yasser2222
عضو جدید
اقا من یه انالیز دارم دوتا استپ داره. استپ دوم رو هی باید یه تغییراتی بدم و ران کنم. اما استپ اول نیازی نیس. چجوری بش بگم فقط استپ دوم رو دوباره ران کنه و از اول شروع نکنه؟ ممنون. تو هلپ یه چیزایی بود انجام دادم نشد.
دوستان کسی میدونه پیچ و مهره رو باید چطور مدل کرد؟
باید جداگانه پیچ و مهره رو مدل کنم و بینسون contact بذارم یا یک تکه مدلش کنم؟
خب باید ببینید دقیقا هدفتون از شبیه سازی پیچ و مهره چیه؟
این خیلی مهمه در شبیه سازی پیچ و مهره
سلام
من می خوام incremetal forming را شبیه سازی کنم برای حرکت ابزار در یک مسیر دایره ای که بعد از هر دور در جهت z پایین می رود مشکل دارم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم...
سلام
دوستان یه سوال
من می تونم مدل یه سازه ساده رو که پایه هاش با لاوله ساخته شده و اون بالا یه تیر آهن روی این پایه ها نصبه رو که تو محیط سالید مدل کردم بیارم تو محیط آباکوز و تحلیل تنش کنم؟
کامل مدلمو می شناسه یا نه ممکنه مشکل پیدا کنه و دردسرای خاص خودشو داره؟
مرسی.
من میخواهم یک مخزن تحت فشار رومدل کنم. و تنش های رو پیچ و تنش مخزن اطراف پیچ رو بررسی کنم.
تو بعضی از مسائل حل شده ای که دیدم، چیز جداگانه ای به عنوان مهره وجود نداشت. و همین یکم من رو گیج کرده. مثلا لینک زیر رو ببینید:
http://info.firehole.com/blog/bid/1...orial-Creating-a-Bolt-Preload-in-3-Easy-Steps
تو بعضی از مثالها هم مطالبی در مورد فیکس کردن پیچ بعد از اعمال Preload گفته شده که علتش رو متوجه نمیشم. لینک زیر را ببینید:
http://abaqus-users.1086179.n5.nabble.com/Pretensioning-bolts-why-fix-Boundary-td6735.html
با سلام به همه
میخواستم بدونم میشه تو آباکوس ریخته گری گریز از مرکز رو بررسی کرد؟
مثلا بتونیم یه مذاب تعریف کنیم با ترکیباته داخلش و اونو تحت نیروی گریز ار مرکز قرار بدیم بعد Segregation یا جدایش رو توش ( در اثر اختلاف در چگالی ایجاد میشه) تحلیل کنیم؟؟
خب شما دست روی مساله ی فوق العاده پیچیده ای گذاشتید.
ببینید خود هلپ اباکوس چنتا مثال ارزنده در این رابطه داره ولی همگی گنگ هستند.
لینک شما رو هم دیدم . فیلمش توی یوتیوب هست.
در این مورد بهتره خصوصی وارد صحبت بشیم.
سلام
دوستان من حدود 12گیگ آموزش ویدیویی اش رو دارم هرکی طالب بود در خدمتشم
ضمن عرض سلام به دوستان
بنده یک اتصال تیر به ستون رو در آباکوس مدلسازی کردم. حالا می خوام معیار خرابی تحت خمش و برش رو تعریف کنم. فکر می کنم باید از Ductile Damage استفاده کنم. ولی توی این قسمت نرخ کرنش Strain Rate و ضریب n رو می خواد که متاسفانه ندارم. برای فولاد st37 این اطلاعات رو چطور باید به دست بیارم؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب میشه ولی فوق العاده سخته.
بهتون پیشنهاد میکنم از نرم افزار تحلیل المان محدود PROCAST که ویژه ی عملیات حرارتی و ریخته گری هست استفاده کنید.
