تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار Solid Works

hamidrta

عضو جدید
چندتا سوال تو سالید

1.چطوری می شد از برخورد دو صفحه یک خط محور بدست اورد یادمه اینکارو می کردم ولی یادم نیست چطوری!
2.چطوری میشه قید گزاری تو سالید رو حذف کرد یعنی خط کشیدی اتوماتیک قید نزاره!!

mehdi amiry

عضو جدید
درود بر شما
هر چند حذف حد بالا یا پایین تلرانس نشان دهنده صفر بودن آن نیست و بهتر است عدد صفر نمایش داده شود ولی شما با انتخاب گزینه های fit و User defined از پنل تنظیمات اندازه میتوانید فقط مقدار حد بالا را بنویسید و حد پایین را خالی بگذارید
بـبـیــنـیـد:

مشاهده پیوست 190431

سلام
خواهشا اینطور نفرمایید. چیزیکه ازش اطلاع ندارید، راهنمایی نکنید.
دوست سئوال کننده ما اگه می خوان استاندارد را عوض کنند از option=>document setting=>drafting standard تو این قسمت استاندارد را روی gost قرار بدن با این استاندارد طبق گفته خودشون تلرانس به همان صورت نوشته می شود.

اون چیزی که شما در راهنماییتون فرمودید، کاربردش یک چیز دیگه ست.

mehdi amiry

عضو جدید
سلام و صبح بخیر
میخواستم بدونم تو محیط دراوینگ جایی هست که به نوعی علامت چشم باشه
منظورم اینه که به کسی که نقشه رونگاه میکنه بفهمونیم که ما مثلا از فلان نما به شکل نگاه کردیم؟

سلام
شما می تونید یک چشم با اسکج بکشید و اونو به بلوک تبدیل کنید و با فرمت بلوک ذخیره اش کنید. بعد هرجا خواستید استفاده کنید، اینسرت بلوک بزنید.
برای راحتی کار بلوک را add library کنید.

آخرین ویرایش:

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
چندتا سوال تو سالید

1.چطوری می شد از برخورد دو صفحه یک خط محور بدست اورد یادمه اینکارو می کردم ولی یادم نیست چطوری!
2.چطوری میشه قید گزاری تو سالید رو حذف کرد یعنی خط کشیدی اتوماتیک قید نزاره!!

جواب:
  1. insert --> refrences geometry --> axis بعد انتخاب دو صفحه
  2. tools -->Options -->system options --> relations/snap --> Automatic Relation تیک این گزینه رو غیر فعال کنید قید گذاری اتو ماتیک انجام نمیشود
شاد باشید:)

mehdi amiry

عضو جدید
سلام
آیا امکان ذخیره نقشه از ورژن بالاتر به پایین تر در سالید هست به غیر از فرمت igs و stp طوری که بشه درخت طراحی رو تغییر داد ؟؟

تا اوجا که من میدونم خیر راهی نیست.:w19:
گشتم نبود نگرد نیست...:w20:
تنها راهش همون STP , IGS وسایر فرمت های استاندارد است که درخت طراحی هم از بین میرود:w24:
شاد باشید:)

سالیدورکز از ورژن 2013 به یعد سعی کرده که فایلهای جدیدتر با ورژن قدیمی باز بشه.البته ورژنهای بعد از 2013

mer30fery

کاربر ممتاز
gost

gost

درود بر شماهر چند حذف حد بالا یا پایین تلرانس نشان دهنده صفر بودن آن نیست و بهتر است عدد صفر نمایش داده شود ولی شما با انتخاب گزینه های fit و User defined از پنل تنظیمات اندازه میتوانید فقط مقدار حد بالا را بنویسید و حد پایین را خالی بگذاریدبـبـیــنـیـد:مشاهده پیوست 190431
سلامخواهشا اینطور نفرمایید. چیزیکه ازش اطلاع ندارید، راهنمایی نکنید.دوست سئوال کننده ما اگه می خوان استاندارد را عوض کنند از option=>document setting=>drafting standard تو این قسمت استاندارد را روی gost قرار بدن با این استاندارد طبق گفته خودشون تلرانس به همان صورت نوشته می شود.اون چیزی که شما در راهنماییتون فرمودید، کاربردش یک چیز دیگه ست.
سلام دوست گرامی ممنون از پاسختون
من نگفتم کاربرد fit with tolerance و گزینه user define فقط همینه که بتونیم یک حد بنویسم و یک حد رو ننویسم
دستورات سالید عموما مطابق با استاندارد های نقشه کشی بنا شده
اینکه بخواهیم یک حد بالا یا پایین رو ننویسیم خارج از استاندارد است و با این ترفند میتوانیم به خواسته خود برسیم
حالا اینکه هر دستور کاربرد دیگه ای هم داره بماند
این gost رو هم که گفتید یکم بیشتر توضیح بدید شاید من هم یاد بگیرم شاید راه دیگری هم داشته باشد عکس هم بذارید ممنون میشم

