bigbomber
کاربر فعال
آقا بلو پرینت مد نظر شما را که مستقیم به پست قبل پیوست کردم. یه نیگا بنداز.آقا ممنون اما هر چی گشتم این نبود شما که زحمت کشیدی سایتشو گذاشتی میشه بلوپرینتشم بذاری برا آپلود
آقا بلو پرینت مد نظر شما را که مستقیم به پست قبل پیوست کردم. یه نیگا بنداز.آقا ممنون اما هر چی گشتم این نبود شما که زحمت کشیدی سایتشو گذاشتی میشه بلوپرینتشم بذاری برا آپلود
جناب دکتر جان نثاری برای فایل اکسل مربوطه جهت درفت ها به چه صورت شما عمل میکنید در حال حاضر من برای درفت گیری یک دراوینگ باز کرده و تعداد شیط مربوطه به اچزاء اون اسمبل یا مجموعه را درون اون قرار میدم و به تعداد قطعات داشته شیط اضافه میکنم.حالا سوال اینه که ادرس لینک قطعه برای درفت را به چه صورت میدید ؟ایا کار من برای گرفتن شیط نقشه درسته یا خیر یعنی مجازم تمام قطعات یک مجموعه را درون یک دراوینگ قرار بدم یا نه این کار با اصول نقشه کشی مغایرت داره؟
روش شما با اصول نقشه کشی مغایرتی ندارد ولی بطور کلی توصیه نمی شود بجز برای طراحی قطعاتی که از روی قطعات استاندارد ساخته می شوند. برای نمونه مجموعه قاب پنجره یا یک داربست که همه قطعات از روی لوله (ها) یا مقاطع (های) استاندارد ساخته می شوند.
اینکه قطعات همگی در یک نقشه دارای چند برگه طراحی شوند یا برای هر کدام نقشه جدا تهیه شود بستگی به دیدگاه طراح یا دستورالعمل های یک شرکت دارد. امروزه بیشتر شرکت ها برای کنترل جزییات طراحی و ساخت تک تک قطعات بیشتر بطور فردی و تکی با آنها برخورد می کنند. یعنی به هر قطعه شخصیت جداگانه ای داده می شود هر قطعه شماره فنی جدایی دارد، شماره مدل سه بعدی، شماره نقشه دو بعدی و ... دارد. دلیل اینکار هم امکان پذیری کنترل جزییات کار طراحی، ساخت، تولید، انبار، خدمات پس از فروش و ... برای هر قطعه است.
امکان ردگیری شخصی که دارای نام یا شماره شناسنامه نیست بسیار سخت و مشکل است. این قضیه در مورد قطعات هم مصداق دارد. در طول فرآیند توسعه یک پروژه صنعتی بسیار پیش می آید که وضعیت قطعه ای که قبلا تولید شده، قطعه ای که در حال تولید است و یا نسخه جدید آن یا قطعه جدیدی که جایگزین آن خواهد شد از دیدگاه های مختلف (مثلا ایمنی) اهمیت پیدا می کند. در این حالت تنها روشی که این امکان را فراهم می کند دیدگاه جزء نگر است که برای قطعه و حتی تک تک مدارک مرتبط با آن شماره های فنی مختلف و شماره نسخه مختلف تعریف می کند. این شماره ها نه تنها در مدارک قطعات بلکه روی هر یک قطعاتی که ساخته می شود نشان داده می شوند تا عملا امکان ردگیری آنها را فراهم کنند. حتما اصطلاح خط نماد (بارکد) را شنیده اید که نمونه ای از این دیدگاه را نشان می دهد. نکته ای که در آخر باید اضافه کرد افزایش حجم اطلاعات و داده ها و البته افزایش هزینه نگهداری و کنترل آنها در این روش است که می تواند بطور مثبت یا منفی تعبیر شود!
آیا در تمام پروژه های شخصی و شرکتی و ... باید از کدگذاری استفاده کرد و دیدگاه جزیی داشت؟! البته که نه. همانطور که عرض کردم بستگی به دیدگاه طراحی، گروه پروژه، دستورالعمل های شرکت و ضرورت های ردگیری اطلاعات و قطعات آن دارد.
شما هم می توانید از این دیدگاه پروژه و ضرورت تولید شماره فنی برای تک تک قطعات را بررسی کنید.
