ولی یه چیز رو جدی بگم
من تا حالا تو هیچ کتابخونه ای برنامه ای تو این سطح رو ندیدم
من اين پروژه را در كمترين زمان وبا همه امكانات وبانك اس كيو ال 2008 و اينترفيس سي شارپ دات نت 2008 مي تونم بنويسمديگه چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نهیعنی سطحش خیلی پایینه؟
ایولمن اين پروژه را در كمترين زمان وبا همه امكانات وبانك اس كيو ال 2008 و اينترفيس سي شارپ دات نت 2008 مي تونم بنويسم
کاربران ساده
ثبت نام
جستجو
رزور
درخواست تمدید
ارسال نظر(به کاربر، به مدیر، به کتابدار)
درخواست منبع(از سایر کاربران)
اعطای امتیاز به کتاب
ویرایش پروفایل شخصی
کاربران ویژه
همه موارد اشاره شده در بالا
معرفی منبع
آپلود e_book
دانلود فایل(e-book و...)
اساتید
ارسال مقاله
نوشتن نقد بر کتاب
کتابداران
امانت دادن کتاب
عودت کتاب
تمدید کتاب امانت داده شده
ثبت نام از سایر کاربران
افزایش نوع کاربری(مثلا از ساده به ویژه)
گزارش گیری از کتب موجود
گزارش گیری از دفتر روزانه
گزارش گیری از کتب امانت داده شده
ارسال پیام هشدار به کاربران بی نظم
ثبت اطلاعات کتب جدید
ویرایش اطلاعات کتب
مدیران
اعمال مجوزها
ثبت کتابدار جدید
حذف کتابدار
اعمال محرومیت ها
و...
امیدوارم دوستان کاملتر کنند
بسم الله بفرمایید شروع کنید دوستان همه بهره می ببرند کلی هم ثواب دارهمن اين پروژه را در كمترين زمان وبا همه امكانات وبانك اس كيو ال 2008 و اينترفيس سي شارپ دات نت 2008 مي تونم بنويسم
دوست عزيز جايي كه من زندگي ميكنم اس كيو ال 2008 وجود نداره.من اين پروژه را در كمترين زمان وبا همه امكانات وبانك اس كيو ال 2008 و اينترفيس سي شارپ دات نت 2008 مي تونم بنويسم
نه بابا انگار كسي پايه نيست.
اگه بود خبر بديد.[/
salam
khobin
man hastam
age mishe bezarin
bye
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=8598&d=1237129158سلام دوستان.واسه شروع فایل زیر رو ببینید که کار رو با هم ادامه بدیم.
سلامسلام دوستان.
ميدونم تكراريه و سطح پايين ولي ..به نظرم يه برنامه خوب واسه راه افتادن و جلو رفتن تو برنامه نويسي پروژه كتابخانه هستش.
دوستاني كه مايلن از اول تحليل و پياده سازي شي گرا برنامه كتابخونه رو داشته باشيم خبر بدن كه دست به كار شيم.
انشا الله سعي ميكنيم از پايه تحليل رو جلو ببريم و بدون نياز به ابزار تحليل و فقط جنبه آموزشي داشته باشه.
و تا آخر برنامه رو تكميل كنيم.زبون برنامه سي شارپه وبانك sqlserver2005 وتحليل با uml.
البته همه با هم برنامه رو جلو ميبريم.
موفق باشيد.
مگه چیزیم واسه کامل کردن مونده؟به نام خدا
سیستم مدیریت کتابخانه.
خوب دوستان می خوایم یه برنامه با هم بنویسیم .امیدوارم همه همکاری کنید.
هدف از این کار رفع مشکلات پایه ای دوستان عزیزی هستش که به تازگی برنامه نویسی رو شروع کردن و بهانه ای واسه دور هم جمع شدنمون.
واسه شروع من صورت مسئله رو مطرح میکنم شما هم لطف بفرمائید اونو تکمیل کنید که یه کار خوب رو با هم جلو ببریم به امید خدا.
واسه شروع مشتری از برنامه شما انتظاراتی داره که مهمترین بخشه کاره و باید به درستی نیازمندی ها رو در بیاریم که بعدا دچار مشکل نشیم.
................................................................
مشتری به شما میگه که من برنامه ای می خوام که::::
................................................................
یه برنامه واسه مدیریت کتابخانه می خوایم که قابلیت مدیریت آرشیو کتاب ها رو داشته باشه و اعضا رو ثبت نام کرده و مدیریت کنه که فلان کتاب رو چه شخصی به امانت برده و برگشت امانات رو و از رده خارج شدن کتاب ها رو مدیریت کنه.
...
کتاب خونه یه مدیر داره که وظیفه ی ثبت نام اعضا و ثبت کتاب در آرشیو و کار های مربوط به این دو شامل ویرایش و حذف و ...مدیریت می کنه.
.............................................................
مدیر کتاب دار هایی رو تعریف میکنه.
وظیفه اونا ثبت امانت برگشت امانت و تمدید زمان برگشت کتاب هستش.
.......................................................
مدیر این توانایی رو داره که ماکزیمومی رو برای تعداد امانات هر عضو تعریف کنه.
..
بعضی از افراد ممکنه خیلی بی نظم باشن و امانات رو خیلی دیر تحویل بدن...
کتابدار موقع دریافت امانت می تونه بی نظمی رو ثبت کنه.
مدیر می تونه افرادی رو که چند تایی بی نظمی دارن رو محروم کنه.موقتا...و یا کلا حذف و اخراج کنه....
.......................................................
وقتی که کسی می خواد چیزی به امانت ببره کتابدار آماری از اماناتی که هنوز دست عضو هست رو داشته باشه.
.................................
یه موقعی کتابی خراب می شه یا از برگشتش به کتاب خونه نا امید میشیم اونو به لیست بایگانی اضافه میکنیم...
……………………………
هر لحظه به آمار کتاب خونه شامل موجودی ..به امانت رفته و از دور خارج شده دسترسی داشته باشیم.
....................................
به اطلاعات اعضا دسترسی داشته باشیم.
یک گزارش کیری کامل از اعضا داشته باشیم..شامل دسته بندی بر اساس تحصیلات و جنسیت.
..........
شما هم لطف کنید صورت مسئله رو تکمیل بفرمائید تا انشاا... شروع کنیم.
موفق باشید.