]یک فیلم در رابطه با flange miter در محیط sheet metal در سالید ورکز
بــبــیــنــیــد: flange miter-17.3MB
سلامبادرود
من در قسمتtoolbox (smart fastener برای انتخاب استاندارد پیچ و مهره قطعه مورد نظر اول گزینه 1 وارد استاندارد DIN انتخاب بعد گزینه 5 وارد میشم اما default fasteners فعال نیست..
نسخه سالید من 2013 هست
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس
سلام و درود بر شما1-سلام تو سالید چطوری میشه رندر در حد لالیگا گرفت
چطوری میشه با PhotoView 360 کار کرد؟آیا بدرد میخوره
2-تو سالید چطور میشه یه قطعه رو پارامتری کشید مثلا یه بوش رو وقتی قطر رو تغییر میدی طول و دیگر قطر ها تغییر کنه؟
3- تو سالید چطور میشه چیدمان بهینه کرد یعنی چنتا صفحه با اشکال مختلف داری بعد اونا رو بخای تو یه شیت2*1 متر چیدمان گنی اونم با کمترین پرتی؟
با تشکر
آره میشه توی قسمت weldmentبا سلام
تو نرم افزار سالید میشه line bodyتولید کرد؟
منظورم نسبت دادن یه sectionبه یه خط مثلا واسه مدل کردن اسکلت فلزی ساختمان با هر مقطع دلخواه
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
با سلام
تو نرم افزار سالید میشه line bodyتولید کرد؟
منظورم نسبت دادن یه sectionبه یه خط مثلا واسه مدل کردن اسکلت فلزی ساختمان با هر مقطع دلخواه
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
و در ادامه با استفاده از دستور structural memberآره میشه توی قسمت weldment
[
سلام و درود بر شما
1-در حد لالیگا که کمه سالید واست رندر میگیره در حد المپیک...
فقط باید سیستم قوی و سرحالی داشته باشی
تو سایت www.grabcad.com/library اکثر قطعات با سالید رندر شده میتونی ببینی.
![]()
2-باید فرمول نویسی کنی
از منوی tools -- > Equations
فیلم ضمیمه را بـبـیـنـیـد
ATTACH]180541[/ATTACH]مشاهده پیوست 180541
3-به طور حتم سالید همچین کاری نمیکنه تو این تالار(نرم افزار های مکانیک) زیاد رو این موضوع بحث شده میتونی و فکر کنم نتیجه ای نداشته یه تاپیک هم درباره چیدمان قطعات هست ببینید
شاد باشید![]()
سوال: شما میخوای بدونی چطور میشه رندر گرفت یا میخوای کیفیت رندرت بالا بره؟دستت درد نکنه ولی چطوری در حد المپیک رندر بگیرم وگر نه با سایت www.grabcad.com خیلی خوب آشنا هستم
المپیک هم نشد لالیگا هم قبوله
[
سلام و درود بر شما
1-در حد لالیگا که کمه سالید واست رندر میگیره در حد المپیک...
فقط باید سیستم قوی و سرحالی داشته باشی
تو سایت www.grabcad.com/library اکثر قطعات با سالید رندر شده میتونی ببینی.
![]()
2-باید فرمول نویسی کنی
از منوی tools -- > Equations
فیلم ضمیمه را بـبـیـنـیـد
ATTACH]180541[/ATTACH]مشاهده پیوست 180541
3-به طور حتم سالید همچین کاری نمیکنه تو این تالار(نرم افزار های مکانیک) زیاد رو این موضوع بحث شده میتونی و فکر کنم نتیجه ای نداشته یه تاپیک هم درباره چیدمان قطعات هست ببینید
شاد باشید![]()
شما درست میگی ممنون از اطلاع رسانیت من خود نرم افزار رو میگم چیزی به نام چیدمان نداره ولی سالید قابلیت نصب انواع پلاگین رو داره خب من از همه پلاگین ها خبر ندارمکی میگه چیدمان بهینه(nesting) در سالید وجود نداره! باید ماژولشو نصب کرد. به این ادرس برید و سرچ کنید
http://www.solidworks.com/sw/product...e-partners.htm
سوال: شما میخوای بدونی چطور میشه رندر گرفت یا میخوای کیفیت رندرت بالا بره؟
جواب سوال اول یعنی اینکه از اول باید شروع کنیم.
باید این فیلم ها که در زیر لیست شده ببینی مجموعا 52 فایل با حجم 159 MB
البته من میتونم آپلود کنم ولی هم زمان میبره هم دانلود کردنش واسه شما شاید سخت باشه
http://farajahan.persiangig.com/document/www.www.iran-eng.ir/SOLIDWORKS/RENDER%20VIDEO%20LIST.jpg/thumb
جواب سوال دوم واضحه:
RENDER OPTION رو بزنید و Output image size روبزارید روی هر سایزی که دوست دارید
حداکثرش تو سالید 2011 سایز 11580x11580 پیکسل هستش که میشه حدود 143 مگاپیکسل بسته دیگه نه؟
البته من دقیق نمیدونم منظور شما از "رندر در حد لالیگا" دقیقا چیه?
جدا جدا جایی ندیدم لینک اصلیش 50 گیگه که از سایت وطن دانلود میتونید دریافت کنید اینجا:دوست عزیز اینی که شما به عنوان دانلود گذاشتید فقط عکسه لینک دانلود دقیق بدید
منظورتون با بنده ست؟واضح تر توضیح بده، شاید بتونم کمک کنم
وقت بخیرداخل کتیا میشه قطعه ای رو که کشیدی حول یه محور دوران بدی و پشتش رو ببینی ولی سالید نمیشه و با قرقره هر طور که بخواهیم به صورت نامنظم میگرده
سلام بر شماسلام
میخواستم ببینم تو قسمت assembly میشه رو قطعات مجموعه mark,balon,sign گذاشت؟...منظورم اینه که هر قطعه یه شناسه ای داشته باشه..فرضا اگه سه قطعه مشابه داشته باشیم ولی هرکدوم یه کد یا لیبل خاص خودشو داشته باشه و بخوایم این سه تا قطعه رو اشتباه نکنیم
سلام بر شما
اگر از قطعات یکسان در یک مجموعه مونتاژی استفاده کنید خود سالیدورکز شماره بندی میکنه
از نمودار درختی قطعه مورد نظر کلیک راست کنید و properties روبزنید
گزینه instanse ID که در شکل زیر هم میبینید شناسه قطعه هستش
بـبـیـنـیـد:
مشاهده پیوست 182940
حالا اینکه از این چه استفاده ای میشه کرد .... نمیدانم.
شاد باشید![]()
اون چیزی که من گفتم رو نشون میدهممنونم ولی من دنبال یه حالتی میگردم موس رو ببری رو قطعه نگهداری بدون اینکه کلیک کنی اسمی رو که تعریف کردی نشون بده