ببخشید کسی می دونه معادل ISO استاندارد ASME Y14.5 چی میشه ؟ من یه نگاه تو سایت های مختلف انداختم ، هیچکدوم از استاندارد های ISO به اندازه ASME Y14.5 جامع و کامل نیستند. در ضمن خود ASME Y14.5 به تنهایی کل مباحثی رو که چند تا از استانداردهای ISO دارن پوشش میده . حالا کدومشون رو استفاده کنیم ؟
با سلام
معادل ASME Y14.5 در استاندارد ایزو ISO 1101 که مربوط به تلرانسهای هندسیه .من ورژن 2004 استاندارد ISO 1101 و ورژن 2009 استاندارد ASME Y14.5 رو دارم در ضمن من مدرس حرفه ای GD&T هستم و این دوره رو بمدت 160 ساعت تدریس میکنم اگر بازهم سوالی داشتی در خدمتم.
سلام به همگی .بچه ها به نظر شما کدوم نرم افزار برای المان محدود خوبه ؟ ANSYS??ABAQUS?NASTRAN?COSMUS?
پایان نامه من درباره تحلیل دینامیکی شمع در خاک در مقابل زلزله هست (تاریخچه زمانی). مدل کردن سه بعدی به علت صرف زمان زیاد برای حل و نیز نیاز به حافظه و هارد زیاد برایم امکان پذیر نبود به همین سبب مجبور به تحلیل دو بعدی شدم.
الان یک سوال برای من پیش اومده:
مقطع عرضی شمع در تحلیل 2بعدی مستطیل می باشد( چون شمع استوانه است)، من مدلم را به شکل شماتیک زیر در انسیس ساخته ام. ولی نمی دانم اساسا انسیس چگونه مدل من را مطرح میکند، آیا چون تحلیل دو بعدی است، نرم افزار فکر میکند بعد سوم در راستای عمود بر صفحه مقدار بینهایت را دارد؟ اگر این چنین است چگونه به نرم افزار میشود فهماند که این مستطیل مقطع عرضی یک استوانه می باشد؟
آیا مدل کردن دو بعدی به صورتی که من اشاره کرده ام در نتایج خطایی ایجاد میکند؟ فرض تنش یا کرنش مسطح تا چ حد مفید است؟مشاهده پیوست 104684
سلام دوستان تو همه تایپیکها جزوه دینامیک ماشین خواستم کسی به دادم نرسید!!!!!!!!!اگه چیزی دارین بزنید واسم ممنون
rahmati.kimia@yahoo.com
سلام به همه دوستان مهندس
یه خواهش دارم و اون اینکه مدتهاست دنبال کتاب حل المسائل شیمز می گردم اما تا الان چیزی گیرم نیومده من خود کتاب را دارم اما خیلی مشکل دارم
خواهش می کنم هر کسی داره لطف کنه بذاره باسه دانلود
من خیلی سریع این کتاب رو لازم دارم
لطفا کمک کنید ....
ممنون
به این سایت حتما یه سر بزنhttp://www.solid-mechanics.blogfa.com/پروژه پایانی مکانیک جامدات رو کسی میتونه به من لطف کنه؟
سلام، من توی درس استاتیک مشکل اساسی دارم ،زمان امتحان خیلی خیلی درس خوندم اما تا با یه سوال جدید مواجه میشدم نمی دونستم چیکار کنم اخه شنیدم هرکی استاتیکو خوب متوجه بشه نصف راه رو رفته واین منو خیلی نگران کرده اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.در ضمن معمولا یه دانشجوی مکانیک باید لااقل یه طرح توی ذهنش باشه ومن هیچ طرحی ندارم اصلا نمی دونم باید از کجا شروع کنم ،با اساتید هم که صحبت می کنی میگن هنوز واست زوده اخه پس چیکار کنم.
سلام .سلام دوستان لطف بفرمائید در پاسخ به این سوال مرا یاری کنید:
چگونه بفهمیم یک ارابه یا هر چیز دیگری مانند خودروی پیکان به چه مقدار نیرویی برای به حرکت درامدن نیاز دارد؟
اگر مقدور است اینجانب را یاری کنید. متشکرم
سلام دوستان
من در مورد ممان اینرسی مشکل دارم
اصلا نمیدونم ممان چیه ؟ ممان سطح و ممان دوم و ... چی هستن
استاتیک رو پاس کردم ولی هیچی از این بحث متوجه نشدم و فقط طوطی وار پاسش کردم
کسی میتونه کامل و واضح این بحث رو بهم بفهمونه ؟ یا یک منبع خوب معرفی کنه ؟
واقعا نیازش دارما
سلام دوستان خوبم
نیاز شدید به مطلب مقاله اسلاید و ....(فرقی نمیکنه) ولی جامع در مورد چر خ دنده های حلزونی دارم خودم نتونستم چیز جالبی پیدا کنم منتظر کمک های شما هستم
با سپاس فراوان
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پروژه درس ارتعاشات پیشرفته با نرم افزار متلب(پاسخ اجباری تير اويلر برنولی با رهيافت المان محدود) | مکانیک جامدات | 0 |