دوستان عزیز من هم دقیقا همین سوالو دارم ممنون میشم بهترین کتابای فارسی بازار برای آموزش وتمرین کتیا معرفی کنیدسلام دوستان میخوام یه کتاب آموزش کتیا بگیرم به نظرتون کدوم انتشارات خوبه ؟
ضمن تشکر باید بگم از چندی پیش با وجود سختی بسیار زیاد کدینگ 14 رقمی برای شرک تهیه و از این روش برای قطعات شرکت به جهت نام گذاری و معرفی قطعات استفاده کرده ایم در حال حاضر برای من این سوال پیش آمده که در صورت استفاده از یک قطعه مشترک در بین دو مدل مختلف از دستگاه جهت نام گذاری شما چکار میکنید؟.
طبق توضیح در مثال ارسالی از طرف شما برای فایل اکسل مورد استفاده در کارهای خود اقدام به ادرس دهی برای نقشه (درفت) در لینک مربوطه در فایل اکسل نموده بودید حال در صورت استفاده از یک قطعه مشترک مثلا لوله های داربست(مثال بالا) ،آیا باز هم شما از شیت های مختلف استفاده میکنید یا نه برای هر لوله داربست ضمن داشتن سطح مقطع های یکسان اقدام به باز کزدن درفت جدید کرده و از هر قطعه در درفتهای جداگانه نقشه تهیه و آدرس دهی کرده و لینک مربوطه را اتصال میدهید.
(امروزه بیشتر شرکت ها برای ...) ضمن تشکر از راهنمایی در خصوص مسئله بالا، شرکت این کنترل جریان تولید قطعات را در اختیار طراح قرار داده (جهت کلیه دستگاه ها ،نقشه ها، نقشه های کنترل کیفی ...)این امر در عمل تمام وقت اینجانب را گرفته و ضمن ایجاد مشکلات فراوان در داخل شرکت و نگرانی از آینده نقشه های ،شرکت خواهشمند است در صورت امکان راهنمایی لازم جهت تسریع در اجرایی کردن مراحل بالا مطابق راه حل های مورد استفاده در شرکتهای بزرگ را بفرمایید.
جهت لینک کردن در روش نقشه گیری من تمام نقشه های مربوط به اجزاء تشکیل دهنده مجموعه های سبک (حدود 50 قطعه ) با همین روش نقشه تهیه میکنم یعنی یه درفت با حدود 50 شیط مختلف و 50 شیت در اصل یک آدرس برای لینک در فایل اکسلم هستن.برای امتحان چند تا فایل به روش شما انجام دادن اما متاسفانه در انجام لینک کردن ها مشکل داشتم خیلی زیاد بود تعداد نقشه ها و آدرسها
با سلام
در قسمت standard definition درفتينگ برنامه كتيا همه گزينه ها خاموش هستن
لطفا راهنمايي كنيد من رو كه چه طوري ميتونم اون ها رو تغيير بدم و ويرايش كنم
من نرم افزار كتيا R21 رو نصب كردم
با سلام دوست عزیز
با وجود اینکه در عظمت و قدرت کتیا هیچ شکی نیس ولی باید این نکته رو هم در نظرگرفت که پاورمیل نرم افزار مخصوص camهستش که البته کنارش یه نرم افزار cadجدا هم کنارش گذاشته شرکت delcam ...من که با هردو کار کردم برای cam پاورمیلو انتخاب میکنم برای cam...استرتژی هایی که تو پاور هستش خیلی جامع و کاملا....اینو در نظر بگیر که الان cncهای چوب کشور با این نرم افزار و با یه نرم افزار دیگه کار میکنن...ولی یه عیبی داره...و اون اینه که این نرم افزار تو ایران قفل شکسته اس...همین باعث میشه که به قول تو هنگ کنه ویا اصلا بالا نیاد که این مشکل تو ورژنای جدیدش خیلی رخ میده...اگه تونستی از ورژن های قدیمیش گیر بیار رو نصب کن...حالا این چیزیه که ما تجربه کردیم....
فک کنم هردوتا سوالتو جواب دادم...
در پناه حق
دوستان عزیز من هم دقیقا همین سوالو دارم ممنون میشم بهترین کتابای فارسی بازار برای آموزش وتمرین کتیا معرفی کنید
سپاس
سلام انتشارات نگارنده دانش بهترین کتاب مرجع برای دستورات و تمارین کاربردی تو کتیا هستش. جمعا چهار جلده دو جلد اول مربوط به مدلسازی صلب و طراحی سطوح هستش. جلد سوم کلا تمارین و مثالهای کاربردی رو گفته و واضح هست روند کاریش و جلد چهارم هم مربوط به بخش cnc و ماشینکاری تو کتیا هست که نمونه ش رو ندیدم و بسیار تخصصی کار شده روش
بخری پشیمون نمیشید.......
