با سلام خدمت جناب دکتر در صورت امکان راهنمایی لازم جهت این ماکرو را توضیح دهید با تشکر
سلام، میخواهم 2تا اسکچ رو به هم لافت کنم
نقاط متناظر در لافت، با کمانی به هم وصل میشوند که،
در انتهای کار، بایستی که; شعاع کمان ، اگر از روبرو اندازه بزنیم با مقداری که از نمای چپ (یا راست) اندازه بزنیم، متفاوت باشد.
مشاهده پیوست 250809
در قسمت guide، کمان هایی رو که بین نقاط متناظر کشیدم، رو انتخاب میکنم، اما به هیچ عنوان شکل نهایی، شکل دلخواه نمیشود.
دوستان یه سوال خیلی ساده ، محیط یه منحنی را با کدوم دستور تو کتیا حساب می کردیم ، ممنووون
نحوه اتصال تاریخ سیستم (کامپیوتر) به یه فایل تکست داخل محیط درفت؟ راهنمایی بفرمایید.
نحوه اتصال تاریخ سیستم (کامپیوتر) به یه فایل تکست داخل محیط درفت؟ راهنمایی بفرمایید.
سلام
آیا با نرم افزار کتیا میشه نحوه مونتاژ رو به صورت فایل تصویری ایجاد کرد؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین
با تشکر
توسط بخش DMU Kinematics یا DMU Fittings می توان تقریبا هر فرآیندی را شبیه سازی کرد. البته نرم افزار Delmia که خواهر کتیا محسوب می شود بطور اختصاصی برای طراحی خط تولید و شبیه سازی فرآیند ساخت و تولید طراحی شده است.
اول از همه ممنون از وقتی گه گذاشتین .
پس به گفته شما تو بخش DMU Kinematics میشه از نحوه مونتاژ و دمونتاژ فیلم تهیه کرد؟
بازم ممنون
بهم ایمیل بزن برات بفرستم babak.n.m@hotmail.comسلام
دوستان کسی فیلم یا pdf اموزشی طراحی بدنه خودرو داره؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
بله، البته این بخش بیشتر برای شبیه سازی مکانیزم ها مناسب است ولی می توان فرآیندهای ساده مونتاژ را هم با آن شبیه سازی کرده و از آن فیلم تهیه کرد. اگر فرآیند پیچیده است توصیه می کنم از بخش DMU Fitting استفاده کنید که کار را آسانتر می کند.
ابتدا در محیط درفت متن مورد نظر خود را بنویسید سپس با پسوند dxf ذخیره کنید و بعد از باز کردن متن مورد نظر را کپی نمایید اکنون آن را در محیط اسکچ (2بعدی) پست نمایید.سلام دوستان.....
چطوری میشه تو محیط دوبعدی یا سه بعدی حروف تایپ کرد به طوری که بشه اون حروف رو pad کرد...
سلام من دارم از یه پی دی اف آموزش طراحی بدنه رو انجامشاهده پیوست 252183م میدم یه دستور رو متوجه نمیشم تو پیوست منظورش چیه ؟
سلام در اسکچ قطعه تلرانس گذاری را فعال نموده ام و همراه تمام اندازه ها یک تلرانس عددی قرار دارد در زمان نقشه گیری در محیط درفت این تلرانس های همراه با اندازه را چگونه به اندازه نقشه اضافه کنم (تلرانس ها از قبل در محیط اسکچ وارد شده است)
سلام تو اسکچ یه خط معمولی باز بکش (یه دیوار معمولی )بعد از خروج از اسکچ گزینه پد را انتخاب کن کتیا ارور میده که خط بازه شما هم اوکی کن حالا گزینه Thick را انتخاب کن و از قسمت thin pad عدد مورد نظر ضخامت خط را وارد کن اگه عدد پایین را با عدد بالا برابر بدی خط از دو طرف باز میشه و اگه یکیش رو بدی ضخامت خط به همون سمت راست یا چپ متمایل میشه داخل پنجره سمت چپ ارتفاع دیوار رو بده (Length) و حالا ادامه نقشه ها را با همین روش بروسلام خسته نباشید
کسی میدونه چطور میشه ضخامت خط و به صورت دستی وارد کنی ؟ مثلا به اندازه ضخامت دیوار 10 سانتی ! خودش تا 2.6 میلیمتر داره فقط
چون دارم پلان ساختمون میکشم وقتی پد میدم تمام اندازه ها به هم میخوره
سلام. من یه فایل سه بعدی catpart از یه کارتر دارم ولی مشکل اینکه قطعه توخالیه و فقط سطوح وجود دارند. آیا میشه قطعه رو تو پر کرد؟
سلام. من یه فایل سه بعدی catpart از یه کارتر دارم ولی مشکل اینکه قطعه توخالیه و فقط سطوح وجود دارند. آیا میشه قطعه رو تو پر کرد؟
سلام....میتونی رو patern تو نمودار درختی دوبار کلیک کن . نقاط و محل ایجاد patern مربوط به ستون رو با نقاط نارنجی نشون میده (زوم کنی میبینی)... میتونی با کلیک روی اون نقطه ی دلخواهت از ایجاد الگو تو اون نقطه جلوگیری کنی....