سلام
من اول برای ثبت نام اول رفتم پارسه ولی اونجا یکی از بچه های سال قبل را دیدم که خدا خیرش بده یه ایمیل از سمیعی گهر بهم داد و من را از شر این پولهای نجومی پارسه نجات داد چون فهمیدم که ایشان خودشان یکسری کلاس دارن که هم ارزانتر از پارسه بود و هم ساعتش بیشتر بود
من 4 تا درس را نوشتم و جرم وعملیات و کاربرد سیالات و حرارت .اگرچه پارسال هم جرم را با دکتر میرزازاده داشتم که انصافا عالی بود ولی روز اول که سمیعی گهر امد خودش گفت که صادقانه جرم و عملیات را 80 درصد مثل میرزا درس میدم و 20 درصد هم خودم اضافه کردم بعلاوه یکسری کلیشه برای انتقال جرم و تقطیر و استخراج
برعکس دکتر میرزازاده که واقعا از نظر اخلاقی رو دست نداره ادم ازش ارامش میگیره سمیعی گهر رو که میبینی یاده بدهکاریات به کنکور می افتی چون از خودت برای خودت نگرانتره
! اولین کلاسی بود که بعد از دوره دبیرستان من میدیدم اگر کسی شلوغ میکرد از کلاس مینداخت بیرون! یه بار یه خانومی سر کلاس با موبایل حرف زد پولشو دا د بیرونش کرد! یکم بد اخلاقه ولی زوری قبولت میکنه!
در ضمن ایشان یه فیسبوک هم داره که سوالات بچه ها را بدون هیچچشم داشتی جواب میده به نام محمدرضا سمیعی گهر
ولی تلفن را دیگه جواب نمیده من دوستم برای انتخاب رشته می خواست تلفن جواب نداد
راستی طاهری چی شد آی میپیچوندا جلو چشم ما 4 فصل کاربرد را درس نداد میگفت نمیاد (پارسال) ولی امد در کلادم باحالی بود!