p.izadkhah
عضو جدید
سلام من دارم روی پمپ کردن سیالات و انواع پمپ تحقیق میکنم به مطالب بیشتر و جامع تری نیاز دارم لطفا چند تا سایت یا چند تا مرجع دیگه ی خوب به من معرفی کنید.ممنون
کسی در زمینه ی وارونگی اب و روغن یا روش محاسبات les کار کرده -مطلب میخوام
آیا اینکه گفته میشه باسه دوره های piping و pdms بهتره سیالات و پمپ فن رو پاس کرده باشین درسته!؟
من خودم ترم 3 هستم تازه این ترم سیالات دارم,دانشگاه این ترم این 2 دوره رو برگزار کرده منم خیلی دوست دارم همین ترم این دوره ها رو یاد بگیرم!
آیا سیالات و پمپ فن توی یادگیریم مشکل ایجاد خواهند کرد!؟
یعنی نمیتونم به صورت آزاد مطالبی رو که هنوز نخوندم مطالعه کنم!؟
خواهش میکنم زودتر کمک کنید که اقدام کنم!
ممنون!
سلام. خواستم درخواست فرم یا نمونه رزومه فارسی مربوط به رشته مهندسی مکانیک رو تو قسمت تاپیک ها بدم، فقط 35 کاراکتر قبول میکنه، کمتر هم زدم ولی باز ارسال نشد. گفتم شاید اینجا به نتیجه برسم. ممنونم
سلام
نحوه محاسبه نیروی لیفت یک ملخ ساده رو میخواستم؟
مرسی
منظورت از نیروی لیفت ملخ چیه؟ ملخ تراست ایجاد می کنه، بال لیفت میده.
در نهایت ملخ هم نوعی ایرفویل هست که حرکت دورانی داره. از همون قوانین بدست میاد فکر کنم[/QUOT
سلام
نه دوست عزیز اشتباه فکر میکنی. ملخ علاوه بر نیروی تراست نیروی لیفت هم تولید میکنه که تو طراحی های دقیق باید محاسبه و در نظر گرفته شه روابطش هم تو کتابای طراحی پیدا میشه.
سلامیه سوال از اساتید محترم داشتم
سوال 6-76 سیالات وایت ویراش ششم را میشه یه نفر برای من توضح دهد؟
عکس را ضمیمه کردم
افت توربین راست که زده 14.53 متر و افت چپ را زده 13.62 چطور حساب کرده است؟
چرا باید اف توربین تقریبا 9.9 متر باشد؟
منظورت از نیروی لیفت ملخ چیه؟ ملخ تراست ایجاد می کنه، بال لیفت میده.
در نهایت ملخ هم نوعی ایرفویل هست که حرکت دورانی داره. از همون قوانین بدست میاد فکر کنم[/QUOT
سلام
نه دوست عزیز اشتباه فکر میکنی. ملخ علاوه بر نیروی تراست نیروی لیفت هم تولید میکنه که تو طراحی های دقیق باید محاسبه و در نظر گرفته شه روابطش هم تو کتابای طراحی پیدا میشه.
دوست عزیز نیروی تراست، لیفت و درگ بر اساس جهت تعریف می شن. هر پره ی ملخ دقیقن یک ایرفویل هست. اگه ملخ رو برای هلیکوپتر در نظر بگیری نیروش میشه لیفت، اگه برای هواپیما در نظر بگیری میشه تراست و تو هلیکوپتر تراست نداره تو هواپیما لیفت نداره
با سلام خدمت شما
می خواستم بدونم 5 مدل اصلی سیالات غیر نیوتنی کدوم ها هستند ؟ ( با فرمول هایشان ) .
با تشکر
سلام به دوستان عزیز
میشه لطفا تو جواب دادن به این سئوال کمکم کنین؟
صفحه افقی مشبکی داریم که سیالی لزج و تراکم ناپذیر با سرعت یکنواخت روی اون جریان داره، این سیال به سوراخهای صفحه تزریق میشه یا باعث مکش میشه؟ که البته می دونم تزریق هست. ولی دلیلش از نظر علمی چیه!؟ آیا ربطی به فشار و ضخامت لایه مرزی داره یا نه؟ چطور توجیحش میکنیم؟
اگه g شتاب گرانش رو تاثیر ندیم چطور؟ یعنی صفحه رو مثلا عمودی در نظر بگیریم!
سلام.من توی درس محاسبات عددی پیشرفته،یه پروژه ی انتقال حرارتی دارم که باید از روش finite difference و با نودهای غیر یکنواخت(non uniform grid) انجام بشه.مساله شامل یه دیواره که حالتش پایا و یه بعدیه و در یه طرف دما ثابت و طرف دیگه جابجایی و تشعشع داره.بعد از حل این مسئله باید اونو به زبان فرترن بنویسیم.میخواستم اگه کسی از دوستان منبعی در این مورد داره که شامل مثال های مشابه هست مخصوصاً برای قسمت گره های غیریکنواخت اینجا بذاره تا روند کار یه جورایی دستم بیاد.ممنون