بچه ها کی اینجا متالورژی خونده ؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کی اینجا متالورژی خونده ؟
پارسال یه بنده خدایی زنگ میزد ساعت 2 شب ! هر شبم زنگ میزد! میگفت آقا غلام؟؟
ما شب اول گفتیم اشتباه گرفتید، شب دومم همینطور! شب سوم که زنگ زد گفتم والا نمیخوام ناراحتت کنم اما آقا غلام 1 ساعت پیش فوت کرده، منم نمیخواستم ناراحتت کنم! طرف داشت غش می کرد بعد گفت مراسمش کجاست منم گفتم مسجد محل!!
بعد همون لحظه دیدم به یکی دیگه ام گفت طرف جیغ کشید! گفتم کی بود گفت خواهر غلام! من فهمیدم طرف دومادشون بوده!!! قطع کردم تا دو روز میخندیدم!
منم دو روزه مزاحم دار شدمتا حالا مزاحم Sms یا تلفن داشتی؟؟
اگه خواستی میتونی یه سری ماجراهای که پیش اومده رو بنویسی.شماره ی اون شخص مزاحم هم میتونی بذاری.
M
!
اه تا.
دخترها همیشه بد بختندادا بزن تو یاهو کیفشو ببر ، فقط لب طرح کن که دختره ، شهیدش میکنن
بابا چیکارشون دارید. شماره ی من انگاری مثل شماره ی یه یارو میمونه که زنگ خورش خیلی بالاس. همیشه اشتباهی مال منو میگیرن.
هروقتم زنگ میزنن میگم بنده خدا ورشکست شده من برادرشم. یا بیمارستانه. :دی
بابا چیکارشون دارید. شماره ی من انگاری مثل شماره ی یه یارو میمونه که زنگ خورش خیلی بالاس. همیشه اشتباهی مال منو میگیرن.
هروقتم زنگ میزنن میگم بنده خدا ورشکست شده من برادرشم. یا بیمارستانه. :دی
حرفتونو قبول دارماشتباه گرفتن با مزاحم شدن فرق میکنه حمید آقا............
حرفتونو قبول دارم
اما جدا" چه آدمای بیکاری پیدا میشنا . ماکه اینجا هرکی مزاحم میشه سریع زنگ بش میزنیم اسمو فامیلو آدرسشو که بهش میگیم دیگه بیخیال میشه
حرفتونو قبول دارم
اما جدا" چه آدمای بیکاری پیدا میشنا . ماکه اینجا هرکی مزاحم میشه سریع زنگ بش میزنیم اسمو فامیلو آدرسشو که بهش میگیم دیگه بیخیال میشه
دخترها همیشه بد بختن
آره ولی بعضی مواقع بیکاری گل میکنه دوست داری مزاحمه رو خرش کنی بخندیتا دلت بخواد
جواب مزاحم رو ندی خودش بیخیال میشه دیگه مزاحم نمیشه
خب تو بیکاربیدی که دوباره زنگ زده بیدی؟تا حالا مزاحم Sms یا تلفن داشتی؟؟
اگه خواستی میتونی یه سری ماجراهای که پیش اومده رو بنویسی.شماره ی اون شخص مزاحم هم میتونی بذاری.
از خودم شروع میکنم.
فعلا مزاحمم SMSI هستش:
من دیروز ظهر یه مزاحم خر گیرم افتاد.خودشو اول معرفی نکرد بعد گفتش که اسمش سکینه بید.خلاصه کار به جایی کشید که همش کارمون شد فحشو فحش کاری دختر دیگه به این بد دهنی ندیدم.هرچی هم بهش زنگ میزدم میگفت شماره ی مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد که فهمیدم شمارشو دایورت کرده روی یه شماره ی نامعلوم.
اگه تاپیک مسخره بید پاسخ نده لطفا.
آره ولی بعضی مواقع بیکاری گل میکنه دوست داری مزاحمه رو خرش کنی بخندی
خب تو بیکاربیدی که دوباره زنگ زده بیدی؟
به درک که اشتباه گرفته بود
فکروکنم خودت تنت وخاریده بیده جیییییییییییییگر
اینجاس که مزاحمه دیگه واقعا مزاحمت ایجاد میکنه
دوستات چه قد نامردن که شمارتو میدن به داداششوناووووووووووووووووو زیاد داشتم اکثرشون داداش دوستام بودن
داداشا خودشون بر میدارندوستات چه قد نامردن که شمارتو میدن به داداششون
داداشا خودشون بر میدارن
میگم رضا خودتی؟چرا عوض شدی؟
رو نگو سنگ پا قزوین میره خط عوض میکنه دوباره زنگ میزنهچه روییی دارن
بله خودمم ، پوست انداختم
رو نگو سنگ پا قزوین میره خط عوض میکنه دوباره زنگ میزنه
ناسی ناسی تبریک میگم اسم جدیدتو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تا حالا گیر ادم زبون نفهم افتادید | زنگ تفريح | 26 | ||
چرا هیچوقت.... هیچ چیز همین حالا نیست...؟ | زنگ تفريح | 10 | ||
H | از چشم و هم چشمی تا حالا لطمه خوردی ؟ | زنگ تفريح | 7 | |
مهم: تا حالا شده تو هوای بارونی زیر بارون خیس آب شی دوست داری؟ | زنگ تفريح | 6 | ||
همین حالا!!!!!!!!!!!!! | زنگ تفريح | 2 |