درود بر شما
هر چند حذف حد بالا یا پایین تلرانس نشان دهنده صفر بودن آن نیست و بهتر است عدد صفر نمایش داده شود ولی شما با انتخاب گزینه های fit و User defined از پنل تنظیمات اندازه میتوانید فقط مقدار حد بالا را بنویسید و حد پایین را خالی بگذارید
بـبـیــنـیـد:
مشاهده پیوست 190431
سلام و صبح بخیر
میخواستم بدونم تو محیط دراوینگ جایی هست که به نوعی علامت چشم باشه
منظورم اینه که به کسی که نقشه رونگاه میکنه بفهمونیم که ما مثلا از فلان نما به شکل نگاه کردیم؟
چندتا سوال تو سالید
1.چطوری می شد از برخورد دو صفحه یک خط محور بدست اورد یادمه اینکارو می کردم ولی یادم نیست چطوری!
2.چطوری میشه قید گزاری تو سالید رو حذف کرد یعنی خط کشیدی اتوماتیک قید نزاره!!
سلام
آیا امکان ذخیره نقشه از ورژن بالاتر به پایین تر در سالید هست به غیر از فرمت igs و stp طوری که بشه درخت طراحی رو تغییر داد ؟؟
تا اوجا که من میدونم خیر راهی نیست.
گشتم نبود نگرد نیست...
تنها راهش همون STP , IGS وسایر فرمت های استاندارد است که درخت طراحی هم از بین میرود
شاد باشید
درود بر شماهر چند حذف حد بالا یا پایین تلرانس نشان دهنده صفر بودن آن نیست و بهتر است عدد صفر نمایش داده شود ولی شما با انتخاب گزینه های fit و User defined از پنل تنظیمات اندازه میتوانید فقط مقدار حد بالا را بنویسید و حد پایین را خالی بگذاریدبـبـیــنـیـد:مشاهده پیوست 190431
سلام دوست گرامی ممنون از پاسختونسلامخواهشا اینطور نفرمایید. چیزیکه ازش اطلاع ندارید، راهنمایی نکنید.دوست سئوال کننده ما اگه می خوان استاندارد را عوض کنند از option=>document setting=>drafting standard تو این قسمت استاندارد را روی gost قرار بدن با این استاندارد طبق گفته خودشون تلرانس به همان صورت نوشته می شود.اون چیزی که شما در راهنماییتون فرمودید، کاربردش یک چیز دیگه ست.
باید این رو هم اضافه کنم که امکان باز کردن فایلهای solid 2013 با solid2012 SP5 هستسالیدورکز از ورژن 2013 به یعد سعی کرده که فایلهای جدیدتر با ورژن قدیمی باز بشه.البته ورژنهای بعد از 2013
اینکه استاندارد روسیه gost هست رو نمیدونستم ممنونسلام اگر حدبالایی ویا حد پایینی تلرانس صفر باشد چه تنظیماتی باید انجام گیرد تا عدد صفر در تلرانس نمایش داده نگردد
این کار در کتیا با تعویض نوع استاندارد امکان پذیر است همان طور که در عکس پیداست ممنون میشم راهنماییم کنید مشاهده پیوست 190422
اینکه استاندارد روسیه gost هست رو نمیدونستم ممنون
خب جواب سوال دوستمون رو بدید ممنون میشم
سلام اگر حدبالایی ویا حد پایینی تلرانس صفر باشد چه تنظیماتی باید انجام گیرد تا عدد صفر در تلرانس نمایش داده نگردد
این کار در کتیا با تعویض نوع استاندارد امکان پذیر است همان طور که در عکس پیداست ممنون میشم راهنماییم کنید مشاهده پیوست 190422
درود بر شما
هر چند حذف حد بالا یا پایین تلرانس نشان دهنده صفر بودن آن نیست و بهتر است عدد صفر نمایش داده شود ولی شما با انتخاب گزینه های fit و User defined از پنل تنظیمات اندازه میتوانید فقط مقدار حد بالا را بنویسید و حد پایین را خالی بگذارید
بـبـیــنـیـد:
مشاهده پیوست 190431
سلام
خواهشا اینطور نفرمایید. چیزیکه ازش اطلاع ندارید، راهنمایی نکنید.
