دوست خوب و عزیرم.متشکرم که بحث را به جای مناسب بازگرداندید.من در مورد اینکه هر کسی باید یا نباید با چه نرم افزاری کار کند نظری نمی دهم همانطور که در گزارشات ضمیمه من و شما مشخص است امروز تنوع نرم افزارهای خوب ماشینکاری زیاد شده و دایره انتخاب بزرگتر.نرم افزارهایی مانند Power mill Master CAm,Edge Cam,SurfCam همگی نرم افزارهای قوی و پرطرفداری هستند.اولین نسخه نرم افزار Mastercam را سال 1375 از انگلیس خریداری کردیم و با آن چند سال کار کرده ام بعد از آن نرم افزار Edgecam و بعد نرم افزار Catia. الان هم نوع کارم عوض شده و ماشینکاری ندارم .مجموعه نرم افزارهای شرکت Delcam ( power mill,power shapeرا براداران مرادی به ایران آوردند و نرم افزارهای بسیاری خوبی هم هستند اما منظور من چه بود:
با توجه به اینکه فرایندتکامل یک محصول از خلق ایده،طراحی،تحلیل،طراحی ابزارو قالب،ماشینکاری سی ان سی،شبیه سازی ،طراحی خط تولیدو .... (product life cycle managment)همگی به صورت یکپارچه در یک محیط در نرم افزارهایی مانند CATIA صورت میگیرد استفاده از این نرم افزار برای مهندسین و طراحان یک میز کار کامل محسوب میگردد که بخش عمده ای از نیازهای آنها را پوشش میدهد و یک فضای بی انتها برای بروز تواناییهای مهندسی فراهم میکند و میتواند به عنوان یک مهارت بین المللی تلقی گردد.
اما اگر به عنوان یک اپراتور هدفتان ایجاد کدهای سی ان سی میباشد با شما موافق هستم و می توان از نرم افزارهای تک منظوره مانند power Mill,Edgecam,Surfcam,... استفاده کرد زیرا یادگیری آنها سریعتر و ساده تر است و کلیه نیازهای ماشینکاری را مرتفع میکنند.
یک خاطره هم برایتان تعریف میکنم.هنگامی که قصد خرید نرم افزار cad cam داشتیم یکی از مدیران به انگلیس رفت و پیشنهادهای مختلفی از شرکت های مختلف به ما شد که ما در نهایت نرم افزار mastercam را انتخاب کردیم.دلیل اصلی انتخاب این نرم افزار قیمت مناسب آن بود به همین دلیل است که نعداد Seat های فروش رفته نرم افزار در نمودارهای ضمیمه شما و گزارش ضمیمه من خیلی بالاست.
از بحث با شما استفاده کردم.دو تاپیک دیگر در بخش ساخت و تولید ایجاد کرده ام.یکی طراحی قالبهای پروگرسیو و دیگری قالبهای دایکست.اگر دوست داشتید در آن بخش نیز مشارکت فرمایید خوشحال میشوم.