m_h_foroughi
عضو جدید
در مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
در مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
salamسلام. پروژه پایان نامه من در مورد طراحی پیش گرمکن مازوت جهت سوخت مشعل می باشد لطفا در صورت امکان در مورد خواص مازوت و انتقال حرارت در لوله ها و... مرا راهنمایی کنید
سلام .
آقا من فارغ و تحصیل جامدات هستم . می خواهم در محل هایی که بچه های سیالات را
می خواهند استخدام بشم ...
می خوام بدونم چه اطلاعات کاربردی را با ید بدونم و آن اطلاعات را از چه کتابی و چه منبعی
می تونم بدست بیارم خیلی ممنونت می شم اگه کمکی بتونی بکنی
salamچطور می تونم یک نقشه کامل تاسیساتی شامل چیلر( در سرمایش) برج خنک کن موتورخانه گرمایش و سیستم اطفائ حریق را با هم در یک نقشه داشته باشم
salamبا سلام
راهنمائي مي خواستم در مورد تهويه مركز معاينه فني با 7 خط معاينه خودروهاي سواري، سوله به ابعاد 30*35 متر با ارتفاع 5/3 متر ، البته به جز استفاده از اگزوز فن
salamسلام. در مورد طراحی فنهای سانتریفوژ اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم .
salamآقا سلام من حسابی گیج شدم برای یک ساختمان 4 طبقه که هر طبقه مساحتش 170 متر باشه چه پمپ سرکولاتوری مناسب هست ( برای شوفاز خانه) ... دبی چند ؟ هد چند ؟ و غیره ....... اصلا میشه یه پمپ خوب معرفی کنید خیلی ممنون
salamsalam man mikhastam bedoonam ke rahi hast ke man tamame masaele marboot be design "fire fighting equipments" , "Drainage systems" , "HVAC" ro ba khoondane hand book ya har raveshe digei sari yad begiram.man zamine karim mashin sazi boode.alan bayad karamo avaz konam.
salamباسلام
منفي كه در خلا كار ميكنندداريد برايم بفرستيد suction لطفا اگر اطلاعاتي در مورد پمپهاي
با تشكر
salam
nemidonam betoni yad begiri ya na vali age kelasesha sherkat koni ham zodar yad migiri ham behtar mifahmi
albate kellashaye moaatabar vali age khodetam bekhay yad begiri kari nadare vali kheili vaghteta migire
bbadesham bayad englishet khob bashe
ya ali
salam dar mored kooler abi ya air washer ax ya matlabi darin befrestid mamnoonدر مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
سلام خسته نباشید
ببخشید من یک درخواست دارم نه سوال با عرض معذرت
اگه اطلاعاتی در مورد کمپرسورهای سکرال داری scrool لطفا برای من بفرست
یا یک سایت به من معرفی کن ممنون ومتشکر[/quot
سلام
شرکت بیتزل المانی الان یکی از بهترین شرکتایی هست که داره کار میکنه شما میتونید اگه زبانتون قوی هست به سایت شرکتش بری ولی اگه در مورد کارکردش میخوای به کتاب ashreیا dosat مراجعه کنید اگرم توضیح مختصر می خواید من براتون بفرستم
یا علی
سلاممیخواستم در باره رسوب زدایی لوله های شوفاژ (کلا لوله های آبگرم ) توضیح بدین که چه روشی مناسب است
دوم اگر درباره مشعلهای گازی منبعی سراغ داری معرفی کن
ممنون
سلام نحوه محاصبه قطر لولهای اسپیلیت وحجم مخزن سپتیک تانک چگونه است( مرجعی سراغ دارید)
ممنونم
salamsalam dar mored kooler abi ya air washer ax ya matlabi darin befrestid mamnoon
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |