سلام بنده بدجور دنبال فیلم های اموزشی فلوئت ستم گیرم نمیاد اگه بذارین ممنون میشمسلام
سوال ها درخواست ها و آموزش رو در مورد اين نرم افزار رو اينجا مطرح خواهيم كرد
سلام بنده بدجور دنبال فیلم های اموزشی فلوئت ستم گیرم نمیاد اگه بذارین ممنون میشمسلام
سوال ها درخواست ها و آموزش رو در مورد اين نرم افزار رو اينجا مطرح خواهيم كرد
سلام.منکه فیلم ندارم.سلام بنده بدجور دنبال فیلم های اموزشی فلوئت ستم گیرم نمیاد اگه بذارین ممنون میشم
شما باید قبل اینکه ران بگیری توی قسمت Calculation Activities تنظیم کنه که نمودارتو برای هرگام زمانی بگشه و ذخیره کنه
من تا حالا نشنیدم...سلام GMSH همون Gambit هست برای مش بندی یا فرق میکنه؟
سلام بنده میخوام جریان های مختلف رو تو فلوئنت شبیه سازی کنم میشه اموزشش رو بذارینهر کس سوال درباره نرم افزار Fluent داره خوشحال می شم تا حد امکان کمکی کرده باشم.
با سلام خدمت دوستان
در جابجایی آزاد برای اینکه مثلا عدد رایلی را 1000 در نظر بگیرم چه متغیری را در فرمول عدد رایلی در نرم افزار فلوئنت باید تغییر بدهم تا به 1000 برسم؟
توی یه مسئله دیدم اومده بود گرانش(g) را تغییر داده بود که تعجب کردم
سلام.سلام بنده میخوام جریان های مختلف رو تو فلوئنت شبیه سازی کنم میشه اموزشش رو بذارین
سلام.
شما باید ببینی چه پارامترهایی را میتونی در پنجره مواد تغییر بدی،با تغییر هرکدوم از اونها میتونی به عدد مورد نظر برسی.
تو پنجره مواد تغییر داده میشه ها!!!!!!!!!!در پنجره مواد هیچ کدام را نمیتوانم تغییر بدم چون همشون برمیگردن به جنس ماده که ثابت هستن
رفتم توی سایت انسیس یه جابجایی آزاد حل کرده بود اونم اومده بود g گرانش را تغییر داده بود.یه عدد خیلی کوچیک گرفته بود تا رایلی مورد نظر رسیده بود
عکس رو پیوست کردم.ممنون میشم راهنمایی کنین.بدجور گیر کردم
مشاهده پیوست 226369
ممنون راهنمایی میکنین
آره توی فلوئنت میشه تغییر داد.منظورم این بود از لحاظ تعریف مسئله با توجه به جنس ماده قاعدتا خصوصیات واقعی جنس ماده(چگالی،ضریب هدایت،ویسکوزیته و...) را باید وارد کنم
حالا من g را تغییر بدم بنظرتون قابل توجیه هس؟خودمم موندم چرا g را اینجور داده.آخه مسئله که توی خلا نیس
نمونه مثال جابجایی یا سایتی یا فایلی که اینکارو کرده باشه ندارین؟
بازم مرسی
سلام آقا امیر ممنون از پاسخ شماشما شرایط مرزی تو با خواص مادت مقایسه کن. ببین با تغییر اونها داده های زیر بدست اومد
مشاهده پیوست 224671مشاهده پیوست 224672
سلام آقا امیر ممنون از پاسخ شما
بنده نوع متریال و شرایط مرزی رو تغییر دادم ولی بازم هم نتیجه ای نداد میشه بیشتر توضیح دهید و یا اینکه فایل cas نتایجتون رو بفرستید ممنون میشم. بدجوری گیر کردم وقت هم ندارم لطفا کمکم کنید.
شما شار حرارتی که برای دیوار می زاری باید اینقدر زیاد باشه که بتونه دمای مذابتو به نقطه انجماد برسونه و بعد هم بتونه تغییر فاز توی اون ایجاد کنه
اول پیشتهاد می کنم شما مدل را بدون حالت انجماد حل کنید و از نرخ انتقال حرارت مطمئن بشید بعد مثال فلوئنت را کامل و با دقت بخونیدسلام
بسیار ممنون از پاسختون بنده این کار رو نیز انجام دادم ولی اونوقت مسئله همگرا نمیشه... اگه زحمتی نیست لطفا فایل زیر را چک نمایید خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید...
https://www.mediafire.com/?dyrsg1ua4lwl3x9
با سلام و تشکر مجددبا توجه به فایلی که فرستادید باید بگم شما حواستون به این نکته نیست که وقتی مدلی رو دوبعدی مدل می کنید در محاسباتتون باید بدونید که فلوئنت عمق مسئله را برای مدل یک متر محاسبه می کند یعنی برای ورودی شما که عرض 0.1 متر دارد مساحت ورودی شما 0.1 متر مربع می باشد و هم چنین برای دیواره ها میزان شار حرارتی شما برای تبدیل به مقدار حرارت در سطح دیواره به عمق یک متر ضرب می شود.
سلام
برای کشیدن کانتور سرعت یک ذره که از injection وارد مسئله کردم،باید چیکار کنم؟
کانتور رو معمولا برای سطحی که توی گمبیت تعریف شده میکشند.
اما برای ذره ای که تزریق کردیم باید چیکا کنیم؟
ممنون از همه
ممنون امیر اقاتوی ورژن 15 می تونی یک ذره به خصوص رو انتخاب کنی و بعد بگی که داده های اونو توی زمان های مختلف برات توی یه فایل ذخیره کنه بعد اونو ببری توی اکسل و پلاتش کنی
سلام امیر آقابا توجه به فایلی که فرستادید باید بگم شما حواستون به این نکته نیست که وقتی مدلی رو دوبعدی مدل می کنید در محاسباتتون باید بدونید که فلوئنت عمق مسئله را برای مدل یک متر
محاسبه می کند یعنی برای ورودی شما که عرض 0.1 متر دارد مساحت ورودی شما 0.1 متر مربع می باشد و هم چنین برای دیواره ها میزان شار حرارتی شما برای تبدیل به مقدار حرارت در سطح دیواره به عمق یک متر ضرب می شود.