باید طراحی ش کنید. و از تابع آکرمن پیروی کنه تا خوردگی چرخ ها به حداقل برسه.
ولی مکانیزم جرثقیله طراحی ش با طراحی یه مکانیزم رفت و برگشتی شروع می شه. چون باید اون نقطه ای که سرش وزنه با سیم بکسل وصل شده در یک مسیر خطی حرکت کنه.
مکانیزم گریپر هم فقط تحلیل نیروش مهمه با هدف این که کمترین گشتاور روی موتور سروو بیفته. گشتاور کمتر هم باعث می شه بتونیم سروو کوچکتر و ارزان تری انتخاب کنیم و یا بار بیشتری با سرووی مشخص برداره. البته چون این جور سروو ها 360 درجه نمی چرخن باید تو طراحی محدودیت دوران سروو هم در نظر گرفته بشه.

حالا دیگه خودتون می دونید.
در زمینه مکانیزم سیستم تعلیق خیلی آگاهی ندارم که نیاز ها و ضرورت ها و قید های طراحی ش چین. باید مطالعه کنید.

همش جای کار داره! حتی می تونید با یه روش بهینه سازی روش کار کنید و تو یه کنفرانس خارجی مقاله ش کنید. این کارو کردم که می گم
http://bit.ly/1ltkKL7

آخرین ویرایش:

sadansy

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جواب پیامتونو اینجا می دم! چون پیام صفحتون و بستید.

ببینید مکانیزمی نیاز به بالانس داره که دائم در حال چرخش با سرعت بالا باشه! هیچ کدوم از این مکانیزم ها به غیر از مکانیزم برف پاک کن ماشین با سرعت نسبتا بالا نمی چرخند. تحلیل نیرو هم برای مکانیزمی نیازه که بار زیادی روشه مثل همین جرثقیله و لوازم ورزشیه و سییستم تعلیق.

هر کدوم از این مکانیزم ها یه هدف خواستی دارن و روش طراحی ش فرق می کنه.
مثلا مکانیزم سیستم فرمان یه function generation ه که با هر تعداد نقاط دقت که می تونید باید طراحی ش کنید. و از تابع آکرمن پیروی کنه تا خوردگی چرخ ها به حداقل برسه.
ولی مکانیزم جرثقیله طراحی ش با طراحی یه مکانیزم رفت و برگشتی شروع می شه. چون باید اون نقطه ای که سرش وزنه با سیم بکسل وصل شده در یک مسیر خطی حرکت کنه.
مکانیزم گریپر هم فقط تحلیل نیروش مهمه با هدف این که کمترین گشتاور روی موتور سروو بیفته. گشتاور کمتر هم باعث می شه بتونیم سروو کوچکتر و ارزان تری انتخاب کنیم و یا بار بیشتری با سرووی مشخص برداره. البته چون این جور سروو ها 360 درجه نمی چرخن باید تو طراحی محدودیت دوران سروو هم در نظر گرفته بشه.

حالا دیگه خودتون می دونید.
در زمینه مکانیزم سیستم تعلیق خیلی آگاهی ندارم که نیاز ها و ضرورت ها و قید های طراحی ش چین. باید مطالعه کنید.

همش جای کار داره! حتی می تونید با یه روش بهینه سازی روش کار کنید و تو یه کنفرانس خارجی مقاله ش کنید. این کارو کردم که می گم
http://bit.ly/1ltkKL7

ممنونم دوست عزیز.کمک بزرگی به من کردین
امیدوارم همیشه موفق باشین

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز

دکتر چقدر تبلیغ میکنی؟عنوان تاپیک چیه بعد شما چی پست میکنی؟مگه گناه کردیم هر جا میریم باید این پست شما رو ببینیم؟ناسلامتی دستیار مدیر هم هستی.سروش جان وارد عمل شو...

Asghar_

عضو جدید

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بچه ها کسی کتاب سیستم های شبکه آب دکتر تائبی رو داره؟؟

روش نظریه خطیشو میخام از این کتاب . کسی نداره ایا ؟؟ کدوم سایت داره ؟؟

:confused: