1.کسی میتونه یه کمی راجع به عبارت NLgeom که در هنگام تعریف یک Step وجود داره. توضیح بده؟. البته خودم یه چیزایی میدونم. ولی توی یه تحلیل استاتیکی یا بار با روشن کردن این گزینه مساله رو حل کردم و بار دیگه با خاموش بودن. جوابها خیلی فرق میکرد و در هنگام روشن بودن مقدار تنشها کمتر شد.
2.سوال دومم اینه که من دیدم که بعضی وقتها واسه تعریف Rigid body میاند از قید Rigid body constraint استفاده میکنند. ولی بعضی وقتها هم فقط یه Reference point روی Rigid body اضافه میکنند و تمام خواص رو به اون نسبت میدهند بدون اینکه از Constraint استفاده کنند. فرق این دوتا چیه؟
درباره سوال اول چیزی که من شنیدم اینه که با فعال کردنش اثرات غیرخطی فعال میشه
In a large deformation analysis the effect of geometric nonlinearity can be significant. Use the NLGEOM option with the STEP keyword to take into account the changes in geometry during the analysis. Then the stiffness matrix is calculated using the current configuration ie using the current position of the nodes
درباره سوال دوم چیزی نمیدونم
این دوستمون درست میگن. اگه شما تو مسئلتون تغییر شکل های بزرگ دارید باید این گزینه رو فعال کنید تا آباکوس متوجه بشه که قراره مسئله غیرخطی باشه.
(دوستان ببخشن اگه یکم غیر فنی توضیح دادم)