کم شده؟؟؟؟پارسال از همه سالا کم بود ولی تاپیکا فعال تر بودنیکی از دلایلش به نظر من اینه که تعداد شرکت کننده ها ارشد کم شده
کم شده؟؟؟؟پارسال از همه سالا کم بود ولی تاپیکا فعال تر بودنیکی از دلایلش به نظر من اینه که تعداد شرکت کننده ها ارشد کم شده
دوست عزیز عکس بذاريه سوال ديكه صفحه 734رضايي مثال37 راه اول k<-9بدس اورده كه درسته ولي بعدكه ازمعادله مشخصه هم خواسته همين جوابوبدس بياره كه k<-9نميشه!ميشهk>-9! جه جورياس؟
مهندس من باكوشي ميام نميشه عكس بزارم:(دوست عزیز عکس بذار
همه از امین رضایی نمیخونن که!!!!!
مهندس من باكوشي ميام نميشه عكس بزارم:(
دوست عزیز لطف کردن عکس گذاشتنببخشید عکس بی کیفیت هست
مشاهده پیوست 171359
دوست عزیز لطف کردن عکس گذاشتن
ممنون
چیزی که مشهوده k<-9 جوابه
میگن امین رضایی اصلاحیه داره ببین شاید یجا اشتباه نوشته!
حالا من میپرسم
تو عکس معلوم نیست میگی از معادله ی مشخصه یعنی روث؟
ببخشید عکس بی کیفیت هست
مشاهده پیوست 171359
این سیستم نامینیم فازهنه تواصلاحيه اش هم اصلاحش نكرده! آره روث ولي لازم نيس كل جدولوبراش بكشي كافيه معادله مشخصه روكه بدس اوردي تمام ضرايب روبزركترازصفر بزاري تا كا بدس بياد يعني اكه تمام ضرايب معادله مشخصه مثبت باشن بايدارهس؛اما به اين روش جواب k>-9 درمياد امتحان كنين!
نه تواصلاحيه اش هم اصلاحش نكرده! آره روث ولي لازم نيس كل جدولوبراش بكشي كافيه معادله مشخصه روكه بدس اوردي تمام ضرايب روبزركترازصفر بزاري تا كا بدس بياد يعني اكه تمام ضرايب معادله مشخصه مثبت باشن بايدارهس؛اما به اين روش جواب k>-9 درمياد امتحان كنين!
من اینطور حل کردم دیگه تایید درست و غلط بودنش با دوستان
مشاهده پیوست 170555
سلام آقا نوید،K=2/7 میشه من در مرحله اخر یه اشکال کوچیک تو ضرب انجام دادم... این با جواب شما در تناقض نیست!!به این شکل نگاه کنید
مشاهده پیوست 171440
همون طور که میبینید به ازای k=0.285 زیتای سیستم 0.5 میشه اما اگه به نقطه k=0.125 نگاه کنید
مشاهده پیوست 171443
زیتا 0.35 شده پس راه حل شما غلط هست اما چرا؟
دلیلش اینه که از راه معادله مشخصه رفتن فقط بره سیستم های استاندارد درجه 2 هست نه هر سیستمی .سیستم شما دو تا صفر داره که خیلی تاثیر گزاره روی عملکرد سیستم .پس شما دو تا راه داری یا باید کاهش مرتبه بدی که اونم دو حالت داره اینجا نمیشه یا باید تحلیلی از مکان ریشه بری جلو که بره جلسه مناسب نیست
به نظرم طراح متوجه این نکته نبوده و سوال رو اشتباه طرح کرده
اگر دوستان نکته ای به ذهنشون میرسه بگن من تا اینجا فهمیدم .خیلی وقت بود کنترل نخوندم یادم رفته شاید جایی رو اشتباه کردم
این نکته مهمه بچه ها شما نباید و نمیتونید هر بره هر سیستمی اون راه رو بنویسید غلط در میاد
پی نوشت :
من این ترم TA کنترل خطی دکتر بهرامی(دانشگاه تهران) هستم گفتم خانوم دکتر سوال ها داره هر سال سخت تر میشه گفت اره.میگفت من جز طراح ها هستم و به شخصه نمیزارم سوال اسون رد بشه و بچه ها با حفظ کردن جواب بدن .البته بهش گفتیم که تروخدا دستی ننویسید خیلی بدخت میشه .و البته گفت قبول داریم بعضی موقع ها چون عجله ای میشه بعضی سوال ها غلط طرح میشن توسط همکار ها
دکتر جبه دار هم دیگه طراح نیست
دوست عزیز من منظور شمارو نفهمیدمبه این شکل نگاه کنید
مشاهده پیوست 171440
همون طور که میبینید به ازای k=0.285 زیتای سیستم 0.5 میشه اما اگه به نقطه k=0.125 نگاه کنید
مشاهده پیوست 171443
زیتا 0.35 شده پس راه حل شما غلط هست اما چرا؟
دلیلش اینه که از راه معادله مشخصه رفتن فقط بره سیستم های استاندارد درجه 2 هست نه هر سیستمی .سیستم شما دو تا صفر داره که خیلی تاثیر گزاره روی عملکرد سیستم .پس شما دو تا راه داری یا باید کاهش مرتبه بدی که اونم دو حالت داره اینجا نمیشه یا باید تحلیلی از مکان ریشه بری جلو که بره جلسه مناسب نیست
به نظرم طراح متوجه این نکته نبوده و سوال رو اشتباه طرح کرده
اگر دوستان نکته ای به ذهنشون میرسه بگن من تا اینجا فهمیدم .خیلی وقت بود کنترل نخوندم یادم رفته شاید جایی رو اشتباه کردم
این نکته مهمه بچه ها شما نباید و نمیتونید هر بره هر سیستمی اون راه رو بنویسید غلط در میاد
پی نوشت :
من این ترم TA کنترل خطی دکتر بهرامی(دانشگاه تهران) هستم گفتم خانوم دکتر سوال ها داره هر سال سخت تر میشه گفت اره.میگفت من جز طراح ها هستم و به شخصه نمیزارم سوال اسون رد بشه و بچه ها با حفظ کردن جواب بدن .البته بهش گفتیم که تروخدا دستی ننویسید خیلی بدخت میشه .و البته گفت قبول داریم بعضی موقع ها چون عجله ای میشه بعضی سوال ها غلط طرح میشن توسط همکار ها
دکتر جبه دار هم دیگه طراح نیست
سلام آقا نوید،K=2/7 میشه من در مرحله اخر یه اشکال کوچیک تو ضرب انجام دادم... این با جواب شما در تناقض نیست!!
