hosin hosini
عضو جدید
سلام
شبیه سازی واکنش در لوله حاوی کاتالیستی جامد با فلوئنت
من را راهنمایی کنید
من را راهنمایی کنید
خیلی خیلی ممنوناینم یک آموزش تقریبا کامل برای مدل RSMمشاهده پیوست 131299مشاهده پیوست 131299
خیلی خیلی ممنون
دوستان من یک مشکل دیگه هم دارم
برای particle track وقتی injection یک گروه تعریف می کنم یعنی بش مختصات میدم فلوئنت پیدا نمی کنه پارتیکل هارو.
وقتی هم که روی یک صفحه تعریب می کنم اینقدر تعدادشون زیاد میشه که هیچی دیده نمیشه
سلام
من را راهنمایی کنید
سلام.می خواستم مطالبی را در مورد مش زنی با گمبیت بدونم.هم دو بعدی و هم سه بعدی.
لطفا کمک کنید.
سلام دوستان
من یک سوال در مورد همگرایی داشتم
چطور می تونم جواب ها رو در یک پروفایل موجدار با استفاده از حالت Second Order Upwind همگرا کنم ؟؟ با حالت First Order جوابها همگرا می شن!!!
یه مورد دیگه اینکه ریلیکسیشن فاکتورها رو هم کم میکنم اما بازم همگرا نمی شن! در مورد انرژی مثلا وقتی ضریب رو از 1 به 0.8 تغییر میدم Residual ها نوسانی می شن!
مشی که برای این پروفایل استفاده کردم Mesh Face 200
دیواره به صورت دما ثابت و جریان ارام و حالت Steady State
ممنون
دوستان مشکلم رفع شد
ریلکسیشن فاکتور ها رو خیلی کم کردم حدود 0.1 یا 0.01 متغیر بود که مساله ام همگرا شد
گفتم این رو بنویسم شاید کسی مثل من به این مشکل برخورد بتونه حلش کنه
سلام
فایل مش زده شده با چه پسوندی باید ذخیره بشه که فلوینت بدون مشکل بالا بیاردش
مرسی
سلام دوستان سوالی داشتم در مورد شبیه سازی توربین بادی .من میخوام با استفاده از نیروی باد توربین شروع به چرخش بکنه ولی توی تنظیمات حتما باید یه سرعت چرخشی رو وارد کنم وقتی من دقیقا نمیدونم توربین با چه سرعتی میچرخه که نمیتونم عددی رو وارد کنم.مثلا برای سرعت باد 10 متر بر ثانیه میخوام که فلوئنت برام حساب کنه که توربین با چه سرعتی میچرخه.
با سلام
من در حال تحلیل انتقال حرارت جابجایی ازاد اطراف یک استوانه هستم،ولی به یه مشکل برخوردم!تو محاسبه local nusselt number روی استوانه (یا heat flux) . ایا فلوئنت مختصات استوانه ای داره؟یا باید روی سطح استوانه چند نقطه تعریف کنم؟ این کارو با مختصات دکارتی انجام دادم ولی نتایجم با نتایجempericalدرست درنیومد چون فک می کنم نقاط دقیقا روی سطح واقع نیستن! لطفا راهنماییم کنین!
فکر کنم باید از dynamic mesh استفاده کنی. چون مرزت یکنواخت نیست و با چرخش پره های توربین مش ها تغییر می کنن.
یه سر به cfd-online.com بزن. اونجا زودتر به جوابت میرسی.
سلام
من میخوام جریان هوای اطراف یک استوانه رو بگیرم مشکلم اینه که بایدسرعت inlet رو تابعی از زمان وارد کنم برای این کار باید چیکار کنم؟
مرسی
سلام.
من يه پروژه دارم كه يه مبدل فين دار تخت از هوايي كه ازش مي گذره رطوبت گيري مي كنه. اين صفحه فين دار سرماش رو از يه قطعه ترموالكتريك ميگيره. چيزي كه برام مهمه condensation روي پره ها و ميزان رطوبت جذب شده از هوا هست. ورودي هم بار سرماييه كه بصورت Q تعريف مي شه.
در مورد مش بندي هم مي خواستم بدونم چطوري بايد مش بندي رو انجام داد منظورم اينه كه براي مش بندي هواي عبوري از اين پره ها، خود قطعه رو هم بايد توي مش بندي قرار داد يا اونو از مش بندي بايد بيرون آورد.
برو سی دی آموزش فلوئنت بهکامان رو حتما بگیر. بهترین راه برای شروع فلوئنته. اتفاقا یکی از مثال هاش شبیه پروژه شماستسلام پروژه من راجع به تاثیر انتقال حرارت بر رفتار جریان گاز کامل در مجاری با سطح مقطع ثابت است
گفتن با فلونت هم میتونی مدل کنی اما من صفر صفر هستم. چه کنم دوستان؟