در راهنمای نرم افزار نحوه تخمین این موارد ذکر شده، این مقادیر ثوابت معادله آشفتگی رو در شرط مرزی خروجی مشخص می کنند.سلام
یعنی میگین باید اینجا رو تغییر بدم؟
صفر یا یک نباید باشه؟
در راهنمای نرم افزار نحوه تخمین این موارد ذکر شده، این مقادیر ثوابت معادله آشفتگی رو در شرط مرزی خروجی مشخص می کنند.سلام
یعنی میگین باید اینجا رو تغییر بدم؟
صفر یا یک نباید باشه؟
اگر حافطه م یاری کنه ، یک i به نشانه info هست که مشخصات خطوط و نقاط و صفحات و حجم های تولیدی رو نشون میده، از اون استفاده کنین ببینین کارتون رو راه میندازه یا نه.این سوال رو ممنون میشم جواب بدین؟
دوست من، بهت قول میدم اگر راهنمای نرم افزار رو بخونی خیلی زودتر به نتیجه میرسی. اصلا هم سخت نیست، برای پیدا کردن مطلب مورد نظرت یکی دو روز وقت بذاری حله، ماشالله تو هم که هم پشتکار داری هم علاقه.
من پیش نهاد می کنم جدید ترین ورژن ANSYS رو نصب کن که 15 هست و فلوئنت هم توش هست. مشکلت حل میشه.
نه خیلی هم راحته، از شرکت گردو این نرم افزار رو تهیه کنید و یا از سایت های معتبر مثل سافت گذر دانلود کنید راهنمای نصب کامل هست، هلپ خود 6.3 هم کامل توضیح داده مشکل خاصی نیست هر کدوم رو که مایل بودین استفاده کنین.سلام ممنون.
با همین هلپ فلوئنت 6.3 هم میشه فهمید؟نصب انسیس فلوئنت به نظرم تو ویندوز سون سخته و همچنین فک کنم یه مقداری فرق داره.....نظر شما چیه؟
در مورد سوالتون دیگه نمیتونم راهنمایی کنم خودتون سرچ کنید و پیدا کنید.سلام،ممنون دوست عزیز
من کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی باز درست نشد،من ویژوال سی پلاس پلاس 2008 رو در لپ تاپم که 64 بیتی هست نصب کردم،درحالی که چندین فایل در program file سیستمم هست،همه رو هم امتحان کردم!!!در واقع در این شاخه C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 9.0 برام تمام آن متغیرها رو پوشش میداد،البته بازم میگم شاخه های دیگم هم امتحان کردم ولی باز درست نشد،شاید لازم باشه از دوباره سی پلا پلاس رو نصب کنم،به ورژن سی پلاس پلاس هم ربط داره؟
در شاخه C:\Program Files (x86) داریم:
در شاخه C:\Program Files داریم:
به نظرتون چه کار کنم؟برام توضیح بدین.
صحبت دوستانه:
ببینین اگه قرار باشه همه مثل شما از دوسال پیش دنبال سی اف دی میرفتن دیگه لازم نبود کسی بیاد تو تاپیک فلوئنت،من الان رو پروژه درسیم به این کمک نیاز دارم،و مطمئن باشید با مطالعه خیلی طولانی باید به این چیزی که میگفتین میرسیدم،قبول دارین؟که در این صورت وقتی برام نمی موند.کلا مزیت اینطور جاها هم همینه.درواقع اینجا آمدم که در وقت صرف جویی کنم،من که نگفتم بیاین مدل منو رسم کنین،من که نگفتم بیان مدل منو مش بزنین و ازش دیتا بگیرین وو ووووو....،همه این کارا رو خودم کردم و کار با نرم افزار گمبیت و فلوئنت رو تو همین ترم پدرم درآمد یاد گرفتم.
ولی قبول دارم که حوصله به خرج ندادم که آن متنو بخونم،شاید به این خاطر باشه زبانم یه مقدار ضعیفه.
