سلام دوست گرامی
در رابطه با پست های ارسال شده اخیر در مورد فعالیت تیم مدیریتی مشخصا تالار عمران ابتدا با توجه به آمار فعالیت مدیریتی و موارد رسیدگی به تالار و وضعیت رو به پیشرفت تالار ( که مطمئنا یک باره میسر نخواهد شد و نیازمند همراهی همه اعضا میباشد ) تشکر میکنم ؛ انشالله که این تالار با همکاری و تلاشهای تمامی اعضا با سرعت بیشتری در مسیر پیشرفت قدم بردارد ؛
سلام دوست گرامی ابتدا از حسن توجه و همراهی شما به امور مدیریتی تالارهای مختلف و هم تالار غیرتخصصی شما تشکر میکنم
البته عذرخواهی میکنم در رابطه با سیستم فروم فکر میکنم جسارتا برداشت صحیحی ندشته اید؛ مسلما یک فروم مثل یک سایت با چند نویسنده مدیر و فعال مشخص و کاربرعنوان دار نیست که سعی در رفع نیاز بازدید کنندگان را داشته باشند !!
یک فروم یک کالبد و مکان برای ارسال مطالب و استفاده رایگان از مطالب دیگر می باشد ؛ و برای حفظ چرخه مطالب در کنار استفاده از سایت , اعضا استفاده کننده باید بر مطالب قبلی اضافه کنند و این مساله ای کاملا بدیهی هست
در شرح وظایف و مسئولیت های مدیران تالار که ایشان نیز جزئی از اعضا سایت هستن و برای کمک به حفظ نظم تالار حقوق و پولی برای کمک به دیگر اعضا در حفظ نظم تالارها دریافت نمیکنند ؛ اطلاع داشتن از تمامی مطالب و ارسال مطالب تازه نیامده ! ولی مدیران برای حفظ چرخه سایت در همراهی دیگر اعضا سایت برای کمک به تکمیل منابع به آن مطلب اضافه میکنند !
در صحبت های شما دیدم که شما مثلا نتوانستید پاسخ سوال خود را در سایت پیدا کنید ( هر چند که در تاالارها قسمت هایی برای مطرح کردن سوالات در نظر گرفته شده
درخواست ها ) ولی سوال اینجاست شما با اطلاع از نبود مطلبی در سایت پس از پیدا کردن پاسخ و جستجو برای کمک به نفر بعدی , آیا آن مطلب را در فروم قرار دادید !؟ اگر نکردید و در تالار عمومی فعالیت داشتید چرا این کار را نکردید !؟ پس شما مسئول بخشی از کم کاری در سایت و اضافه نکردن آن مطلب در عدم پاسخ به استفاده از مطالب دیگر سایت هستید !!!
به قول یه ضرب المثل پرمعنا چینی
به جای این که به تاریکی لعنت بفرستی یک شمع روشن کن ( کنفسیوس)
حال در مورد صحبت شما در مورد امکان مطرح کردن انتقاد در سایت ؛ اگر منظور شما از متن انتقادی مانند آنچه که در گفتگوی آزاد در چند مورد به شما در استفاده از کلمات زننده تذکر داده شده و یا پیغام خصوصی توهین آمیز و نه مطمئنا انتقاد سازنده به مدیر تالار و اینگونه خطاب کردن ناشایست ایشان که اصلا در شان این فروم نمیبینم ؛ بله مطمئنا اجازه آن را نخواهید داشت !! و مطمئنا شما نمیتوانید به اسم انتقاد هر آنگونه که دوست دارید دیگران را خطاب قرار دهید و توهین کنید !! آن هم در پاسخ زحمات ایشان ! و آن هم در تالاری غیر از تالار تخصصی شما !
شما میتوانستید اگر مورد خاصی میبینید که در سایت نیست و خودتان نیز توانایی ایجاد آن را ندارید میتوانید دوستانه و توام با حفظ احترام و در شان فروم با مدیریت تالار مطرح بفرمائید تا ایشان بررسی کنند
از توجه شما سپاسگزارم
شادکام و تندرست باشید