سوال یکو بیشتر تشریحیشو بذار
ینی چی ک فاصله تو پرس محو شه؟؟؟
با مني مارال؟
هميني كه هست عزيزم، يكمم خودت فك كن
سوال یکو بیشتر تشریحیشو بذار
ینی چی ک فاصله تو پرس محو شه؟؟؟
مشاهده پیوست 212028مشاهده پیوست 212029
جوابای من:
101) 2 ... اصولا همیشه سایت حرف اول رو میزنه
102)3... چون داریم تو سایت دخالت میکنیم از بقیه مهم تره
103)1 ... بقیه محوری اند
104)2 ... مطالعه نکردم اما خب با توجه به خصوصیات کلی دوره قاجار 2 رو مناسبتر دیدم
105)3 ... به ترتیب گزینه ها تساوی و تناقض و تضاد حذف میشه
106)2...کلا شیشه تو استحکام و اینا مطرح نیست بین 1 و 2 همون 2 بیشتر مهمه
107)1...چون مسافت و عملکرد توی اینا تاثیر مستقیم توی اندازه کار میزاره و مثیاسشون بزرگه
108)1
109)؟
110)2 ... کلا سایه بلد نیستم حسیه همیشه
مشاهده پیوست 212028مشاهده پیوست 212029
[/QUOTE]
پاسخ تشريحي سوالهاي ١٠١ تا ١١٠....
[URL="http://8pic.ir/"][IMG]http://8pic.ir/images/que52inntxgcx0wtbrbh.jpg[/URL][/IMG]
[URL="http://8pic.ir/"][IMG]http://8pic.ir/images/9uvanfw9ifdwzc5bcxow.jpg[/URL][/IMG]
توی سوال 110 یکی میشه منو توجیه کنه؟
جزوه ای که اقا رضا گذاشتن اینا رو تشریحی نداره
عذرا جون اگه مدرسان اینو تشریحی گفته لطفا برامون بذار جواب رو
در مورد سوال 101: چه فضاهایی در رده عملکردی قرار میگیرند؟
مدرسه فرمیه یا عملکردی؟ من توی یه تست یه زمانی یادمه برای مدرسه کارفرما الویت گذاشته بود
درباره سوال101: پس تحلیل سایت چی؟؟؟ مگه اولین مرحله بررسی سایت نیست؟؟؟:|در مورد سوال 101: چه فضاهایی در رده عملکردی قرار میگیرند؟
مدرسه فرمیه یا عملکردی یا شاخص؟ من توی یه تست یه زمانی یادمه برای مدرسه کارفرما الویت گذاشته بود
من بت میگمدرباره سوال101: پس تحلیل سایت چی؟؟؟ مگه اولین مرحله بررسی سایت نیست؟؟؟:|
مرسی گلم از توضیحتمن بت میگم
ببین اول میگیم پایانه فرض کن بعد میگیم خب کاربریش چیه ؟ مثلا پایانه مال اتوبوسه هواپیما یا اصن مال لنج و کشتی خب ; بعد میگیم ما واسه ی پایانمون که مثلا فرودگاهه په فضاهایی احتیاج داریبم که دیاگرامارو میزنیم یه پلان خیلی خیلی خام هم داریم بعد میریم سراغ سایت اقلیمشو بررسی میکنیم وضعیت زمینو بررسی میکنیم و غیره .... اون پلان خامتو با توجه به سایت تغییر میدی اگه level یا هرچی دیگه مبخوای بدی مثلا اینارو اعمال میکنی و ....... اما من وقتی نمیدونم اینجا کاربریش چیه ؟ فرودگاهه یا چیزای دیگه چه جوری برم سراغ سایت ؟ اصن سایتو واسه طراحی چی نگا کنم
من کلا زیاد میگم از درک :/ امیدوارم جا افتاده باشه برات دوستم
مرسی گلم از توضیحت
منظورت اینه ک اول برنامه فیزیکی بعد آنالیز سایت؟؟؟
این ک بدونم کاربری چیه و چی میخوام طراحی کنم با این ک برم سراغ ضوابطشو دیاگرام بزنم فرق میکنه آخهههههههه
در مورد سوال 110 کتاب مجموعه سوالات کنکوذ سراسری راهیان ارشد گزینه 2 رو گفته درست هست.
