چه ربطی به حیا داره ؟؟
شما منظورتون از ارتباط چیه ؟
ارتباط ها با هم فرق دارن ...شاید دو نفر میخواستن با هم ازدواج کنن و در ارتباط بودن بعد بهم نمیخوردن رابطشون تموم شد خب این کجاش بی حیاییه؟
یعنی به نظر شما هیچ دختری نمیتونه با یه پسر بره بیرونو شئونات و حیارو هم رعایت کنه؟
نه به نظر من یه شبه نمیشه ولی چند شبه میشه ...!!
بعد هر ارتباط که حالا توش وابستگیایی هم ممکنه باشه لزومی نداره بعد تموم شدن بلافاصله دنبال نفر بعدی باشی میتونی مدتی رو با خودت تنها باشی و به خودت بقبولونی که بدرد هم نمیخورین اینجوری میشه
شما چرا انقد به همه چی بدبینانه نگاه میکنین ؟؟
گذشته یعنی دقیقا چی؟
پس توبه برا چیه ؟بعضیا تو گذشته شون کارایی کردن بعد یهو عوض شدنو تغییر کردن و الان چندین ساله دارن با همون تغییر زندگی میکنن خب الان با وجود این تغییر ایا لازمه بازم گذشته شونو بگن؟
شما خودت چقد از گذشتت مطمئنی که انقد راحت درباره ی این موضوع نظر میدی؟
گذشته رو فقط همسایه میدونه؟
اینجوری باید رفتو محل تحصیل محل خوابگاه محل کار محل فعالیت محل فعالیت های مجازی همه رو شناسایی کرد و مورد تحقیق قرار داد؟نظرتون چیه؟
ممنونم
حالا جواب تک تک سوالاتتون
رابطه دختر و پسری که حدود شرعی خدا رعایت نشه چه میخواد به بهانه ازدواج باشه چه و...
اینطور رابطه ای مسلما دو طرف از نظر حیا فقیر هستند
اگه رعایت بشه هیچ مشکلی نداره ...
من بد بین نیستم ولی دیگه از دختری که میره با پسر میخوابه و خبرش میادش دیگه به دور از عقل خوش بین باشی بگی نه این فرشته است...
تو تاپیک هایی قبل گفتم چیزی که بهش مطمئن هستم میگم نه هر چیزی ...
گذشته یعنی دوران مجردی یه فرد یا کلا از اون تاریخ به قبلش هر کاری کرده و ...
میگن اگه شب دیدی کسی گناه میکنه صبح حق نداری آبروش ببری شای شب توبه کرده باشه
این قضیه اش با تحقیق فرق میکنه
میان میگن چطور فردی؟!
دیگه نمیتونی بگی شاید توبه کرده باشه
آخه به شاید که نمیشه کسی رو تایید کرد
بعدم آخه اون پسره چه گناهی کرده که بخواد چنین دختری بگیره؟!!!!
نگفتم فقط همسایه میدونه گفتم فقط مثلا همسایه
ازدواج شوخی نیست
اگه لازم باشه باید تحقیق کنیم
اینقدر شل گرفتیم ازدواج که مملکتمون پر شده از دختر مطلقه ... اونم زیر 20 سال ...
حالا سوال منو جواب بدین
اون پسره چه گناهی کرده که ما بخواهیم دلمون به حال دختره بسوزه دختره الیکی تاییدش کنیم؟!!
به نظر شما ما تو حق این پسر ظلم نمیکنیم؟!!!
با تشکر