Hossein_b5717
عضو جدید
سلامسلام به همهٔ دوستان عزیز
ببخشید ۱ سوال داشتم
من میخوام فرایند کشش سیم را مدل کنم ، همانجور که میدانید فرایند کشش سیم صرف نظر از اندازهٔ قالبها ۱ پروسهٔ تکراری دارد ، تقریبا ۱۲ مرحله پشت سر هم به صورت تکراری انجام میشود ، میخواهم بدونم چگونه میتونم با مدل کردن ۱ مرحله و گرفتن جواب، ۱۲ مرحله را طی کرده و به جواب مرحلهٔ ۱۲ برسم ؟
یعنی چجوری میتونم برای ۱ مرحله برنامه را بنویسم و ران کنم حال بعد از رسیدن به انتهای مرحلهٔ اول ، دادههای نرمافزار را این بار به عنوان شرایط اولیه و ورودی برای برنامه تعریف کنم تا جواب مرحلهٔ ۲ به ۳ را بگیرم و این روند را ۱۲ بار تکرار کنم تا به جواب نهایی برسم ؟
آیا این کار ممکن هست یا باید هر ۱۲ مرحله را مدل کنم ؟!!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید
فکر می کنم غیر از هندسه، تنها نکته ای که تغییر می کنه خواص ماده است. ماده در اثر عبور از قالب کار سخت میشه.
شما یا باید تنش هایی که در هر مرحله ایجاد میشه رو به مرحله بعد انتقال بدی یا کرنش ایجاد شده رو
یعنی از مرحله دوم به بعد، سیم دارای تنش یا کرنش اولیه هست
و یا برای هر مرحله خواص ماده جدید رو تعریف کنی، یعنی ماده ای که کارسخت شده و خواصش متفاوت از خواص اولیه ش هست
البته اگر پس از هر مرحله، سیم تنش زدایی بشه دیگه نیازی به کارهایی که گفتم نیست و فقط هندسه متغیره
تو یه سری از فرایندها که تنش زدایی انجام میدن، هدفشون آزاد سازی تمامی تنش هاست اما در عمل ممکنه این اتفاق به صورت کامل نیفته