یاحق
سلام دوستان
مثل این که مجلس گرمه
آقا من یه سوال دارم،گفتم شاید اینجا بهتر باشه،به بزورگی خودتون ببخشید:
از آنجایی که من پایان نامم شبیه سازی هست،و از طرفی کار با فلوئنت و گمبیت رو بلدم،یه حرف و حدیث هایی در این رابطه شنیدم:
یه سری از اساتید و علما میگن که با فلوئنت به خاطر وجود لایسنسش نمیشه مقاله داد و مقالم اکسپت نمیشه و یه سری میگن میشه!!و بعضیا میگن باید رو به اپن فوم بیارم!!!آقا قضیه چیه؟
آقا صادق شما چطوری با فلوئنت مقاله دادین؟یعنی بعضی ژونال ها قبول میکنن؟آن ژورنالها رو اگه بگین ممنون میشم.
ممنون با تشکر
درود دوستان
به یه مشکلی در مدل کردن لوله با عایق (دوبعدی) برخوردم
برای درست کردن لوله دوتا صفحه از هم کم کردم و برای درست کردن عایق هم همینطور و بعدش مش زدم و... اما مشکلم تو باندری کاندیشه که من نمیدونم ضلع بیرونی لوله و ضلع درونی عایق که بر هم منطبق میشن رو چی بدم (اینتریور و اینترنال رو امتحان کردم که فلوئنت خودش تبدیل به وال می کرد و ارور هم میداد )
سپاس
الان این دو بعدیه و از روبرو؟
نمیشه که از روبرو 2 بعدی مدل کرد. شاید من بد متوجه شدم
درود دوستان
به یه مشکلی در مدل کردن لوله با عایق (دوبعدی) برخوردم
برای درست کردن لوله دوتا صفحه از هم کم کردم و برای درست کردن عایق هم همینطور و بعدش مش زدم و... اما مشکلم تو باندری کاندیشه که من نمیدونم ضلع بیرونی لوله و ضلع درونی عایق که بر هم منطبق میشن رو چی بدم (اینتریور و اینترنال رو امتحان کردم که فلوئنت خودش تبدیل به وال می کرد و ارور هم میداد )
سپاس
الان این دو بعدیه و از روبرو؟
نمیشه که از روبرو 2 بعدی مدل کرد. شاید من بد متوجه شدم
با سپاس
هندسه دوبعدی در صفحه x,y رسم کردم
از چه نظر می فرمایید نمیشه مدل از روبه رو کرد؟
اگه به مشکلم هم پاسخ بدید ممنون میشم
با سپاس
هندسه دوبعدی در صفحه x,y رسم کردم
از چه نظر می فرمایید نمیشه مدل از روبه رو کرد؟
اگه به مشکلم هم پاسخ بدید ممنون میشم
آخه لوله که باید طول داشته باشه نمیشه که یک دایره بکشی بگی لولس (طبق شکلی که من میبینم)
اگر هم لوله دو بعدی را بخای مدل کنی که خاصیت لوله بودن واست مهمه، نمیشه عملا چون شما در واقع یک مستطیل میکشی جای لوله که جریانش با جریان بین دو صفحه موازی یکی میشه
یعنی لوله باید سه بعدی باشه حتما تا خاصیت لوله بودن را داشته باشه
آخه لوله که باید طول داشته باشه نمیشه که یک دایره بکشی بگی لولس (طبق شکلی که من میبینم)
اگر هم لوله دو بعدی را بخای مدل کنی که خاصیت لوله بودن واست مهمه، نمیشه عملا چون شما در واقع یک مستطیل میکشی جای لوله که جریانش با جریان بین دو صفحه موازی یکی میشه
یعنی لوله باید سه بعدی باشه حتما تا خاصیت لوله بودن را داشته باشه
لوله رو میشه با دوتا دایره داخل هم مدل کرد(چنین تجربه ای دارم و جریان بین دوتا لوله رو که لوله ها نسبت به هم چرخش دارند رو انجام دادم که یه شکل براتون میزارم)
شما درست می فرماید پرفیل سرعت در در لوله در قطر قائم دقیقا مشابه پرفیل لوله است که عکس اونو هم میزام (پس حتما نیازی به تحلیل 3 بعدی نیست) که من نمیدونم چه ربطی به مشکل من داره که شما مطرح کردید !!!
