یادتون من اول متن گفتم دلتنگ یک نفر بیش از همه شدم
داستان ازین قراره
من یک دوست داشتم به نام مهدی میشه گفت از بهترین دوستان من بود که همه چی تموم بود
یه روز بنا بدلایلی قرار شد به مسافرت بره منو خواستو ناهاری مارو دعوت کرد بعد صرف نهار رو بهم کرد و گفت امید ما شاید همدیگرو دیگر ندیدیم
منم بهش جوای دادم که مگه دیونه شدی
موقع رفتن رسید و خداحافظی کردیم
بعد از سه ساعت متوجه شدم با ماشینش به زیر خاور رفته و خودش و خانواده اش جان باختن
امروز سالگرد اون عزیز روحش شاد باد
متاسفم خدا رحمتشون كنه ...
من دلم براي كسي تنگ شده كه ميدونم بهش نميرسم
آخییییییی.خدا رحمتشون کنه.متاسفمیادتون من اول متن گفتم دلتنگ یک نفر بیش از همه شدم
داستان ازین قراره
من یک دوست داشتم به نام مهدی میشه گفت از بهترین دوستان من بود که همه چی تموم بود
یه روز بنا بدلایلی قرار شد به مسافرت بره منو خواستو ناهاری مارو دعوت کرد بعد صرف نهار رو بهم کرد و گفت امید ما شاید همدیگرو دیگر ندیدیم
بعد از سه ساعت متوجه شدم با ماشینش به زیر خاور رفته و خودش و خانواده اش جان باختن
تا حالا دلتنگ کسی شدی . اون کی بوده ؟
دلم واسه دوران دانشجویی کارشناسیم تو اصفهان تنگ شده/اما افسوس که زمان بر نمیگرده/پس الان رو سفت میچسبم تا بعدا پشیمون نشم
داداشی من دلم واسه دوران کودکی تنگ شده بعدش هم دلم واسه ننه زینب خیلی تنگ شده ازش بی خبرم....
تا حالا دلتنگ کسی شدی . اون کی بوده ؟
من خودم دلم برا یه دوست تنگ شد که تو یه همچین موقعی با هم بودیم ولی از یک ساعت بعدش دیگه ندیدمش
وااای.خدا رحمتش کنه.....یادتون من اول متن گفتم دلتنگ یک نفر بیش از همه شدم
داستان ازین قراره
ای گفتی دوران دانشجویی چه دوران خوبیه کل حال میده ثانیه به ثانیش خاطرس
اون کیه ؟
اون عشقم بود که 2 ماه پیش فوت شد .
خدا بیامرزش غم از دست دادن یار سخته منم براش ارزوی رحمت ومغفرت میکنم
بله
باشگاه مهندسان حدود یک سال قبلش
آره
مامان بزرگم