با توجه به پیش آمدگی سقف شیبدار این ساختمان و وجود دو ستون ر ابتدای ورودی، در گزینه 2 ترسیم سایه بصورت صحیح صورت گرفته
من بت میگم
ببین اول میگیم پایانه فرض کن بعد میگیم خب کاربریش چیه ؟ مثلا پایانه مال اتوبوسه هواپیما یا اصن مال لنج و کشتی خب ; بعد میگیم ما واسه ی پایانمون که مثلا فرودگاهه په فضاهایی احتیاج داریبم که دیاگرامارو میزنیم یه پلان خیلی خیلی خام هم داریم بعد میریم سراغ سایت اقلیمشو بررسی میکنیم وضعیت زمینو بررسی میکنیم و غیره .... اون پلان خامتو با توجه به سایت تغییر میدی اگه level یا هرچی دیگه مبخوای بدی مثلا اینارو اعمال میکنی و ....... اما من وقتی نمیدونم اینجا کاربریش چیه ؟ فرودگاهه یا چیزای دیگه چه جوری برم سراغ سایت ؟ اصن سایتو واسه طراحی چی نگا کنم
پاسخنامه سنجش هم همین 2 رو گفته
باید منتظر پاسخنامه های دیگه باشیم
ولی من فکر میکردم مثلا مترو دسترسی از پیاده راه ها بهش اهمیت داره (سوال درک امسالم بود فکر کنم) یا مثلا بیمارستان باید دسترسی اورژانس و ... رو ارزیابی کنیم اگه توی سایت امکانش نبود پس مکانیابیمون غلط بود! اینا یعنی تحلیل سایت ما وقتی از سایت خبر نداریم از کجا بدونیم تراکم منطقه و ابعادمون چقدره که بر حسب اون طراحی کنیم؟!
این نظر منه اما من و سنجش با هم تفاهم نداریم
نترس : ))) علتش اینه که هنوز مطالعه نداریم مطالعه کنیم و تست بزنیم را میوفتیم من مطمینم منم اونایی که بلدم و میرنم بالاخره که باید معماری اسلامی و ... اینارو بخونیم نصفش از اوناس که حل میشه تازه تو خود کنکورم میگن همه رو جواب ندیم پس نگران نباشبچه ها من جواب 40 درصد سوالای 84 85 رو که گذاشتین رو بلدم ، نمیخوام حسی و حدسی ج بدم .فقط اونایی که مطمین هستم رو میتونم بزنم.
مثلا نکات در مورد پله فرار رو نمیدونم،سوالهای 95 98 و 100 رو نمیدونم.
بچه ها می ترسم
چکار کنم؟
پاسخنامه سنجش هم همین 2 رو گفته
باید منتظر پاسخنامه های دیگه باشیم
ولی من فکر میکردم مثلا مترو دسترسی از پیاده راه ها بهش اهمیت داره (سوال درک امسالم بود فکر کنم) یا مثلا بیمارستان باید دسترسی اورژانس و ... رو ارزیابی کنیم اگه توی سایت امکانش نبود پس مکانیابیمون غلط بود! اینا یعنی تحلیل سایت ما وقتی از سایت خبر نداریم از کجا بدونیم تراکم منطقه و ابعادمون چقدره که بر حسب اون طراحی کنیم؟!
این نظر منه اما من و سنجش با هم تفاهم نداریم
دقیقامنم همین فکرو میکنم
تا سایت تحللیل نشه و محدودیتا و امکاناتش مشخص نشه قواعد اینا ب چ دردی میخووره؟؟؟؟؟