طبق روال همیشگی برای حسن ختام تاپیک تحلیل شخصیت، در آخر هر تحلیل چند تا سوال مطرح می کنیم که بتونیم از شخصیت دوست تحلیل شوندمون شناخت بهتری به دست بیاریم1. به نظرتون دوستان تونستن خوب زوایای شخصیتیتون رو تحلیل کنند و نکات مثبت و منفی شما رو بگن؟
باشد که دوستان با صبر و حوصله به این سوالات پاسخ دهند تا این شناخت حاصل شود و دیگر لغت شخصیت مجازی یا چهره مجازی جایی در فرهنگ لغت ما در این دنیای مجازی نداشته باشد
بله بنظر من , دوستان شناخت خوبی نسبت بهم داشتن .....و ممنونم از بعضی دوستان که نظرشونو خصوصی دادن و منو در هرچه بهتر شدنم یاری کردن
2. شخصیت مجازیتون با شخصیت واقعیتون چقدر فرق داره؟ در صورت تمایل توضیح دهید...
در اصل زیاد فرق نداره ...فقط یه فرق کوچولو داره که توو واقعی خیلی وقتها نمیتونم از حق خودم دفاع کنم ( یعنی زمانی که باید در جواب حرف کسی سخن بگم بخاطر ادبو احترام ساکت میمونم )
3. اگه به سوال قبلی جواب مثبت دادید، لطفا بگید که آیا دوست دارید همین شخصیت مجازی رو در بیرون از اینجا هم داشته باشید؟ به نظرتون چه چیزی باعث میشه که نتونید اون شخصیتی که اینجا دارید رو در بیرون از اینجا هم داشته باشید؟
تا حدودی آره ....که سوء تفاهم نشه و طرف مقابلم در موردم فکر بد نکنه که پر روام و این چیزا .........دارم کم کم خودمو تقویت میکنم تا به حد معمولی برسم
متآسفانه ادبو احترام بیش از حدم به طرف مقابل باعث همچین رفتاری میشه ......
4. از نظر خودتون نکات منفی و مثبت شخصیتتون چیه؟
نکات منفیم همونه که گفتم و اینکه گاهی وقتها زود باورم و بسیار حساس......خود ستایی نباشه ولی دوستان محبت کردنو زحمت منو کشیدن ولی از اخلاقم و با احساس بودنم خیلی راضیم
فعلآ وقت تا اینجا یاری کرد....ان شاء الله بقیه رو هم در اولین فرصت جواب میدم ...با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
تحلیل شخصیت babakmail | تحلیل شخصیت | 24 | ||
تحلیل شخصیت *وروجک | تحلیل شخصیت | 47 | ||
تحلیل شخصیت منصور بلوگفا :))))))))) | تحلیل شخصیت | 46 | ||
تحلیل شخصیت شهید یوسف الهی :)) | تحلیل شخصیت | 40 | ||
تحلیل شخصیت saharnaz73 | تحلیل شخصیت | 33 |