دوست سئوال کننده ما اگه می خوان استاندارد را عوض کنند از option=>document setting=>drafting standard تو این قسمت استاندارد را روی gost قرار بدن با این استاندارد طبق گفته خودشون تلرانس به همان صورت نوشته می شود.
اون چیزی که شما در راهنماییتون فرمودید، کاربردش یک چیز دیگه ست.
سلام برای اینکه در نیم نما از یک اندازه ای که نصفش برش خرده استفاده نمایم از چه دستوری استفاده کنم
سلام
کسی هست ورژن سالید ورکزش بالا باشه اینجا
سالید من قدیمیه، یه مدل از رو نت دانلود کردم، نمیتونم استفاده اش کنم! فوری کار دارم!
اگه سالید تون ورژنش بالاس یه پیام خصوصی بدید لطفا که براتون بفرستم، تو فرمت step برام save as بگیرید، برام بفرستید!
ممنون! فقط عجله دارم
سلام دوست عزیزسلام
کسی هست ورژن سالید ورکزش بالا باشه اینجا
سالید من قدیمیه، یه مدل از رو نت دانلود کردم، نمیتونم استفاده اش کنم! فوری کار دارم!
اگه سالید تون ورژنش بالاس یه پیام خصوصی بدید لطفا که براتون بفرستم، تو فرمت step برام save as بگیرید، برام بفرستید!
ممنون! فقط عجله دارم
با سلام خدمت دوستان
من میخام از فرایند اسمبل کردن فیلم تهیه کنم یعنی میخام کارم رو برای جایی ارائه بدم و میخام قطعات بترتیب بیان و تو جای خودشون قرار بگیرن
آیا تو SolidWorks این امکان وجود داره ؟؟؟
دوستان یک مشکل بزرگ هست تو محیط drawing
من یک sheet format دارم اون رو گذاشتم واسه یک نقشه ..
اما بعد از اندازه گذاری کامل نقشه ام تصمیم گرفتم که sheet format رو پاک کنم یکی دیگه جایگزین کنم!
کسی بلده این راهو رو ظاهرا نمیشه اره؟
خب خدا رو شکرچون مشکلمو حل شد بهتون جایزه می دم :پی
عزیزانی که سالید و مدل هاشو دوس دارن، از سایت https://grabcad.com غافل نشید! مواظب باشید که توش هم غرق و معتاد نشید.
یه سوال دیگه می پرسم!
رندر تو سالید نیاز به add-on دیگری داره؟ چه جوریه؟ چی کار باید بکنم؟
سلام
با دستور exploded view اینکارو انجام بدید. می تونی فیلمشم رو ذخیره کنی.
با تشکر از شما
مهندس این دستور که فقط نمای انفجاری رو میده
منظور من اینه که قطعات به صورت اتوماتیک و بترتیب بیان و سر جاهاشون قرار بگیرن و مجموعه اسمبلی کامل بشه منظور من فیلم به این صورته
و بیشتر جنبه تجاری داره
سلام و درود بر شماسلام
از دوستان کسی میدونه چطور میشه واسه یه قطعه که با دستور lofted-bend قسمت شیت متال سالید کشیده شده و قراره خمکاری بشه خطوط خمکاری رو نمایش داد؟
شکلشو واستون میزارم،همونطور که میبینین تو دراوینگ واسه گسترش خط خمکاری نشون نمیده مقطع پایین یه مستطیله و بالا دایره
مشاهده پیوست 192406
سلام
با دستور exploded view اینکارو انجام بدید. می تونی فیلمشم رو ذخیره کنی.
در صفحه راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید. توی این قسمت شما می تونید شیت فرمت را عوض کنید و یا جایگزین کنید.
دوست عزیز نمیشه با این روش که!