mer30fery

کاربر ممتاز
سالیدورکز از ورژن 2013 به یعد سعی کرده که فایلهای جدیدتر با ورژن قدیمی باز بشه.البته ورژنهای بعد از 2013
باید این رو هم اضافه کنم که امکان باز کردن فایلهای solid 2013 با solid2012 SP5 هست
ورژن های قبلش رو که مطمئنم نیست ورژن های بعدش رو نمیدونم...

mer30fery

کاربر ممتاز
سلام
gost استاندارد کشور روسیه است.
مشاهده پیوست 190949

سلام اگر حدبالایی ویا حد پایینی تلرانس صفر باشد چه تنظیماتی باید انجام گیرد تا عدد صفر در تلرانس نمایش داده نگردد
این کار در کتیا با تعویض نوع استاندارد امکان پذیر است همان طور که در عکس پیداست ممنون میشم راهنماییم کنید مشاهده پیوست 190422
اینکه استاندارد روسیه gost هست رو نمیدونستم ممنون
خب جواب سوال دوستمون رو بدید ممنون میشم

mehdi amiry

عضو جدید
اینکه استاندارد روسیه gost هست رو نمیدونستم ممنون
خب جواب سوال دوستمون رو بدید ممنون میشم

اگه توجه بفرمایید من جوابو دادم
ایشون در کتیا با قرار دادن استاندارد gost این امکان براش فراهم میشده. من هم در سالید بهشون راهنمایی کردم تا این کار را انجام بدهند.

mer30fery

کاربر ممتاز
سلام اگر حدبالایی ویا حد پایینی تلرانس صفر باشد چه تنظیماتی باید انجام گیرد تا عدد صفر در تلرانس نمایش داده نگردد
این کار در کتیا با تعویض نوع استاندارد امکان پذیر است همان طور که در عکس پیداست ممنون میشم راهنماییم کنید مشاهده پیوست 190422

درود بر شما
هر چند حذف حد بالا یا پایین تلرانس نشان دهنده صفر بودن آن نیست و بهتر است عدد صفر نمایش داده شود ولی شما با انتخاب گزینه های fit و User defined از پنل تنظیمات اندازه میتوانید فقط مقدار حد بالا را بنویسید و حد پایین را خالی بگذارید
بـبـیــنـیـد:

مشاهده پیوست 190431

سلام
خواهشا اینطور نفرمایید. چیزیکه ازش اطلاع ندارید، راهنمایی نکنید.
دوست سئوال کننده ما اگه می خوان استاندارد را عوض کنند از option=>document setting=>drafting standard تو این قسمت استاندارد را روی gost قرار بدن با این استاندارد طبق گفته خودشون تلرانس به همان صورت نوشته می شود.

اون چیزی که شما در راهنماییتون فرمودید، کاربردش یک چیز دیگه ست.

با عرض معذرت راه حل جواب من درست نبود به روش دوستمون mehdi amiry عمل کنید اصولی تر است

amircatia

عضو جدید
سلام برای اینکه در نیم نما از یک اندازه ای که نصفش برش خرده استفاده نمایم از چه دستوری استفاده کنم

mehdi amiry

عضو جدید
سلام برای اینکه در نیم نما از یک اندازه ای که نصفش برش خرده استفاده نمایم از چه دستوری استفاده کنم

سلام
بهتر بود از موضوعی که مشکل دارید عکسشو میذاشتید تا دوستان بهتر راهنماییتون می کردند.
ولی در کل برای این کار طبق شکل زیر عمل می کنند.