لطفا سوال منو یبار بخونید
اگه لوله هم کشیدی بهرحال، واسه عایق نیاز نیس ضخامت بدی اگه که پارامتر های انتقال حرارت در خود عایق اهمیت نداره واست
باید بری تو قسمت شرایط مرزی رو دیوارت عایق رو با ضریب مناسب تعریف کنی، همون جا ضخامت رو میتونی وارد کنی.
اگه شار حرارت در خود عایق اهمیت نداره نیازی به مش زدن نداره
آقا شهرام چرا داد بیداد میکنی بنده خدا خواسته کمک کنه خب
البته به نظر من هم باید سه بعدی مدل کنی. البته راه دیگه هم اینه که به صورت نصف کانال بکشی هندسه رو و مرز پایین رو axis تعریف کنی و solver رو هم Axisymmetric انتخاب کنی.
ولی قطعا با دو تا دایره دو بعدی به جواب نمیرسی چون جریان عبوری رو نمیتونی اعمال کنی!
برای اون شرط مرزی بین عایق و لوله هم باید بگم مشکل از اون جا شروع میشه که شما سطح ها(یا حجم ها) رو subtract میکنی که اینکار اشتباهه. اگه از split استفاده کنی اون مرز مشترک به صورت خود کار به تعریف میشه. (به صوردت یک wall و یک shadow wall )
اینکه قبلا جریان رو بین دو لوله هم مرکز و چرخان رو تونسته بودی دو بعدی حل کنی بخاطر این بود که اوجا جریان در راستای لوله نداشتی ولی اینجا جریان در اون راستا هم داری.
موفق باشی
دوستان درست شد از همتون ممنونم به خصوص آقا صادق که اسپلیت رو عنوان کردند
اینم نمونه کار
فقط این می مونه که باید در بین لوله و عایق ، چشمه حرارتی تعریف کنم(الکتریکال هیت تریسینگ)
مشاهده پیوست 187005
بعد هم کار اصلی شروع میشه که همین کارو با برنامه نویسی انجام بدم
بسلامتی
چشمه حرارتی تون تابع چی هست؟ معمولا میشه با یک udf اعمال کرد این heat sink رو
در مورد سوالتون دیگه نمیتونم راهنمایی کنم خودتون سرچ کنید و پیدا کنید.
در مورد صحبت نسبتا دوستانه(!!) تون هم باید بگم..... ولش کن چیزی نگم بهتره!
فقط بدونید که تو انجمن کسی موظف نیست به شما جواب بده که بعدا بیاید سرش غر بزنید!هرکسی مشغله های خاص خودش رو داره.
شما هم خیلی لطف کردین مدلتون رو مش زدید و ازش دیتا گرفتید، شرمنده مون کردین واقعا!!
موفق باشید!
با سلام دوستان
من قبلا هندسمو با فلوئنت انجام داده بودم و طبق شکل زیر مراحل پر شدن ماده رو نشون میداد
مشاهده پیوست 190453
اما الان همون مراحل رو میرم اما مراحل پرشدن ماده رو هر کار میکنم نشون نمیده، حالت unsteady و دوفازی، و vof هستش
مشاهده پیوست 190455
هر کار میکنم نمیشه، نمیدونم اشکالم کجاس، ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
جداقل بگو چه پیغامی میده؟
هیچ پیغامی نمیده تا اخرشم حل میشه فقط پرشدن ماده رو نشون نمیده
فایل cas و data رو و مراحل کار و تو پیوست قرار میدم
با تشکر
ماشالله همه جا مطرح کردینینی هیشکی نیس کمک کنه
برای شبیه سازی دو فازی جریان های نانوسیال به این صورت که یک فاز رو مایع (آّب خالص) و یک فاز دیگه رو جامدی(نانوپارتیکلی) بگیریم که در مایع پخش شده و تشکیل یک سوسپانسون رو داده چی کار باید کرد؟ مشکل اصلی این کار برای من اینه که اگه بخوام نانو پارتیکل رو مثل یک فاز سیال تعریف کنم نیاز به ویسکوزیته جامد دارم که نمیدونم از کجای نرم افزار باید ویسکوزیته جامد رو حساب کرد. با تشـــــــــــــکر فراوان