H_khazaei90
عضو جدید
قصد دارم بصورت self-study یاد بگیرم
اگه لطف کنین کتاب معرفی کنین ممنون میشم
میخواین چی رو یاد بگیرین؟قصد دارم بصورت self-study یاد بگیرم
میخواین چی رو یاد بگیرین؟
خب شما تشریف ببرید تو بخش نرم افزار تالار اونجا تاپیک هایی در رابطه با کتیا وجود داره که بتونه شما رو در این رابطه کمک کنهcatia رو...
سلام من یه قالب تزریق پلاستیک میخوام سفارش بدم برام بسازن دستگاه تزریقش هم 100 یا 200 گرمیه که هنوز تصمیم قطعی نگرقتیم کدومش باشه کسی میدونه هزینه ی ساخت این قالب چقدر تموم میشه؟
ممنون میشم سریعتر جوابمو بدید
سلام
دوستان عزیز خواهشا کمکم کنید.
هرکی هر جزوه ای از درس اصول شکل دهی و انالیز شکل دهی و پلاستیسیته داره بزاره.
ممنون
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم منو راهنمایی کنید که مقطع کاردانی به کارشناسی ساخت و تولید تو تهران تو کدوم دانشگاه های ازاد دانشجو میپذیرن و کلا چه دانشگاه ازادهایی در تهران هستن که این مقطع رو دارن
ممنون
بازار کار بستگی به موقعیت خودتو محل زندگیتو خواسته هات دارهسلام من رشته طراحی و نقشه کشی صنعتی هستم میخواستم واسه کارشناسی ناپیوسته کنکور بدم میخواستم ببینم جامدات برم بهتره یا خوده طراحی و نقشه کشی یا قالب یا ماشین ابزار کدوم بهتره در ضمن به بازار کارش هم خیلی اهمیت میدم ممنون فقط با دلیل بگید ممنون میشم
سلام من رشته طراحی و نقشه کشی صنعتی هستم میخواستم واسه کارشناسی ناپیوسته کنکور بدم میخواستم ببینم جامدات برم بهتره یا خوده طراحی و نقشه کشی یا قالب یا ماشین ابزار کدوم بهتره در ضمن به بازار کارش هم خیلی اهمیت میدم ممنون فقط با دلیل بگید ممنون میشم
سلام
دوستان کتابی درباره طراحی قالب سراغ دارن؟
یه کتاب بود که جلدش آبیه پرنگه و درباره طراحی قالب و سنبه و ... توضیح میداد
کتاب معروفیم هست اسمش یادم رفته
صفحاتشم بزرگ بود تقریبا شبیه A4 اما مربعی تر
اگه اطلاعی دارید اسم نویسندشو بگید
ممنونم
سلام به دوستای عزیز
با آرزوی سلامتی واسه همیگی
از دوستان کسی فیلمی درباره قالبهای دایکاست یا قالبهای تزریق پلاستیک داره؟
کلیپ باشن دیگه
یا مقاله ای در این رابطه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | ساخت فیلم آموزشی در پاسخ به سوال های شما | ساخت و تولید | 2 | |
پاسخ سوالات امتحان آموزش و پرورش | ساخت و تولید | 0 | ||
F | * ويرايش پست * گزارش نوشته نامناسب * پاسخ بهمراه نقل قول دستگاه تست سیل های مکانیکی | ساخت و تولید | 0 |