mohamad_a226
اخراجی موقت
تو سایت www.engineers.ffh.ir در مورد ابزار دقیق مقاله ای ارایه شده و خیلی از مقاله های دیگه از جمله درباره فلومترها و... طیق گفته مدیر بخش بزودی در سایت قرار میگیره
سلام به همه دوستان
درخصوص دوستانی که در زمینه ابزار دقیق در صنعت نفت وگاز سوالاتی مطرح کرده اند این عزیزان می توانندبه IPS-IN (Iranian Petroleum Standard مراجعه نمایند در این استاندارد به زبان انگلیسی کلیه استانداردهای ابزار دقیق در صنعت نفت وگاز آورده شده است/.
با امید موفقیت
با سلام:
کمی مشغولیت کاری و فکری داشتم که نتونستم بیام و در خدمت دوستان باشم!ولی دلرم یک سری اطلاعات دسته بندی شده و کلی در مورد ثجهیزات ابزار دقیق جمع و جور میکنم که حتمآ در اختیهر دوستان میذارم
سلام و خسته نباشید.
از دوستان اگر کسی در مورد دستگاه های ابزار دقیق و کارکرد و کالیبراسیون و عیب یابی و سیستم های کنترلی ونرم افزار های موجود سوالاتی داشته باشند من در خدمتم.
دوستای عزیز اگه کسی بصورت تخصصی تو زمینه وسایل EX کار کرده...یه ندایی بدهآخ جووووووووون!!!
تاپیک خودم
راستی کسائی که تو صنایه نفت و گاز کار میکنند (مثل من ) ..ت بحث و بررسی تجهیزات ابزار دقیق یه پارامتر و استاندارد مهم دیگه رو هم در نظر میگیرند
IEC 60079- Explosion Proof apparatus ...
یعنی استاندارد تجهیزات ضد انفجار
از دوستان اگه کسی مقاله فارسی یا انگلیسی خوبی تو این زمینه داره...شدیداً استقبال میشه
راستی یه سوال راجع به کار بردن کابلهای قدرت تو میدان های گازی دارم که به کار بردنش تحت چه شرایطی و با چه استانداری درسته؟؟؟
از دوستاني كه در خصوص hook up مطالبي دارند ، لطفاً راهنمايي كنند
یه سوال اساسی؟؟!!آخ جووووووووون!!!
تاپیک خودم
راستی کسائی که تو صنایه نفت و گاز کار میکنند (مثل من ) ..ت بحث و بررسی تجهیزات ابزار دقیق یه پارامتر و استاندارد مهم دیگه رو هم در نظر میگیرند
IEC 60079- Explosion Proof apparatus ...
یعنی استاندارد تجهیزات ضد انفجار
از دوستان اگه کسی مقاله فارسی یا انگلیسی خوبی تو این زمینه داره...شدیداً استقبال میشه
راستی یه سوال راجع به کار بردن کابلهای قدرت تو میدان های گازی دارم که به کار بردنش تحت چه شرایطی و با چه استانداری درسته؟؟؟
سلام هادي عزيزبا سلام دوستان من هادی دانشجوی مهندسی کنترل ابزار دقیق هستم ، هر مطلبی که در مورد ابزار دقیق داشتم در این بخش به اشتراک میذارم
سلام.
لطفا در رابطه با RTD , PT100 من رو راهنمایی کنید.یه سری اطلاعات در رابطه با انواع و خصوصیاتشون لازم دارم.
با تشکر
snow berry
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تولیدات و نوآوری های تجهیزات ابزار دقیق در ایران | ابزار دقیق | 0 | ||
B | بهترین مقاله ها در زمینه ابزار دقیق | ابزار دقیق | 0 | |
G | موضوع پروژه ابزار دقیق | ابزار دقیق | 0 | |
P | پروژه ابزار دقیق | ابزار دقیق | 0 | |
ابزار دقیق نیروگاه های گازی، بخار و سیکل ترکیبی | ابزار دقیق | 5 |