نمی دونم اینی که میگم درسته یا نه!! دز صورتی که صفرها و قطب ها پایدار باشن و قطب ها نسبت به صفرها به محور موهومی نزدیک تر باشن میشه از روش معادله مشخصه پیش رفت..
همیشه استفاده بردیم از اطلاعاتتون! خیلی لطف میکنید!درسته حق با شماست
عجیبه پس قاعدتا نباید جواب شما درست باشه
ببینید من میگم عملکرد صفر روی معادله مشخصه سیستم تاثیر گذار هست یعنی یک سیستم اگر صفر داشته باشه نمیتونید از راه معادله مشخصه حل کنید سیستم رو
اما اجازه بدید منم یه بررسی کنم .فکر کنم حق با شماست
همیشه استفاده بردیم از اطلاعاتتون! خیلی لطف میکنید!
يه سوال ديكه صفحه 734رضايي مثال37 راه اول k<-9بدس اورده كه درسته ولي بعدكه ازمعادله مشخصه هم خواسته همين جوابوبدس بياره كه k<-9نميشه!ميشهk>-9! جه جورياس؟
نه تواصلاحيه اش هم اصلاحش نكرده! آره روث ولي لازم نيس كل جدولوبراش بكشي كافيه معادله مشخصه روكه بدس اوردي تمام ضرايب روبزركترازصفر بزاري تا كا بدس بياد يعني اكه تمام ضرايب معادله مشخصه مثبت باشن بايدارهس؛اما به اين روش جواب k>-9 درمياد امتحان كنين!
تشكر مهندس حله؛
سلام...دوست من بعضی وقتا ادم یه اشتباهات ریزی میکنه که خودش وقتی میفهمه واقعا با خودش میگه چرا!!!!!!!!!
کتاب اقای امین رضایی درسته اشتباه داره اونم کم و تایپی و تقریبا اصلاحیه های علمی و تایپیش هم که اخر کتاب هست...بگزریم...ولی کلا توی این کتاب به اشتباه رسیدید اگر تایپی نبود مطمئن باشید شما اشتباه میکنید و به دنبال این باشید ببنید کجا اشتباه کردید..
.
.
ببنید در صفحه ی
735 که معادله ی مشخصه سیستم مرتبه ی دو رو مینویسیم و همون هم که خودتون گفتید نیازی به نوشتن ارایه نیست و میدونیم باید ضرایب باید مثبت باشه (ولی مشکل شما اینه که دقت نداشتید در حالت کلی شرط اینه که ضرایب هم علامت باشند)
خب اون جا ما یه عدد ثابت منفی 10 داریم پس باید اون ضرایب دیگه یعنی k+9 و k+1 هم منفی باشند دیگه و وقتی تعیین علامت کنیم از دبیرستان به یاد داریم که یکی میشه K<-9 و K<-1 که اشتراکشون میشه همون K<-9
.
.
ولی خوشم اومد...همین نکات ریز که بعضی ها دقت نمیکنند میشه تست و بعد میگیم کنکور چی سخت بود و...
سلام مهندس؛بله من خودم ظهركه دوباره سوالونكاه كردم قبل ازاينكه جواب بجه هاروببينم متوجه اشتباهم شدم! مرسي كه بازمتذكرشدي نكتشو!آدمه ديكه اشتباه ميكنه!جه خوبه خيلي ازبجه ها بدون تيكه انداختن واقعا كمكم كردن!
دوست کنترلی من ...واقعا قصد تیکه نداشتمو من مدل حرف زدنم این جوریه...
شما ببخشید و من پستمو ویرایش کردم..
.
کلا اخیرا تمام دخترای این جا بر علیه من جبهه گرفتند !!!!!...نمیدونم چرا....
سوالتون یکم واسم گنگه نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه؟دوستانی که کنترل خوندن لطف میکنن بگن این قضیه ی نگاشت تو نایکوئیست چطوریه؟
چرا نگاشت قطب در مبدا دایره به شعاع بی نهایت و دایره ی نیم صفحه ی راست در صفحه ی s نگاشتش مبدا میشه و تاثیری نداره؟؟؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
بله؛خيلي لطف كردين؛بجه هاي اينجاكه هميشه ازراهنمايي هاتون استفاده ميكنن حداقل خودم كه استفاده ميكنم؛به نظرم دليل اينكه ميكيد دختراجبهه كرفتن شايدلحن صريح وبي جونوجراتونه كه خب هركسي نميبسنده!من به شخصه باديدن بعضي كلمات شما ازمطرح كردن سوالم دراينجا بشيمون شدم واقعا!مث الان اكه ازجملات معادل بجاي بعضي كلمات استفاده كنين خواننده منظورتونوبهتردرك ميكنه وديكه دجارسوء تفاهم نميشه!بازم تشكر