13195_450_379_cache.jpg

روی نصفه ای از خط اندازه ی را که می خواهید حذف کنید راست کلیک کنید و hide dimension lines را انتخاب کنید و برای حذف extension line روی خط مذبور راست کلیک کرده و hide extension line را کلیک کرده .

shahrokhblash

عضو جدید
با درود
دوستان من می خوام real veiw graphics رو فعال کنم نسخه 2013 سالید استفاده می کنم
از نرم افزار real hack داخل همین سایت هم استفاده کردم اما بازهم اجرا نشد حتی قسمت تنظیمات تصویر full anti aliasing هم غیر فعال هست
کارتم انویدیا 450gts هست
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس
مشکل حل شد با نسخه جدید real hack 3.5

آخرین ویرایش:

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
سلام
کسی هست ورژن سالید ورکزش بالا باشه اینجا
سالید من قدیمیه، یه مدل از رو نت دانلود کردم، نمیتونم استفاده اش کنم! فوری کار دارم!
اگه سالید تون ورژنش بالاس یه پیام خصوصی بدید لطفا که براتون بفرستم، تو فرمت step برام save as بگیرید، برام بفرستید!

ممنون! فقط عجله دارم

hamidrta

عضو جدید
سلام
سالید من قدیمیه، یه مدل از رو نت دانلود کردم، نمیتونم استفاده اش کنم! فوری کار دارم!
اگه سالید تون ورژنش بالاس یه پیام خصوصی بدید لطفا که براتون بفرستم، تو فرمت step برام save as بگیرید، برام بفرستید!

ممنون! فقط عجله دارم

برای من بفرست عزیز درست می کنم.

hamidrta

عضو جدید
دوستان یک مشکل بزرگ هست تو محیط drawing

من یک sheet format دارم اون رو گذاشتم واسه یک نقشه ..

اما بعد از اندازه گذاری کامل نقشه ام تصمیم گرفتم که sheet format رو پاک کنم یکی دیگه جایگزین کنم!

کسی بلده این راهو رو ظاهرا نمیشه اره؟

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام

ممنون! فقط عجله دارم
سلام دوست عزیز
من سالید 2013 دارم کاری بود در خدمتم

parandme

کاربر بیش فعال
با سلام خدمت دوستان

من میخام از فرایند اسمبل کردن فیلم تهیه کنم یعنی میخام کارم رو برای جایی ارائه بدم و میخام قطعات بترتیب بیان و تو جای خودشون قرار بگیرن

آیا تو SolidWorks این امکان وجود داره ؟؟؟

mehdi amiry

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان

من میخام از فرایند اسمبل کردن فیلم تهیه کنم یعنی میخام کارم رو برای جایی ارائه بدم و میخام قطعات بترتیب بیان و تو جای خودشون قرار بگیرن

آیا تو SolidWorks این امکان وجود داره ؟؟؟

سلام
با دستور exploded view اینکارو انجام بدید. می تونی فیلمشم رو ذخیره کنی.

دوستان یک مشکل بزرگ هست تو محیط drawing

من یک sheet format دارم اون رو گذاشتم واسه یک نقشه ..

اما بعد از اندازه گذاری کامل نقشه ام تصمیم گرفتم که sheet format رو پاک کنم یکی دیگه جایگزین کنم!

کسی بلده این راهو رو ظاهرا نمیشه اره؟

در صفحه راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید. توی این قسمت شما می تونید شیت فرمت را عوض کنید و یا جایگزین کنید.

yosoufe

متخصص خودرو
کاربر ممتاز
چون مشکلمو حل شد بهتون جایزه می دم :) :پی

عزیزانی که سالید و مدل هاشو دوس دارن، از سایت https://grabcad.com غافل نشید! مواظب باشید که توش هم غرق و معتاد نشید. :)

یه سوال دیگه می پرسم!

رندر تو سالید نیاز به add-on دیگری داره؟ چه جوریه؟ چی کار باید بکنم؟

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
چون مشکلمو حل شد بهتون جایزه می دم :) :پی

عزیزانی که سالید و مدل هاشو دوس دارن، از سایت https://grabcad.com غافل نشید! مواظب باشید که توش هم غرق و معتاد نشید. :)

یه سوال دیگه می پرسم!

