با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان زحمت کشم
پایان نامه اینجانب در باره نحوه ای ساخت ظروف تفلون اگه امکان داره راهنماییم کنید چون هیچی مطلب نتونستم پیدا کنم
مهندس واقعا دست درد نکنه خیلی بدردم خورد اگه بازم سایتی مطلبی کتابی مرتبط پیدا کردی خوشحال میشم کمکم کنی بازم برایه توجت و کمکت ممنوووووووووووونم ازت
قابلمه اولیه از آلومینیوم یا آلیاژهای آلومینیوم ساخته میشه( به روش اسپینینگ).بعد از مراحل آماده سازی، با ماده نچسبی به نام تفلون polytetrafluoroethylene (PTFE) سطح قابلمه پوشش داده میشه.
7 One of the most common and visible uses of PTFE is coating for nonstick pots and pans. The pan must be made of aluminum or an aluminum alloy. The pan surface has to be specially prepared to receive the PTFE. First, the pan is washed with detergent and rinsed with water, to remove all grease. Then the pan is dipped in a warm bath of hydrochloric acid in a process called etching. Etching roughens the surface of the metal. Then the pan is rinsed with water and dipped again in nitric acid. Finally it is washed again with deionized water and thoroughly dried.
8 Now the pan is ready for coating with PTFE dispersion. The liquid coating may be sprayed or rolled on. The coating is usually applied in several layers, and may begin with a primer. The exact makeup of the primer is a proprietary secret held by the manufacturers. After the primer is applied, the pan is dried for a few minutes, usually in a convection oven. Then the next two layers are applied, without a drying period in between. After all the coating is applied, the pan is dried in an oven and then sintered. Sintering is the slow heating that is also used to finish the billet. So typically, the oven has two zones. In the first zone, the pan is heated slowly to a temperature that will evaporate the water in the coating. After the water has evaporated, the pan moves into a hotter zone, which sinters the pan at around 800°F (425°C) for about five minutes. This gels the PTFE. Then the pan is allowed to cool. After cooling, it is ready for any final assembly steps, and packaging and shipping
فرایند تولید ابزار قلم با مجرای خنک کاری رو میخواستم
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان زحمت کشم
پایان نامه اینجانب در باره نحوه ای ساخت ظروف تفلون اگه امکان داره راهنماییم کنید چون هیچی مطلب نتونستم پیدا کنم
بازم از لطفتون ممنونمتفلون غیر از پوشش دهی ظروف و نچسب کردن آنها کاربردهای بسیار دیگری از جمله در عایق بندی و صنایع الکترونیک نیز دارد.
تفلون ( نام تجاری شرکت Du Pont برای رزین فلورو کربن) ، امروزه کاربردهای زیادی در صنایع مختلف و دیگر فرآیند ها پیدا کرده است. ضریب اصطکاک این پلاستیک خیلی کم است. اصطکاک در مالیده شدن دو تکه تفلون به هم، مانند مالیده شدن دو تکه مکعبی یخ به یکدیگر است. به همین دلیل تفلون یک ماده ایده ال برای ساخت یاتاقان ها و قطعات آب بندی مورد استفاده در صنایع فرآوری مواد غذایی است.تفلون هم در دمای بالا و هم در دمای پایین ( مثلا در عملیات برودتی) به خوبی کار می کند.
ضریب انبساط تفلون زیاد است. در افزایش حرارت تقریبا 10 برابر فولاد منبسط می شود.
درباره تفلون، خصوصیات کلی ماشین کاری تفلون،تراشکاری تفلون، سوراخکاری تفلون، فرز کاری و برقو کاری تفلون،قلاویز کاری و رزوه تراشی آن، برش با آب و انیل کردن تفلون در صفحات 699 تا 702 کتاب " در پیرامون ماشینکاری و ماشین های ابزار" نشر طراح، توضیح، ارائه شده است.
ماشین کاری تفلون
فرایند تولید ابزار قلم با مجرای خنک کاری رو میخواستم
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مهندسین جوان وبا انگیزه
کسی هست مطلبی فرق نمی کنه چیباشه هر چی باشه استقبال میکنم درباره
نحوه ای تفلون کردن ظروف آشپزخانه خوده تفلون از موادیه چه دستگاهی میزنه پاششو خلاصه هر چی مرتبت غیر مرتبت باشه ممنون می شم یاریم کنید
البته تو همین تایپیکعضی از دوستان کمکم کردن ام کافی نیست برایه پایانامم
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]دوست عزیز من یه سرچی کردم و یه سری مطالب به انگلیسی در آوردم نمیدونمحالا چقدر به درخواست شما نزدیک بوده . فایلشو براتون گذاشتم (انگلیسیه)با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مهندسین جوان وبا انگیزه
کسی هست مطلبی فرق نمی کنه چیباشه هر چی باشه استقبال میکنم درباره
نحوه ای تفلون کردن ظروف آشپزخانه خوده تفلون از موادیه چه دستگاهی میزنه پاششو خلاصه هر چی مرتبت غیر مرتبت باشه ممنون می شم یاریم کنید
البته تو همین تایپیکعضی از دوستان کمکم کردن ام کافی نیست برایه پایانامم
بگید دارید با چه نرم افزاری کار می کنید شاید تونستیم کمک کنیمسلام من یه مشکلی واسم پیش اومده
من پیچ استاندارد که انتخاب می کنم فرضا (ansi metric b18.2.3.5)M24 قطر خارجی پیچ مسلما 24 بعد وقتی سراخ استاندارد انتخاب می کنم واسه همون پیچ قطر سوراخ میشه 26 یعنی قطر رزوه نشده سوراخ از قطر خارجی پیج بزرگتره. ممنون میشم بگین مشکل کجاس؟؟؟
سلام دوستان ... دنبال چند تا منع در مورد روش و نوع دستگاه های تولید کیسه فریزر هستم... چیز خاصی پیدا نکردم . اگه اطلاعی دارید کمک فوری نیاز دارم!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | ساخت فیلم آموزشی در پاسخ به سوال های شما | ساخت و تولید | 2 | |
پاسخ سوالات امتحان آموزش و پرورش | ساخت و تولید | 0 | ||
F | * ويرايش پست * گزارش نوشته نامناسب * پاسخ بهمراه نقل قول دستگاه تست سیل های مکانیکی | ساخت و تولید | 0 |