سلام منم دانشجوی ترم 7 رشته حسابداری هستم و اصلا دوسش ندارم
سلام
من دانشجوی رشته حسابداری بودم و انشاء ...! ا سال دیگ(ورودی90)ه بازم دانشجوی حسابداری خواهم شد.
من امسال فارغ التحصیل شدم والان دارم برای ارشد میخونم که امید وارم قبول بشم اگه منبع جدیدی برای کنکور دارین و بهم معرفیش کنی ممنون میشم.
واگه هم کاری از دستم بر بیاد حاضرم برای جامعه حسابداران گلم انجام بدم
تنها مشکلی که هست دسترسی من است که زیاد آنلاین نیستم و از این بابت معذرت میخوام که حتما بعد کنکور جبران میکنم
سلام وخسته نباشید به همه حسابداران محترم من سیف الله بیگی فارغ التحصیل حسابداری هستم دارم برای ارشد میخونم ولی در درس زبان ضعیفم میشه یه منبع درسی بهم معرفی کنید ممنون میشممشاهده پیوست 37176
سلام دوستاان...
منم دانشجوی ترم2 کاردانی به کارشناسی ام...
حسابداری رو هم خیلی دوس دارم...هیچوقت از کارو رشته ای که انتخاب کردم خسته و پشیمون نشدم...[/QU
سلام . امیدوارم که هیچوقت خسته نشی آخه حسابداری واقعا شیرینه وهر چی بخونی علاقهمندتر میشی برای پیشرفت استانداردهای حسابداری راحتما بخون
سلام دوستاان...
منم دانشجوی ترم2 کاردانی به کارشناسی ام...
حسابداری رو هم خیلی دوس دارم...هیچوقت از کارو رشته ای که انتخاب کردم خسته و پشیمون نشدم...
دست کمی از رشته های مهندسی ندارن؟سلام
چرا رشته حسابداری رو جزء رشته های مهندسی به حساب نمیارن؟درسهای ما که دست کمی از مهندسیا نداره!!!!!!!!!!!
من شنیدم جدیدا بهش اسم مهندسی مالی دادن شما خبر ندارید؟؟؟
سلام. من دانشجوی ترم 2 حسابداریم و خیلی خیلی خیلی ازش متنفرم.من دانشجوی مهندسی صنایع بودم که مجبور به انصراف شدم.قبلشم مهندسی متالوزی صنعتی که بازم...حالام مجبورم حسابداری بخونم
سلام بچه ها. چه خوبه که بچه های حسابداری هم بالاخره دست بکار شدن
من رویا .ب -لیسانس حسابداری
86 تموم کردم واز انموقع تو کار حسابرسی و گاهی اوقات کار اجرایی حسابداری هستم
سلام
چرا رشته حسابداری رو جزء رشته های مهندسی به حساب نمیارن؟درسهای ما که دست کمی از مهندسیا نداره!!!!!!!!!!!
من شنیدم جدیدا بهش اسم مهندسی مالی دادن شما خبر ندارید؟؟؟
فرمایش شما متین رویا جان . اما این موضوعی که عنوان فرمودید مربوط به شش هفت سال پیش است . الان چند سالی میشه که تدبیر سازمان سنجش مبنی بر بالا بردن ضریب دروس تخصصی در حال اجراست .
عجیبه که هنوزم اعتقاد دارید که بدون مطالعه کتب تخصصی و تنها با اتکا بر دانش ریاضی می توان وارد حسابداری شد !!
البته الان به لطف دولت فخیمه و تز دکتر احمدی نزاد برای به زمین زدن دانشگاه ازاد در هر خونه و سر هر کوچه یک غیر انتفاعی علمم شده که به هر چه می ماند الا دانشگاه چه از پرستیژ و چه از نظر اساتید ...
حالا بماند که عده ای از هیات علمی ها چه سود ها و چه جیب ها که پر نمی کنند این وسط چه مدرک ها که به بنی بشری که ساندیسش را سر جلسه تا ته خورده باشد تعلق نمی گیرد ...
موفق باشی منم خیلی به کار حسابرسی علاقه دارم الان که مشکل سر بازی دارم بعدا حتما ادامه میدم
اقای معروف ممنون که همدردی کردید و خوشحالم که باعث خندتون شدم.اما انصراف من سر این نبوده که مخم نمی کشیده اتفاقا جزو دانشجوهای نمونه بودم.اگه شما جای من بودید که ایشالا نباشید اصلا دیگه درس نمی خوندید.تو حسابداریم کم نیوردم که هیچ...
به جمع حسابدار ان خووش امدیسلام من محمد ترم 4 هستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
میتینگ بچه های گل حسابداری | حسابداری | 1425 |