سلام دوستان کسی میتونه روش ترسیم این سیگنال رو از روی تابع چند ضابطه ای برام توضیح بده؟ البته سوال از ددرس سیگنال هست اما خب فک کنم مربوط ب ریاضی هم هست این قسمت.. و اینکه جزوه یا منبعی نیست ک حالتهای کلی رسم نمودار رو توضیح داده باشه؟ اخه هم تو درس ریاضی مهندسی و هم سیگنال این رسم نمودار از روی معادلات خاص خیلی ب چشم میخوره.. ممنون میشم اگر منبع خوبی سراغ دارین ک کامل اینارو توضیح داده باشه معرفی کنین..
مشاهده پیوست 217251
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
سلام.وحید خان شما خیلی داری روی بعضی چیزها سرمایه گذاری میکنی البته بد نیستا...ولی با توجه به شناختی که من توی این مدت از شما پیدا کردم میگم شاید بهتر باشه روی بعضی چیز ها وسواس به خرج ندی و یه سری چیزا دونستنش خوبه ولی واقعا الان لازم نیست..مگه این که بخوای استاد بشی...الان کلی وقت میزاری یادمیگیری..ب
مثلا همین ترسیم شکل این سوال اصلا لازم نیست اونو بلد باشی.و برای کامل بودن بحث اورده شده...
شما صفحه ی 206 تست 9 که برق 89 کتابتو نگاه کن سخت ترین شکلی که توی کنکور بوده این تست هستش ؟! دو تا از گزینه ها که شکل هاش خطی هستش و حتما بلدی
گزینه ی یک تابع نمایی هستش و گزینه ی دو سهمی هستش که حتما هم بلدی و با رد گزینه کاملا مشخص میشه
جناب داداش مسعود توی حرف اخرشون حرف خیلی عالی زدند که از داشته هاتون استفاده کنید !! و یکش همین گزینه هاست !! کنکور اصول خاص خودشو داره سعی کن بیش تر بری توی کار حل تست ها تا متوجه بشی چجوری به جواب برسی..درسته میگن مفهمومی درس بخون ولی این کار و این طوری خوندن مفهمومی خوندن نیست و خیلی ها اینو اشتباه می گیرند نمونه بارزش خودم پارسال بودم..من خودم پارسال این طوری درس می خوندم و اخرش وقت کم اوردم گفتم بهت بگم اشتباه منو نکنی.