ترم اول مكانيكم.چه نرم افزاري از الان ياد بگيرم بهتره؟
![]()
َANSYS و دیگر هیچ.ترم اول مكانيكم.چه نرم افزاري از الان ياد بگيرم بهتره؟
![]()
5 نوع ویسکوزیته داریم اسمشون و تعریفی از انها رو می خوام
لطفا کمکم کنید.
چرا کسی جواب منو نمی ده؟ میشه بگید چرا مته خزینه میزنیم؟ مثلا برقو می زنیم که سطح داخلی سوراخ پرداخت بشه، مته خزینه چرا میزنیم؟
سلام به همه دوستان
من تازه ترم 2 ک.ن هستم و میخوام بدونم بین اتو کد و کتیا و سالیدورک کدوم به کار ماها میاد..میدونم کار هرکدوم از این نرم افزارها متفاوته ،فقط میخوام بدونم کلاس کدوم رو برم بدرد رشتمون میخوره.. یه توضیح بدید ممنون میشم
یه چیز دیگه:کار با نرم افزار دیگه ای و تسلط به اون پیشنهاد میکنید؟
با تشکر از همه بروبچ گل مکانیک...![]()
جریان هوای عبوری از کولر آبی مخلوطی از آب و هوا است یا اینکه هوای سرد است؟
از کجا میتونم اطلاعاتی در مورد ویژگی های سیال عبوری از کولر آبی بگیرم ؟
به منبع موثقی نیاز دارم.
ممنون از راهنماییتون..شما اول تصمیم بگیرید که می خواین بعد کارشناسی وارد صنعت بشین یا ادامه بدین درستونو؟
اگه می خواین وارد صنعت بشین اولین نرم افزاری که لازم دارین اتوکد هست. گرچه حجم خیلی زیادی از نرم افزارها وارد بازار شدن که قابلیت های زیادی دارن اما پایه ی صنعت اتوکد هست و همیشه هرجاییم که باشین باهاش سر و کار دارید.
کتیا و سالیدورکز تقریبن تو یه گروه قرار دارن اما کتیا رو صنایع بزرگ استفاده می کنن ولی سالیدورکز برای کارگاه های کوچیک کاربرد خیلی بیشتری داره.
اگه جامداتی هستین این نرم افزارها به دردتون می خورن. اگه سیالاتی هستین باید کلا برین تو یه فاز دیگه ( اتوکد در هر حال به دردت می خوره)
از ترمو دینامیک می دونیم که هیچ وقت جریان هوای خشک تو طبیعت نداریم. همیشه مقداری بخار آب هم مخلوط هوا هست. سیستم کولر آبی این هست که آب رو تو یه سطح وسیعی پخش می کنه تا تبخیر بشه، انرژی که موقع تبخیر لازم داره از هوای اطرافش می گیره در نتیجه هوای کولر آبی خنک تر از بیرون و همچنین مرطوب تره. اما برای اینکه ویژگی هاش رو بدست بیارید باید ببینید برای کجا می خواید؟ باید اطلاعات هوای منطقه (رطوبت نسبی مهمترین هست) رو از ایستگاه های هواشناسی بگیری و با استفاده از نمودار سایکومتریک رو حساب اطلاعات کارخونه سازنده شرایط هوای خروجی رو تخمین بزنی.
کولر آبی اصولا سیستمی نیست که براش محاسباتی انجام بدن
از ترمو دینامیک می دونیم که هیچ وقت جریان هوای خشک تو طبیعت نداریم. همیشه مقداری بخار آب هم مخلوط هوا هست. سیستم کولر آبی این هست که آب رو تو یه سطح وسیعی پخش می کنه تا تبخیر بشه، انرژی که موقع تبخیر لازم داره از هوای اطرافش می گیره در نتیجه هوای کولر آبی خنک تر از بیرون و همچنین مرطوب تره. اما برای اینکه ویژگی هاش رو بدست بیارید باید ببینید برای کجا می خواید؟ باید اطلاعات هوای منطقه (رطوبت نسبی مهمترین هست) رو از ایستگاه های هواشناسی بگیری و با استفاده از نمودار سایکومتریک رو حساب اطلاعات کارخونه سازنده شرایط هوای خروجی رو تخمین بزنی.
کولر آبی اصولا سیستمی نیست که براش محاسباتی انجام بدن
سلام
من ترم سه مکانیکم. یکی از دوستام پیله کرده که بیا بریم دوره بازرسی جوش بگذرونیم. می خواستم بدونم این دوره چی هست؟به چه درد می خوره ؟با مدرک پایان این دوره چیکا میشه کرد؟
برم یا نرم؟![]()
ممنون از راهنماییتون..![]()
فقط ببخشید منظورتون از اینکه کلا باید برم یه فاز دیگه چی هست؟!سیالاتی هستم و اگه خدا بخواد میخوام ادامه بدم..![]()
کولر ابی در تهران
این قطرات اب که در هوا وجود دارن درست
می خواستم بدونم با ورود این هوا به محیط به اصطلاح هوای خشک محیط مرطوب میشه یا نه؟
سلام دوتا سوال در مورد نیروگاه داشتم
1. چرا نمیشه خروجی توربین بو مستقیما توسط کمپرسور وارد بویلرکرد و کندانسور روحذف کرد؟
2. چطوری میشه تلفات انرژی ناشی از کندانسور رو جبران کرد؟
بحث chp و نیروگاههای سیکل ترکیبی به سوال دومم ربطی داره؟
هم خود کتاب هست هم حل المسایلش:http://pdfbook.persianblog.ir/tag/دانلود_کتاب_و_حل_مسایلسلام بر مهندسین محترم و عزیز من کتاب مکانیک سیالاته فاکس رو میخواستم کسی فایلشو اگه داره بهم بده خیلی ممنون میشمهمیشه دعاگوش خواهم بود
زنده باشین شما بهترینیدهم خود کتاب هست هم حل المسایلش:http://pdfbook.persianblog.ir/tag/دانلود_کتاب_و_حل_مسایل