ضمن عرض سلام به دوستان
بنده یک اتصال تیر به ستون رو در آباکوس مدلسازی کردم. حالا می خوام معیار خرابی تحت خمش و برش رو تعریف کنم. فکر می کنم باید از Ductile Damage استفاده کنم. ولی توی این قسمت نرخ کرنش Strain Rate و ضریب n رو می خواد که متاسفانه ندارم. برای فولاد st37 این اطلاعات رو چطور باید به دست بیارم؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
درود
دوست عزیز یه مقاله واستون اینجا میزارم، قسمتی رو که به رنگ زرد کردم رو مطالعه کنید، مرجع هم زده، شاید کمکتون کنه!
مشاهده پیوست 168238
موفق باشید![]()
سلام دوستان خسته نباشید ، من ۱ کاربر مبتدی هستم اگر کمک کنید ممنون میشم
من ۱ مساله دارم که میخوام در آباکوس مدل کنم و از اونجایی که تازه میخوام با این نرمافزار کار کنم دقیقا نمیدونم چیکار باید بکنم ، با قسمتهای مقدماتی آشنا شدم ولی الان ۱ مدل ساده ۲ بعدی تیر رو میخوام مدل کنم که بهش نیاز دارم و وقت کمی دارم ، توش گیر کردم
از دوستان عزیز میشه به من بگید چقدر زمان بر هست مدل کردن این مساله و اگر کار سادهای هست کسی از دوستان میتونه لطف کنه و من رو راهنمایی کنه ؟
مساله جابجایی نود ۲ رو خواسته
ممنونم
مشاهده پیوست 168496
سلام برای حل این مسئله ابتدا نیاز به مدول الاستیسیته و ضریب پواسون مصالح دارید. کار دشواری نیست....
مدول الاستیسیته (E)
فولاد (ASTM-A36)
200 GPa
29,000,000 (lbf/in² (psi
ضریب پواسون = 0.29
دوست من اگر کمکم کنید ممنون میشم
مرسی
شما باید اعداد خود را در نرم افزار بر اساس واحد های زیر وارد کنید. واحد خروجی ها هم طبق جدول زیر خواهد بود( قسمت قرمز رنگ)
مشاهده پیوست 168606
قبل از ورود به برنامه یک نقطه را مبدا فرض کرده و مختصات سایر نقاط مسئله را به صورت ایکس و وای در هر نقطه بنویسید. وارد برنامه شوید و مراحل را طی کنید:
part > new part> 2D-wire-Deformable
در قسمت ترسیم توسط علامت بعلاوه و دادن مختصات نقاط توسط کیبورد 3 عضو مورد نظر را ترسیم کنید. طبق عکس قبلی مختصات بر حسب اینچ وارد می شود. بعد از اتمام ترسیم روی قسمت Done در پایین صفحه کلیک کنید. مدول پارت تمام شد .....
مرسی دوست من انجام دادم ، اما ۱ سوال ، تکیه گاهها رو نباید در مدول پارت مشخص کنم ؟
الان به قسمت پراپرتی رسیدم...
سلام - نه بعدا در مدول load بارگذاری و تکیه گاه ها تعریف می شه.
خوب در مدول Property روی new material کلیک کن و اسم ماده رو بالا وارد کن. بعد از قسمت mechanical>Elastic مدول الاستیسیته و ضریب پواسون رو طبق واحد های گفته شده وارد کن.
مرسی دوست من انجام دادم ، اما ۱ سوال ، تکیه گاهها رو نباید در مدول پارت مشخص کنم ؟
الان به قسمت پراپرتی رسیدم...
بعد در مدول پراپرتی روی create section کلیک کنید. نام دلخواه وارد کنید و از قسمت beam>truss را انتخاب کنید. در پنجره جدید باز شده باید نوع ماده را در قسمت متریال انتخاب و مساحت اعضا را در قسمت area وارد کنید. ضمنا اگر مساحت مقطع اعضا فرق میکند باید برای هر کدام یک سکشن جدا بسازید.