بله.
سلام مجدد.
من قبلا با آباکوز کار کرده بودم و کشش و فشار یه قطعه با مقطع دایره رو مدل و آنالیز کرده بودم و مشکلی نبود. ولی برای تحلیل تنش پل جرثقیل مشکل دارم.
کارایی که انجام دادم رو خلاصه وار می گم :
تو بخش part هر 5 قطعه رو ساختم ( همون جا هم از منوی tools صفحات که در تماس با هم هستن رو معرفی و اسم گذازری کردم تا بعدا تو interaction ازشون استفاده کنم.)
تو بخش اسمبل همه رو اسمبل کردم و فیت شدن.
تو step ، static,general رو ساختم و وقتی تو manage ش برم دو تا چیز هست یه initial و یه step که اسمشم displacement گذاشتم(چون قراره 4 میلیمتر جابه جا شه)
تو بخش interaction هم صفحاتی که در تماس با هم هستن رو فک کنم با گزینه ستون اول ردیف اول به هم ربط دادم و از سطر بعدی prpperty رو براش تعریف کردم به این صورت که وارد mechanical و بعد tangent... و بعد هم penalty و از اونجا هم ضریب اصطکاک بهش دادم( اگه 1 بدم یعنی صفحات نسبت به هم هیچ حرکتی نخواهند داشت ؟ صفحات در تماس به هم جوش هستن ولی من نمی خواستم جونش رو آنالیز کنم فقط می خواستم نسبت به هم تکون نخورن درست رفتم ؟)
تو بخش load هم یه بار شرایط مرزی رو برای صفحات سرو ته پل که به end cariage متصل میشه رو از نظر درجه آزادی هر 6 تا درجه رو بستم و وسط بال رو ( همون قطعه ای که بار بهش وارد میشه) displacement اعمال کردم البته برای بستن درجه آزادی initial گرفتم و برای displacement هم step-1 گرفتم...
بعد هم مش زدم
و بعد job
که این ارور ها رو داد :
Node set assembly__pickedset1020 has not been defined
A boundary condition has been specified on node set assembly__pickedset1020 but this node set is not active in the model
Analysis Input File Processor exited with an error.
دیگه نمی دونم چیکار کنم 3 روزه دارم روش کار می کنم اول با stiffiner و نبشی بود بعد که دیدم سطوح تماس زیادن و ارور میده گفتم این ها رو از اسمبل حذف کنم و فقط مقطع اصلی پل رو آنالیز کنم ولی باز هم به مشکل خوردم...فردا باید تحویل میدادم که با این وضع شدنی نیست...
ممنون میشم راهنمایی کنین.