تشکر مجدد
مهندسین عزیز من مقداری تحقیق کردم تو سایت علاوه بر
انتشارات نگارنده دانش (محمدرضا علی پور حقیقی)
کتبهای زیرم دیدم ازشون تعریف شده:
کتاب آقای "هادی جعفری" انتشارات مثلث نارنجی .
همچنین کتاب های چند جلدی آقای "مهدی وکیلی" که به صورت پروژه محور آموزش میده
انتشارات عابد
انتشارات دیباگران تهران
نو اندیشان سپاهان اختر
کتاب آموزش کتیا نوشته " نیما جمشیدی "
با این اوصاف دوستان چه میفرماید؟کدومابهترن؟
برای نصب 21 روی ویندوز 8 باید به سبک نصب کتیای r22 عمل کنی- یه برنامه اضافی تو دی وی دی r22 هست که عمل کرک رو انجام میده. باید از اون برنامه استفاده کنی و r21 خودتو کرک کنی. پس یا باید یه کتیای r22 گیر بیاری یا باید اون برنامه کرک رو از اینترنت بگیری. یه سایتی که یادم نیس این کرک رو گداشته بود یه سرچ کن " نصب کتیا روی ویندوز 8" پیداش میکنیآقا سلام . کتیا نصب کردم v5 r21 روی ویندوز 8 و 64 بیتی اما لایسنس میخواد بعد اوکی هم همیشه گزینه ها خاموشه . چه کنیم مهندسین عزیز؟ با سپاس.
برای نصب 21 روی ویندوز 8 باید به سبک نصب کتیای r22 عمل کنی- یه برنامه اضافی تو دی وی دی r22 هست که عمل کرک رو انجام میده. باید از اون برنامه استفاده کنی و r21 خودتو کرک کنی. پس یا باید یه کتیای r22 گیر بیاری یا باید اون برنامه کرک رو از اینترنت بگیری. یه سایتی که یادم نیس این کرک رو گداشته بود یه سرچ کن " نصب کتیا روی ویندوز 8" پیداش میکنی
اول این سایتآقا دم شما گرم ولی خب نه سی دی r22 رو دارم نه اون سایت رو پیدا کردم. اگه یادت هست اسم سایت رو و طریقه نصب رو برام بذار چون خیلی احتیاج دارم. ممنونم
سلام
ورژن catia v5 R20 را روی سیستم دارم اولا میخوام بدونم در حال حاضر کدام ورژن را نصب کنم ایا ورژن بالاتر تفاوت قابل توجهی نسبت به v5R20 دارد ؟
مشکل دوم اینکه HELP نرم افزار کار نمیکنه و وقتی روی HELP کلیک میکنم ادرس فایلی را روی سیتم میخواد . چطور این مشکل را حل کنم ؟
ارادتمند شما - آرش
با سلام
ورژنهای بالاتر تا کتیای 5-6 2013 از لحاظ ابزار تغییری جدی نداشته ولی کتیای 6-5 نسخه 2014 چندین ابزار بسیار قوی به محیط های طراحی سطوح اضافه شده و یک ماژول جدید هم اضافه شده حالا محیطهای دیگه رو نمیدونم و سر نزدم البته مدلسازی صلبش هم تغییری نداشته و نیازی نداره و کامله.
و اما هلپ
ببینید این سوال تکراری زیاد پرسیده شده دوست عزیز هلب کتیا رو باید جداگانه نصب کنید و در موقع نصب بهتون میگه آیا کتیا نصب شده یا نه اگه نصب دارید آدرس رو خودکار پیدا میکنه و اگه ندارید خب نصب کنید...
وقتی هلپ رو نصب کردید کتیا رو اجرا کنید و هلپ رو به راحتی بیارید بالا ولی اگه باز کار نکرد مسیر هلپی رو که نصب کردید رو بهش بدید.
یاعلی مدد
سلام و ممنون بابت پاسخ یونس جان (yones66).
1- مشکل این هست که فایل هلپ را پیدا نکردم تا نصب کنم شما لینکی دارید تا فایل هلپ کتیا v5r20 را دانلود کنم. ؟
2- در دستور symmtry در محیط sketcher وقتی یک منحنی را انتخاب کرده و محور تقارن را هم انتخاب کنم قرینه منحنی را ترسیم میکنه ولی منحنی اولیه را پاک میکنه چطور میشه تنظیمات را تغییر داد تا وقتی قرینه را ترسیم کرد شکل اولیه را پاک نکند ؟
ارادتمند شما - آرش