رندر تو سالید نیاز به add-on دیگری داره؟ چه جوریه؟ چی کار باید بکنم؟
خب خدا رو شکر
البته اینو هم باید بگم تو این سایت بعضی ها فایلی که براش زیاد زحمت کشیدن رو همینطوری قرار نمیدن و گاهی یه مدل یا ایمپورتش رو قرار میدن طوری که از جزئیات کار و چگونگی انجامش نمیتونی با خبر بشی یعنی یکپارچه قرار میدن:|
ولی در کل سایت خیلی خوبیه

در خصوص رندر
اگه سالیدت رو کامل نصب کرده باشی و روی office products کلیک کنی و روی photo viewکلیک کنی render tools رو برات باز میکنه و میتونی باهاش کار کنی
میتونی از قسمتزیر هم فعالش کنی
tools >>>>>add-ins >>> photo view 360

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    11.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    9.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

parandme

کاربر بیش فعال
سلام

با تشکر از شما
مهندس این دستور که فقط نمای انفجاری رو میده
منظور من اینه که قطعات به صورت اتوماتیک و بترتیب بیان و سر جاهاشون قرار بگیرن و مجموعه اسمبلی کامل بشه منظور من فیلم به این صورته
و بیشتر جنبه تجاری داره

mehdi amiry

عضو جدید
با تشکر از شما
مهندس این دستور که فقط نمای انفجاری رو میده
منظور من اینه که قطعات به صورت اتوماتیک و بترتیب بیان و سر جاهاشون قرار بگیرن و مجموعه اسمبلی کامل بشه منظور من فیلم به این صورته
و بیشتر جنبه تجاری داره

سلام
دقیقا همون چیزی که شما می فرمایید را انجام میده

mer30fery

کاربر ممتاز
دانلود نرم افزار سالید ورک 2014

دانلود نرم افزار سالید ورک 2014

نرم افزار سالید ورک 2014 نسخه کامل

Solidworks Premium 2014

Solidworks.Premium.2014_a.jpg

نسخه جدید نرم افزار سالیدورک، یعنی Solidworks Premium 2014 به تازگی منتشر شده و اکنون میتوانید آن را در دو نسخه 32 و 64 بیتی از سرزمین دانلود دریافت کنید:
نسخه 32 بیتی، با حجم 4.5 گیگابایت
نسخه 64 بیتی، با حجم 5.1 گیگابایت

http://www.sarzamindownload.com/1550/-نرم-افزار-سالید-ورک-2014-نسخه-کامل---Solidworks-Premium-2014

aminshafiee

عضو جدید
سلام
از دوستان کسی میدونه چطور میشه واسه یه قطعه که با دستور lofted-bend قسمت شیت متال سالید کشیده شده و قراره خمکاری بشه خطوط خمکاری رو نمایش داد؟
شکلشو واستون میزارم،همونطور که میبینین تو دراوینگ واسه گسترش خط خمکاری نشون نمیده مقطع پایین یه مستطیله و بالا دایره
Part1.JPG

mer30fery

کاربر ممتاز
سلام
از دوستان کسی میدونه چطور میشه واسه یه قطعه که با دستور lofted-bend قسمت شیت متال سالید کشیده شده و قراره خمکاری بشه خطوط خمکاری رو نمایش داد؟
شکلشو واستون میزارم،همونطور که میبینین تو دراوینگ واسه گسترش خط خمکاری نشون نمیده مقطع پایین یه مستطیله و بالا دایره
مشاهده پیوست 192406
سلام و درود بر شما
اگر فایلشو میذاشتی بد نبود در ضمن ظاهر شکلتون که تو محیط شیت متال نیست سطحه
هرچند در محیط شیت متال من امتحان کردم از نقاط تیز مستطیل پایین ایراد میگرفت فیلت زدم درست شد
ولی در کل به نظر من این شکل حاصل خم کاری خطی نیست واسه همین سالید خط خم رو ننداخته.

bend.jpg

hamidrta

عضو جدید
سلام

در صفحه راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید. توی این قسمت شما می تونید شیت فرمت را عوض کنید و یا جایگزین کنید.

دوست عزیز نمیشه با این روش که!