امیر 1224
عضو جدید
سلام دوستان من تازه می خوام CFD یاد بگیرم و تشکیل رسوب تو لوله رو شبیه سازی کنم. تو بازار کتاب زیاده مبشه راهنماییم کنین کلا چه فرقی بین ansys cfx و ansys fluent و fluent هست؟ و بین gambit و ansys workbench کدوم خوبه؟ کلا باید چیا نصب کنم؟
ansys fluent نسخه جدید همون fluent در واقع تا نسخه سال 2006 فلوئنت چون این نرم افزار تحت نام چنین شرکتی ارائه می شد به این نام خوانده می شه و بعد از اون چون انسیس اونو خرید نام انسیس رو هم یدک می کشه
از نظر تفاوت با CFX روش های حل عددی این ها باهم فرق های مشخصی داره که جاش اینجا نیست و خوب محیط هاشونم فرق داره دیگه من CFX حرفه نیستم که خم و چمشو بلد باشم و درست درموردش نظر بدم ولی فلوئنت نرم افزار خیلی قویه است و خوب به همین دلیل پیچیدگی های خاص خودشو داره.
در مورد موضوعتم می دونم که توی فلوئنت تحت دو قسمت فاز گسسته و جریان مخلوط می تونی این کار رو انجام بدی و بستگی به شدت رسوبت باید روش انتخاب کنی و مثال خوردگی لوله برای فلوئنت وجود داره که خیلی می تونه کمکت کنه، یه جورایی عکس پروژته.
درمورد گمبیتم گفتم تکراری می شه ولی بدون تاریخش گذشت و تنها علتی که هنوز باش کار می شه اینه که هنوز داره با ورژن 2006 فلوئنت یعنی 6.3 کار می شه. در حالی که الآن سال 2014 و ورژن 15 اون موجوده.