سلام. تو محیط drawing میشه یک اندازه رو یک طرفش فلِش گذاشت یک طرفشو مثلا دایره
مثل اندازه قرمز در شکل زیر
مشاهده پیوست 136361
بهترین راهش ذخیره با فرمت stp یاهمون STEP هستشسلام دوستان!
چطور میتونم فایل طراحی شده در سالید رو غیر قابل تغییر کنم, یعنی بعد از اینکه فایل رو به کسی دادم مطمئن باشم که نمیتونه توی طراحی من دست ببره و مقادیر و مراحل طراحی رو تغییر بده.
نظر شخصیسلام به همگی
من قبلا با نرم افزار مکانیکال کار کردم و الان دارم با سالید2012 کار میکنم و به چند مورد مشکل برخوردم
1- ترسیم هزار خار با سالید طبق استاندارد با استفاده از گیرترکس خیلی ناقصه در صورتی که با مکانیکال انواع استانداردها موجوده
2- در سالید بیشتر از 500متر نمیشه قطعه ای را مدل کرد
3-من در مکانیکال میتونستم مختصات نقاط و سوراخ (تاکیدم بیشتر به نقاط است)در صفحه مشترک را به صورت جدول مختصات xوy به طور خودکار بیگیرم ولی در سالید فقط میشه سوراخها را انتخاب کرد و جدول نقاط گرفت.
4-برای چیدمان ترسیمه دو بعدی روی پلیت برای ایجاد خط برش در مانیکال خیلی راحتر این کار انجام میشه در کل محیط دو بعدی خیلی قوی داره.
5- در تعداد بکاربردن Cntrl+z در مکانیکال خیلی زیاد می توان استفاده کرد ولی در سالید Cntrl+z خیلی ضعیفه.
6- دستور اکستند محیط اسکچ در مکانیکال بسیار کاربردی تر از سالید می باشد.
7-درمحیط drawing سالید، note نوشتن در مقایسه با مکانیکال ضعف داره
8-و....
ولی درکل از سالید خیلی راضیم
نوار ابزار LineFormat را فعال کنید (بر روی یکی از نوار ابزار ها کلیک راست کنید)در محیط دراوینگ چطور میشه خط ندید(خط چین) کشید؟ یا یک خط معمولی را به ندید تبدیل کرد؟
یا بیشتر توضیح بده یا عکسشو بذار یا فایلشو ندید نمیشه ارورشو حل کردسلام
من میخوام یه رزوه با اسکچ مثلثی روی یه شفت کوچیک درست کنم
ولی میزنه
sweep operation failed to continiue
ولی با اسکج دایره جواب میده
چی کار کنم؟
اقا الان زدم حل شدیا بیشتر توضیح بده یا عکسشو بذار یا فایلشو ندید نمیشه ارورشو حل کرد
من چند بار زدم خوستم یه جوری بزنم که ارور بده هر کاری کردم ارور نداد.
نوار ابزار LineFormat را فعال کنید (بر روی یکی از نوار ابزار ها کلیک راست کنید)
گزینه Line Style نوع خط را مشخص میکند
اگر خط مورد نظر از خطوط قطعه باشد وقتی بر روی خط کلیک میکنید یک پنجره کوچک شناور در بالای سمت راست نشانگر موس پدیدار میشود
دستور line Style در انجا هم دیده می شود
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
توضیحات اضافی: در سالید میتوانید خط چین مورد نظر خودتان را خودتان بسازید
مثلا:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ __ _ __ _ __ _ __ _ __ _ __
_______. _ . _____ . _ . ______
____.______ _ ____._____ _ _____._____ _ _____
و...
option --> document properties --> Line Style
وقتی بر روی هر یک از خط های موجود کلیک میکنید در پایین تر در قسمت Line length and spacing values یک فرمولی نوشته
پایینش هم توضیح داده ولی خلاصش این میشه
اولش اگه A باشه که خط معمولیه
اولش اگه B باشه دو سر خط ضخیم میشه
برای طول خط عدد مثبت
برای طول فاصله عدد منفی
برای نقطه صفر
مثلا فرمول خط های بالا:
A,0.25,-0.25
A,0.75,-0.25,0.25,-0.25
A,2,-0.25,0,-0.25,0.5,-0.25,0,-0.25
A,2,-0.25,0.25,-0.25,2,-0.25,0,-0.25
دیدید چقدر راحت بود
و اما جدولیه درخواست دیگه دارم
میخوام یه جدول برای نقشه درست کنم
ممکنه راهنمایی کنید که چطور میتونم این کارو انجام بدم؟
کتاب سالید نیما جمشیدی هم خوبه اگ بخریشســـلام به نظر من بسته آموزشی solidprofessor که البته انگلیسی هستش بسیار کامل و جامعه و از طریق سایت های ایرانی هم قابل دانلوده کتاب آموزشی سالیدورک نشر آفرنگ هم میتونه انتخاب مناسبی باشه !
سلام. دوستان. من یه جسم سه بعدی دارم که باید رو یه منحنی سه بعدی پترن بشه. گفتن با دستورfeature driven pattern میشه اینکارو کرد.من قطعه رو انتخاب میکنم اما مسیر رو انتخاب نمیکنه!. یکی از دوستان لطف کنه یه اموزش کوچولو بده ممنون میشم. شب عیدی ثواب داره!!!. عید همتون مبارک
اینورم شما!! ممنون.این curve driven pattern کجاس؟!باید از curve driven pattern استفاده کنید. یک helix ایجاد می کنید و از آن برای اینکار استفاده می کنید.
دیدمش تو پارته- تو محیط اسمبل دنبالش میگشتم. نمیشه تو اسمبل؟اینورم شما!! ممنون.این curve driven pattern کجاس؟!
سلام .میخواستم ببینم آیا میشه یه part رو تومحیط سالید به صورت انعطاف پذیر کرد.مثلا یک کش با جابه جا کردت دیگر قسمت ها تغییر طول بده؟
این ویدیو رو دانلود کن برادر تو محیط اسمبله ایشالاح بدردت بخورهسلام. دوستان. من یه جسم سه بعدی دارم که باید رو یه منحنی سه بعدی پترن بشه. گفتن با دستورfeature driven pattern میشه اینکارو کرد.من قطعه رو انتخاب میکنم اما مسیر رو انتخاب نمیکنه!. یکی از دوستان لطف کنه یه اموزش کوچولو بده ممنون میشم. شب عیدی ثواب داره!!!. عید همتون مبارک
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیممن یه بار پس زمینه نرم افزار رو تغیر دادم و یه عکس گذاشتم
حالا هرچقدر تغییرش میدم با بستن نرم افزار و اجرای دوباره اون، باز همون عکس قبلی نمایش داده میشه
حالا چکار کنم که تغیراتم دائمی بشه؟
مشاهده پیوست 142266