آبیدر751
اخراجی موقت
گگگگگگگگگگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
گگگگگگگگگگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
خدایا اسم این چی بود.... آمممممم... یادم نیومدگلش خیلی قشنگ بود
ولی دلم می سوزه ملت اینهمه ذوق کردن بعد که تیم رفت تو بازیا کنف می شن
اسم چی؟خدایا اسم این چی بود.... آمممممم... یادم نیومد
اسم شما دیگه خانماسم چی؟
شما کدوم محسنی؟ همشهری خودمونی؟اسم شما دیگه خانم
مگه آواتار قبلیتون بارون و اینجور چیزا نبود؟
ولش کن حدیث نفسم بود که اینجا نوشتم
نه من غریبم. اینجا فقط یه دوست واقعی دارم که اونم پیداش نیست (در واقع پیچونده). قبلنا وقتم آزاد بود میومدم بعضی اسم ها برام آشنا هست. دیگه نیومدم تا الان که درسم موقت تموم شد و دوباره وقتم آزاد شد.شما کدوم محسنی؟ همشهری خودمونی؟
بعده امتحاناجام جهانی کیه ؟
هلاک تقویمتم... تو مدرسه میز اول می نشستی؟بعده امتحانا
اول اول هم که نههلاک تقویمتم... تو مدرسه میز اول می نشستی؟
یعنی یه سال دیگه ؟اول اول هم که نه
نه الکی یه چیزی پروندم. اگه درست یادم مونده باشه از 22 خرداد تا 22 تیر باید باشه.
نه از 22 خرداد امسال شروع شده منتهی چون درگیر انتخابات بودیم متوجه نشدیم. ایران هم از گروهش بالا اومده و نیمه نهایی با اسپانیا افتادهیعنی یه سال دیگه ؟
نه از 22 خرداد امسال شروع شده منتهی چون درگیر انتخابات بودیم متوجه نشدیم. ایران هم از گروهش بالا اومده و نیمه نهایی با اسپانیا افتاده
نه از 22 خرداد امسال شروع شده منتهی چون درگیر انتخابات بودیم متوجه نشدیم. ایران هم از گروهش بالا اومده و نیمه نهایی با اسپانیا افتاده
.....................نه از 22 خرداد امسال شروع شده منتهی چون درگیر انتخابات بودیم متوجه نشدیم. ایران هم از گروهش بالا اومده و نیمه نهایی با اسپانیا افتاده
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااماشالا ه سر و صدا و بوق ماشین هااا
اخییییییییییییی دل خوشیما جونا به اینا هستش بوووووووووق بووووووق
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | تبریک خاص بمناسبت عید و بهار | گفتگوی آزاد | 3 | |
اس ام اس تبریک شب یلدا | گفتگوی آزاد | 0 | ||
متنی برای تبریک سال نو | گفتگوی آزاد | 1 | ||
پیامک های 13 رجب - تبریک ولادت امام علی (ع) ، روز پدر ، مرد و همسر | گفتگوی آزاد | 0 | ||
تبریک روز مادر | گفتگوی آزاد | 125 |