hosseinassar
مدیر ارشد
اقا یون و خانوما : یک سوال در مورد رله ها:
مصرف داخلی رله چه تاثیری در عملکرد رله دارد ؟ مزیت مصرف داخلی و معایب ان چیست؟
از سوالتون خیلی چیزی متوجه نشدم ببحشید
اقا یون و خانوما : یک سوال در مورد رله ها:
مصرف داخلی رله چه تاثیری در عملکرد رله دارد ؟ مزیت مصرف داخلی و معایب ان چیست؟
سلام
من یک تازه واردم که نمیدونم کجا باید سوال کنم
با نرم افزار Ansoft.Maxwell.3D.2D.&.RMxprt.v11.1. مشکل پیدا کردم و یک راهنمای آموزشی یا فایل مثال های حل شده را میخواهم
خواهش میکنم یکی به من کمک کنه
به نظر شما با يه سنسور اثر هال ميشه يه جريان 1 آمپري DC يا AC را سنس كرد؟البته بدون وجود هسته فريت.
برای تغییر جهت موتور باید ولتاژ دو سر سیم پیچ عوض بشه اینو رعایت کردید؟
آره
باید دو سر سیم پیچ کمکی رو عوض کرد این کارو انجام دادم . داخل مدار فرمان هم مشخصه
سلام . اگه یه نرم افزار برای طراحی مدارات تابلوهای روشنایی و یا یه تحقیق در مورد کابلهای فشار متوسط برام پیدا کنید ممنون میشم.
اگه کنتاکت بسته کنتاکتور اول رو از میسر کنتاکتور دوم بردارید احتمالا درست می شه
سلام.
میشه به من در مورد منبع تغذیه کامپیوتر وارتباطش با مبدل باک کمک کنید.
کتاب یا وب سایت یاهر چیز دیگه که بتونه بهم کمک کنه.
موضوع پروژه امه.
ممنون
دوستان در زميته استفاده از اترژي هاي غير قسيلي در توليد انرژي الكتريسيته لطفا منو راهنمائي كنيد
دوستان در زميته استفاده از اترژي هاي غير قسيلي در توليد انرژي الكتريسيته لطفا منو راهنمائي كنيد
اگه يه موتور با پارامترهاي خاص روشن باشه يه جريان و يه تواني از شبكه مي كشه حالا اگه به جاي اين موتور موتوري بزاريم كه
همه پارامترهاش مثل توان اكتيو و جريان و غيره با موتور اولي يكي باشه فقط كسينوس في اون كمتر باشه چه اتفاقي ميفته؟طبق
فرمول P=VIcosfتوان كشيده شده از شبكه كمتر ميشه؟ يا بايد توان را در اين فرمول ثابت بزاريم و در نتيجه جريان كشيده شده از شبكه بيشتر
ميشه؟
ba kahesh cosf ,sinf ziad mishe afzayesh sinf mojeb afzayesh tavan reaktive mishe Q=VIsinf ama bazde motor kahesh peyda mikone. zemnan bayad tavan masrafi ro sabet dar nezar gereft
اگه يه موتور با پارامترهاي خاص روشن باشه يه جريان و يه تواني از شبكه مي كشه حالا اگه به جاي اين موتور موتوري بزاريم كه
همه پارامترهاش مثل توان اكتيو و جريان و غيره با موتور اولي يكي باشه فقط كسينوس في اون كمتر باشه چه اتفاقي ميفته؟طبق
فرمول P=VIcosfتوان كشيده شده از شبكه كمتر ميشه؟ يا بايد توان را در اين فرمول ثابت بزاريم و در نتيجه جريان كشيده شده از شبكه بيشتر
ميشه؟
با تشكر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست سوالات مطرح شده در تاپیک سوالات قدرتی | قدرت | 3 | ||
سوالات استخدامی و مصاحبه مهندسی برق قدرت | قدرت | 16 | ||
بانک سوالات استخدامی | قدرت | 7 | ||
مطلب برا قدرتی ها | قدرت | 2 | ||
معرفی سایتها و وبلاگهای قدرتی | قدرت | 5 |